| Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" | |
|
+39trevi4ko Dantez maddog ellе elle. secretk evildevilbg sylar_fenka Elle Lilian liquefy dragobago Stanley ludite_f_m. Save the world... elanor ~sweet_hayden~ trew1 rustakil mitko_z Kensei saver_girl erfo someone Claire kiko_the_god iv4eto_666 Hiro Beautiful`lie DarKFate van4yta ninetyyy {L0V3P37ER} niki000 Divata_Airis Sylar HOOB Serious Sam DeathLesS 43 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пет Юни 01, 2007 2:56 pm | |
| - Divata_Airis написа:
- Знам, че е адски извратено, при положение, че са роднини, но не сте ли на мнение, че Клер и Питър са много сладки като екранна двойка? Първо като не знаех, че са чичо и племенница си мислех, че м/у тях има химия, ама после стана малко сложно-е, много сложно. Мисълта ми е, че ако нямаха родниска връзка и Клер беше поне на 20 щяха да са супер двойка.
И аз мислех че е така. Значи мислим еднакво а клипчето е супер. :) |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пет Юни 01, 2007 3:06 pm | |
| | |
|
| |
Beautiful`lie
Брой мнения : 111 Age : 34 Localisation : Варна Registration date : 29.05.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пет Юни 01, 2007 4:45 pm | |
| | |
|
| |
iv4eto_666
Брой мнения : 31 Age : 33 Localisation : София Registration date : 28.05.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пет Юни 01, 2007 6:57 pm | |
| и аз съм на мнение че трябва да има малко повече екшън иначе ми харесва мн и така а за двойките мисля че Питър си отива мн повече с Ники (особено там в бъдещето бяха големи сладури) | |
|
| |
DeathLesS Администратор
Брой мнения : 498 Age : 31 Localisation : Русе Registration date : 18.05.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пет Юни 01, 2007 7:08 pm | |
| Те и май ще станат двойка след кат Ди Ел умре тя ще се влюби в него | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пет Юни 01, 2007 7:48 pm | |
| Ди Ел ще е станно да умре защото в комикса за Хана накрая е нарисувано как Мика се притеснява за баща си(бил в болница) и уж щял да се оправи. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пет Юни 01, 2007 11:30 pm | |
| Ем ше видим има време.Аз колкото различни сведения видях нямам думи. Ама дано само хбавите са реалност. |
|
| |
kiko_the_god
Брой мнения : 140 Age : 38 Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пон Сеп 24, 2007 11:29 pm | |
| Странно ми е да го кажа, но нищо не ми липсва! Точно затва толкова ме грабна сериала - защото съдържа почти всичко, от което се интересувам - пътуване във времето, супер-сили, свежи персоанжи, темата за еволюцията... И то представени перфектно, режисура, каст, сценарии - брилянтни! Най съм доволен, че нещата са поднесени не комисково а супер-драматично и дарк! Попадение в целта! какво искам... ами да продължат в същия дух и да не се сбози! | |
|
| |
Claire
Брой мнения : 74 Age : 32 Localisation : Burgas Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Вто Сеп 25, 2007 6:35 pm | |
| Абе наистина сериалът е супер. И щом ще вкарат и леко залюбване-добре... Само да не го направят сапунен сериал, с ПРИМЕС на фантастичен сериал. е, тогава ги убивам. | |
|
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Сря Сеп 26, 2007 1:59 pm | |
| Само едно не ми харесва - веднъш в седмицата е... ;( ако беше на всеки кръгъл час .... | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Сря Сеп 26, 2007 3:02 pm | |
| Тогава щеше да искаш да е по-рядко | |
|
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Нед Сеп 30, 2007 1:10 pm | |
| Да бе да.... хахахахахааахаааахаааа не ме познаваш, аз съм ненаситен на удоволствия. Мога да гледам Хероес и да Играя Фейбъл цяла година стига да има нещо ново и интересно :D:D:D | |
|
| |
Claire
Брой мнения : 74 Age : 32 Localisation : Burgas Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Нед Сеп 30, 2007 2:34 pm | |
| Someone, съгласна съм, че е много рядко. Ама айде да не е и прекалено често... абе 2-3 пъти седмично щеше да е просто идеално! Тъкмо да обсъдиш клюките по предния епизод- и ето ти го следващия. | |
|
| |
erfo
Брой мнения : 137 Age : 43 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Нед Окт 14, 2007 1:09 pm | |
| аз също немога да се сетя за някаква особена способност ,но съм сигурен че ще има все повече изненади и нови герой със нови сили
хора измислих как сайлър ще спре да убива ,просто да килне питър да му вземе способността и вече няма нужда да трепа хората , ще стане един добърсайлър хе хе хе | |
|
| |
saver_girl
Брой мнения : 205 Age : 31 Registration date : 02.08.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Нед Дек 23, 2007 7:08 pm | |
| мхм... ена жертва за мн др! За какфо да се иска повече... ДА ОПРАВЯТ ТФА ЛЕТЕНЕ! svir са мн е изкуствено! Да се помъчат ама се пак кат са го вкарали поне да е хубаво! пс. Не моа да го видя тфа клипче от предишните страници :Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува! | |
|
| |
Kensei
Брой мнения : 48 Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пон Дек 24, 2007 11:58 am | |
| На Хироус му трябва ново започване! Това с тая планета и взрива стана скучно... | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пон Дек 24, 2007 12:35 pm | |
| | |
|
| |
kiko_the_god
Брой мнения : 140 Age : 38 Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Чет Дек 27, 2007 11:32 pm | |
| - Kensei написа:
- На Хироус му трябва ново започване! Това с тая планета и взрива стана скучно...
хахах, лелее, тва за мене е един от най-големите плюсове! Направо тая шапка ме изкъртва! | |
|
| |
mitko_z
Брой мнения : 51 Age : 44 Registration date : 01.10.2007
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Сря Яну 02, 2008 11:40 pm | |
| - erfo написа:
- ...хора измислих как сайлър ще спре да убива ,просто да килне питър да му вземе способността и вече няма нужда да трепа хората , ще стане един добърсайлър хе хе хе
Съмнявам се, че ще стане добър Иначе по темата - да си остава все така динамичен и да не се сбозява | |
|
| |
rustakil
Брой мнения : 120 Age : 36 Registration date : 01.03.2008
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Съб Мар 01, 2008 5:58 pm | |
| На сериала му липсва Тед Спрейг ,иначе сериозно да дам отговор май няма нещо което да искам да се промени :) ЕДИТ: someone Всъщност е Тед Спранг | |
|
| |
trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Вто Май 06, 2008 10:45 am | |
| Аз почнах да гледам сериала от НТВ и наскоро изгледах и втория сезон.Много як сериал,велик просто .Но си има и минуси.Не ми харесва,че във втория сезон влязоха много нови герои и "старите" ги гледаме през 2-3 епизода,а те общо като са 11 .И просто герои като Мая и Алехандро няма как да ги впишат в общата картинка,Моника и тя е подобна история.Ел и Боб по-могат да ги вкарат. Не ми харесва и това,че герои от първия сезон оставаха,тъй да се каже "забравени".Щеше ми се да гледам способностите на майката на Клеър,невидимкото и една май Хана беше.А вместо това те бутат нови герои,и в трети сезон сигурно още ще има.Трябва Сайлър да направи една чистка svir . А и последно,но най-важно не ми харесва,че втори сезон е 11 епизода.То наполовината на първия сезон не е.Все пак и затова са виновни сценаристите | |
|
| |
~sweet_hayden~
Брой мнения : 3 Age : 31 Registration date : 06.05.2008
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Вто Май 06, 2008 6:26 pm | |
| O.o сериала е супер ,много готин с две думи!Но може да направят още някой сезон! svir ____________________ ~ T.R.Y | |
|
| |
elanor
Брой мнения : 18 Age : 31 Localisation : Добрич Registration date : 18.05.2008
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пон Май 19, 2008 9:07 pm | |
| - Divata_Airis написа:
- Знам, че е адски извратено, при положение, че са роднини, но не сте ли на мнение, че Клер и Питър са много сладки като екранна двойка? Първо като не знаех, че са чичо и племенница си мислех, че м/у тях има химия, ама после стана малко сложно-е, много сложно. Мисълта ми е, че ако нямаха родниска връзка и Клер беше поне на 20 щяха да са супер двойка.
И аз ги сватосвах.Бяха ми любимата несъществуваща двойка.Като разбрах че тя му е племенница страшно се ядосъх и почнах да рева.Но все още мисля че ако не бяха роднини щаха да са много сладки. Другото,което ми липсва,е Идън.Беше толкова готина.Е, лицемерна предателка,но страшно много ми харесваше и много подхождаше на Мохиндер. И Тед за ми е мъчно..А във втория сезон беше странно без Айзък.Не съм му фенка,но беше странно. | |
|
| |
Save the world...
Брой мнения : 33 Age : 32 Registration date : 18.05.2008
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" Пон Май 26, 2008 10:47 am | |
| - Divata_Airis написа:
Аз съм на същото мнение, страхотни са заедно.В началото на първи сезон видях мн клипчета на тях и помислих, че ще станат двойка и понеже са ми двамата любимци мн ми допадна идеята, но после ми стана гадно задето са роднини.
Иначе на филмчето нищо не му липсва, супер си е, само да има повече битка между Сай и Питър, а любовта - то вече има между Уест и Клеър, Питър повече ми харесва сам | |
|
| |
ludite_f_m.
Брой мнения : 40 Age : 34 Registration date : 09.05.2008
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" | |
| |
|
| |
| Kакво липсва,какво искаме още от "heroes" | |