| Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. | |
|
+17LoVe_PeTeR ivo_matus FrOZeN- Sylar matzy Ultraviolet elle_forever I'm_NoT_YoUr_GirL lor4e saver_girl Kensei Hiro Nakamura kiko_the_god janalicious arm2arm endone someone 21 posters |
|
Хареса ли ви сезона | Страхотен!!! | | 67% | [ 39 ] | Точно каквото очаквах | | 5% | [ 3 ] | Бива | | 3% | [ 2 ] | Можеше и по-добре | | 17% | [ 10 ] | Ужас | | 0% | [ 0 ] | Повече няма да гледам Heroes | | 0% | [ 0 ] | Хубав сезон, но оплескаха края. | | 3% | [ 2 ] | Кофти сезон и перфектен край. | | 3% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 58 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Вто Дек 04, 2007 11:15 am | |
| Хареса ли ви сезона и краят му? Какво смятате, че трябваше да е различно от това което ни представиха? Хайде да дискутираме всичко за 2 сезон на "Heroes"!!! | |
|
| |
endone
Брой мнения : 231 Age : 38 Localisation : София Registration date : 19.06.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Вто Дек 04, 2007 1:10 pm | |
| Ами според мен "Можеше и по-добре". Споделям мнението на самият Тим Кринг от интервюто, което даде около 7-ми епизод, още в първите дни на стачката. Не знам, колко от вас са го чели, но там той доста на широко обясни, как и защо споделя на 100% мнението на феновете и напълно ги разбира по отношение на първата част от Volume-а. Всъщност това беше и интервюто, в което обеща невероятни последни няколко епизода и още по-невероятен край. Както видях преди малко от 11 епизод, не ни излъга човека!... Та с риск да се повторя с Тим ще изложа на кратко грешките, които допуснаха в началото на сезона.
- Любовта м/у Клеар и Уест беше по-скучна и от Дързост и Красота. Да не говорим, че Уест беше хипер антипатичен, като личност.
- Темпото на самите епизоди беше някак забавено и разтеглено.
- Главната история беше захваната доста след средата на Volume-а, което беше прекалено късно. Преди нея нямаше линия по която се водеха героите и просто липсваше елемента на всеобщата цел. Самата главна линия беше разказана прекалено на бързо и щеше да е далеч по-добре да се разтегли малко за да е и по-интересна.
- Новите персонажи бяха представени по доста скучен начин и изобщо не привлякоха вниманието, което се очакваше и искаше (визирам близнаците).
- Доста труд беше вложен за да се представи средновековна Япония, но въпреки това усещането беше далеч от това място и време. Лично според мен можеше да представят историята на Кенсей по далеч по-добър начин.
- За разлика от Първи сезон, през този липсваше ясно посочен злодей и всеки епизод преобръщаше представите за принадлежността на персонажите към доброто и злото. Това според мен поне допринесе за допълнително объркване сред феновете. Да не говорим, че злодейте бяха едни... Също така за мен е минус факта, че знаехме, кои ще са злодейте няколко епизода преди да ги видим и какви сили ще притежават. Докато в Първи сезон злодеята (Сай) беше представен в продължение на няколко епизода в сянка и винаги сцените съдържаха голяма доза мистерия, която засилваше интереса страшно много. Това чувство просто липсваше този сезон.
- Като изклютим последните 3-4 епизода този сезон изключително много ми липсваше едно нещо - тайнствените завършващи сцени на края на всеки епизод. Говоря за нещата, които никой не би очаквал да се случат и просто те оставят с широко отворена уста и голяма въпросителна в съзнанието. (да речем, като сцената в която съживиха Ноа на края на 9-ти епизод беше именно такава)
Като цяло това са големите минуси на сезона до тук според мен... ако съм изпуснал нещо ще добавям. | |
|
| |
arm2arm
Брой мнения : 9 Age : 37 Localisation : Varna Registration date : 15.10.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Вто Дек 04, 2007 2:38 pm | |
| endone, донякъде съм съгласен, но мисля, че последните 4-5 серии достигнаха нивото на миналия сезон и чудесно компенсираха като цяло. За мен сезонът като цяло беше страхотен. Има само две неща, които ме дразнят и това са съживяването на Сайлър и липсата на големия злодей за който така зловещо беше загатнато в края на миналия сезон. Сайлър го върнаха, защото много хора го харесват, най-вече от рейтингова гледна точка, но за новия злодей не мога да взема нито Адам, нито Боб, а така като гледам в третата част злият пак ще е Сай. От тази гледна точка стана малко като Волтрон, където лошият винаги беше един и същ и омръзва бързо. Може би ако се беше променил към добро благодарение на любовта на Мая примерно щеше да е шокиращо и неочаквано. Основната линия, която ни се разкри в средата на главата беше добра и определено можеше да се разтегне като за пълен сезон от 23-24 серии и щеше да ни покаже проблема доста по-подробно, но пък тогава някои сигурно щяха да кажат, че е станало много банално и мудно. Изобщо цялата глава беше като един комикс - интересен, но твърде кратък и недостатъчен за фенове като нас. | |
|
| |
janalicious
Брой мнения : 105 Age : 42 Localisation : София Registration date : 22.10.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Вто Дек 04, 2007 11:24 pm | |
| ами на мен ми хареса сезона и гласувах със страхотен!!! С минусите, коита сте изредили съм съгласна, то критика винаги може да се намери. Проблемът дойде според мен от ранното приключване на сезона. както каза arm2arm "твърде кратък и недостатъчен за фенове като нас". Но краят си дойде добре. Ако Сайлър обаче беше преминал към доброто ... е да щеше да е много шокиращо, но той си е злодей по природа, символизира първичното зло и някси нямаше да му отива добрата роля. С него край няма да има определено. За мене Heroes без Сайлър, Питър, Хиро и Клер, няма да е Heroes... Те са за мен основните персонажи. Единственно ме е яд, че не разкриха способността на мама Пертели... Ама явно за понатам ще я пазят. А и също, че Ники умря... | |
|
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Сря Дек 05, 2007 10:56 am | |
| Най-големия минус за мен беше, че нямаше точно определен зъл персонаж. Иначе сезона е перфектен. | |
|
| |
kiko_the_god
Брой мнения : 140 Age : 38 Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Сря Дек 05, 2007 3:10 pm | |
| Както казах и преди, съгласен съм с критиките, които цитира endone! Точно тва са най-големите кусури на сезона и съм на седмото небе, че Кринг се усети и че, с последните епизоди дори надминаха себе си! Просто, наистина до преди финалните епизоди нешо ми липсваше, не усещах същата тръпка! Гласувах с "Кофти сезон и супер край", логично! Също да допълня и че, лично за мен, пича, дето играе Адам му отиваше доста повече да се прави на Такезо! Телешкият му поглед и британски акцент, така и не ме спечелиха за каузата му да унищожи света! И друго да добавя, забелязхте ли как Героите с по-незначителни сили ги разкараха в края! Нейтън и Ники! Сега, за Ники не знам, може и нещо да е станало и да е жива, но наистина Нейтън, колкото и да ме кефеше в тази глава си беше чист пълнеж! В момента останаха само най-големите изруди, дето ако се скечат, ше стане голямо мазало! Айде, да идва Глава Трета! | |
|
| |
Hiro Nakamura V.I.P.
Брой мнения : 91 Age : 33 Localisation : NYC Registration date : 07.12.2007
| |
| |
Kensei
Брой мнения : 48 Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Нед Дек 09, 2007 11:36 am | |
| Кенсей, беше мой приятел. | |
|
| |
Hiro Nakamura V.I.P.
Брой мнения : 91 Age : 33 Localisation : NYC Registration date : 07.12.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Нед Дек 09, 2007 4:54 pm | |
| - Kensei написа:
- Кенсей, беше мой приятел.
Браво печелиш 100 000 $ (sorry за черния хумор) | |
|
| |
saver_girl
Брой мнения : 205 Age : 31 Registration date : 02.08.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Пон Дек 10, 2007 5:25 pm | |
| Абе имаше доста неща които изглеждаха неправдоподобни. Ся сори ама тфа летене го оплескаха отсякъде!!! Тфа ако е летенеее... Са наистина е мн трудно, ама кат са се заели поне да го бяха ноправили добре. Уест си ми хареса...Добре играе, симпатичен...Може би тфа че уж мн обича Клер, ама когат тя щеше да разкрива истината я остави... Жалко за Ники... Мн жалко... Добра актриса е, трябваше да оживее. За Алехандро... Майната му, не ме кефеше... Браво че Сай оживя! МН добре играе! А леле тоя Кенсей ся ще кисне до края на живота си в някъф ковчег!!! И най гадното е че дори не мое умре!!!!!! Абе кат цяло е як сезон! Ама си има неща за оправяне! | |
|
| |
lor4e
Брой мнения : 106 Age : 34 Registration date : 03.12.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Съб Дек 15, 2007 12:23 pm | |
| съгласна съм с endone. 1 сезон беше на по-високо ниво! | |
|
| |
kiko_the_god
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Пон Дек 17, 2007 11:09 pm | |
| - lor4e написа:
- съгласна съм с endone. 1 сезон беше на по-високо ниво!
тва си е съвсем нормално! svir Но, бъди сигурна, че третия сезон няма да го оплескат и ще ни счупят от лудници! rock | |
|
| |
someone Администратор
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Нед Дек 23, 2007 4:57 pm | |
| Аз не смятам, че са оплескали нещата, хич дори. НО наистина сезон 1 беше по-добър. | |
|
| |
Kensei
Брой мнения : 48 Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Пон Дек 24, 2007 11:53 am | |
| Такамз.Имам въпросче - скромничко и заинтригуващо.Защо дявол да го вземе при взрива на оръжиетата през 1671 Кенсей като се взриви пак се е регенерирал.Нали твърдят, че 1-я начин е да му блоунат главата, а при взрива не вярвам да не е избухнала.. | |
|
| |
I'm_NoT_YoUr_GirL
Брой мнения : 54 Age : 33 Registration date : 23.11.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Вто Дек 25, 2007 8:46 pm | |
| - Kensei написа:
- Такамз.Имам въпросче - скромничко и заинтригуващо.Защо дявол да го вземе при взрива на оръжиетата през 1671 Кенсей като се взриви пак се е регенерирал.Нали твърдят, че 1-я начин е да му блоунат главата, а при взрива не вярвам да не е избухнала..
даммм,около Кенсей се въртят странни теории... на мен ми е чудно като не умира...тва не значи че може да живее в ония ковчег...все пак той се регенерира ама как ще оцелее без въздух смисъл той не може да си създава кислород нали :) така че няма начин както казва Тим - Адам да има участта да живее вечно в ония ковчег Той ще умре ама просто няма да изгние | |
|
| |
elle_forever
Брой мнения : 9 Age : 34 Registration date : 29.12.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Вто Яну 01, 2008 3:41 pm | |
| Ми сезона беше добър общо взето. Кефят ме новите герои - Ел, Моника и Адам донякъде. А наистина жалко за Ники - мн беше симпатична...Е в някои аспекти очаквах малко повече от volume 2 но съм сигурна, че volume 3 че надмине всички очаквания - ще е разбиващо! | |
|
| |
Ultraviolet
Брой мнения : 54 Age : 33 Localisation : Haskovo Registration date : 07.01.2008
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Пон Яну 14, 2008 9:28 pm | |
| Volume 2 беше наистина добър,но естествено можеше и по-добре.Хареса ми начина по който вкараха Ел,Моника и Адам,но можеше и без Мая и Алехандро-историята им беше хубава но самите герои бяха някакси скучни.Лошо беше и това че нямаше точно определен злодей,като напр Сайлър в миналия сезон.Интересно щтеше да е ако вирусът се беше разпространил защото след това Питър и Хиро можеха да се върнат назад и да го спрат,но и този край на частта(не казвам сезона тъй като все още не е ясно дали е свършил)ми хареса.Надявам се другата част да е изкъртваща!!! omg :) | |
|
| |
matzy
Брой мнения : 1 Age : 40 Registration date : 12.03.2008
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Сря Мар 12, 2008 2:48 pm | |
| от къде мога да си сваля 2-рия сезон? | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Сря Мар 12, 2008 8:30 pm | |
| | |
|
| |
FrOZeN-
Брой мнения : 19 Age : 34 Registration date : 13.03.2008
| |
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Съб Мар 15, 2008 10:42 pm | |
| | |
|
| |
ivo_matus
Брой мнения : 34 Age : 32 Registration date : 18.03.2008
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Чет Мар 20, 2008 7:58 pm | |
| Наистена беше страхотен сезон,но имаше какво да се желае,нои аз си го харесвам сериала и сезона. | |
|
| |
LoVe_PeTeR
Брой мнения : 148 Age : 29 Registration date : 14.04.2008
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Съб Май 03, 2008 8:49 pm | |
| Сезона беше мн готин, макар и кратък. И Ники и Нейтън могат да ги спасят, но ще стане малко тъпо/хубаво, но все пак тъпо/ ако всеки един герой се съживява. Направо Клеър да изпочи от себе си 3 литра кръв и всеки ранен да се възстановява. Според мен един от тях ще оживве. Предполагам, че ще бъде Нейтън - по-лесно ще се оправи, а и Питър няма да се откаже, а Ники може да се върне като някое друго нейно Аз. А относно този който застреля Нейтън-изгарям от желание да разбера кой е - беше мъж, среден на ръст, с тъмна коса / даже мязаше на Питър :) / и ми изглеждаше млад / т.е може да не е от ония 12 старите. | |
|
| |
Matt_Parkman
Брой мнения : 37 Age : 30 Localisation : Mohinder's apartment,New York Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Нед Май 25, 2008 8:29 am | |
| Сезона беше страхотен Само дето беше само 11 епизода | |
|
| |
kiko_the_god
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. Сря Май 28, 2008 7:30 pm | |
| - FrOZeN- написа:
- Но все пак има защо сезона да е леко провален защото тези тъпи режисюри почнаха да стачкуват и неможаха да си довършат сезона на спокойствие
стачкуваха сценаристите, не режисьорите! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. | |
| |
|
| |
| Сезонът свърши, ГЛАВНА ДИСКУСИЯ. | |
|