Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Volume 3 - планове

Go down 
+6
stufi04
someone
DeathLesS
endone
Sylar
Flyin
10 posters
АвторСъобщение
Flyin
Heroes blog admin
Heroes blog admin
Flyin

Брой мнения : 48
Registration date : 16.05.2007

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeСря Дек 05, 2007 10:24 pm

Да положим основите на спойлерите за третата част на Heroes...
Ето какво се носи из виртуалното пространство:

Какво е било променено по време на Част 2:- Първоначално Кристин Бел е трябвало да участва само в 8 епизода, след което да бъде убита, но поради интереса на феновете тя ще се задържи по-дълго.
- Ели е трябвало да бъде доведена дъщеря на Боб и дъщеря на Мередит, в резултат на което да се окаже сестра на Клер, но тези планове са отпаднали поради липса на сценарий и дупки в сюжета.
- Стивън Толобовски (Боб) също е имал малко по-различно планирана история. Той е трябвало да бъде още по-лош и дори да накара своят син Уест да настрои Клер против баща й, но тази история е отпаднала още след първите епизоди на Част 2.

Какви са настоящите планове за Част 3:

- Али Лартър ще се завърне, но плановете са да приключат с нейната история в тази част. Освен това, по информация на E!Online, Али няма да се завърне като Ники, а като Джесика.
- Историята на Мика също ще бъде финализирана.
- Дейвид Андерс ще се завърне и ще открие нов приятел.
- Ейдриан Пасдар също, може би, ще се завърне, което ще зависи от феновете.
- Закари Куинто ще бъде по-лош отвсякога и когато се завърне ще убие една от "звездите" в шоуто.
- Третата част ще бъде началото на нещо доста по-голямо за Heroes и да се надяваме, ще бъде доста по-динамична от втората.

Тим Кринг споделя в интервю за списание TVGuide, че Volume 3, под името "Villians" ("Злодеи"), ще се фокусира върху лошите герои в шоуто, как те се събират и обединяват да разрушат света, нещо подобно на обединението на добрите да спасят мажоретката и света в първата част.Кринг обещава, че ще има още злодеи, освен тези, които вече сме виждали, така че Сайлър ще бъде в добра компания.
Върнете се в началото Go down
http://heroes-bg.blogspot.com
Sylar
Demon Slayer
Sylar

Male
Брой мнения : 823
Registration date : 12.05.2007

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeСря Дек 05, 2007 11:36 pm

Златен си!
Добре, че е отпаднало това за Ел и Клер, защото прекалено много роднински връзки замирисва на дързост и грозота.
http://www.bg-starcraft.info
endone

endone

Male
Брой мнения : 231
Registration date : 19.06.2007

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeЧет Дек 06, 2007 12:28 am

Мда, златен си!
Евалата за първата добра порция спойлери!
Сега за тях...

Това, че ще запазят Ел ме радва. И актрисата и геройнята й ме радват и определено може да се направи добра история.
Уест син на Боб.... ОМГ, добре че е отпаднало !!!

Радва ме това, че Ники ще се върне макар и за малко, но също така ме радва, че ще приключат с Мика. Поддържаше преди настроението, но през останалото време беше доста скучен персонаж.

Ще ми е супер приятно, ако върнат Нейтън, защото честно казано персонажът този сезон направи доста голям обрат и лично според мен промяната беше изключително успешна. Ако има някакви анкети споделяйте, защото си струва да оцелее пътеводната светлина на Питър... ;)

Злодей а... хм... тази част само може да ме радва! Явно екшъна ще дойде в повече в Volume.3 . Повече злодей = повече кеф...
http://theanm.blogspot.com/
DeathLesS
Администратор
DeathLesS

Male
Брой мнения : 498
Registration date : 18.05.2007

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeЧет Дек 06, 2007 2:12 pm

• Едно голяяяямо благодаря от мене за Flyin.Да ни радваш се така .Добре че са променили тея работи във втори сезон ,че щеше да е една простотия.Може би ако Боб го бяха направили по-лош,нямаше да е лошо.В сезон 3 според мен ще наблюдаваме яко меле :)Лошите срещу добрите.:)
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeПет Дек 07, 2007 11:29 am

- Закари Куинто ще бъде по-лош отвсякога и когато се завърне ще убие една от "звездите" в шоуто.

ЮЮЮЮЮЮЮПППППИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Само ми е чудно как ще успеят да ни върнат пред екрана след една година отсъствие... явно ше е нещо ВЕЕееЕЕЛиииикооооо
http://zoom.bg/someone
endone

endone

Male
Брой мнения : 231
Registration date : 19.06.2007

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeПон Дек 10, 2007 8:41 pm

someonе това отсъствие няма да е само за Heroes. Каквото важи за него, то важи същото и за всички останали засегнати от стачката шоута (а те не са малко).
http://theanm.blogspot.com/
stufi04

stufi04

Male
Брой мнения : 40
Registration date : 27.12.2007

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeЧет Дек 27, 2007 11:11 am

Гледах едно клипче в www.heroesrevealed.com свързано с третата част (може би е качено преди няколко дена, но нямах комп). Та като го гледах ми се стори, че "звездата", която ще умре е Мат, защото го дадоха някак безжизнен и с кръв около гърлото. Не съм сигурен, но така ми изглеждаше. Ако го гледате напишете и вашето мнение, че ми е интересно.
janalicious

janalicious

Female
Брой мнения : 105
Registration date : 22.10.2007

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeЧет Дек 27, 2007 1:30 pm

о не... май наистина е Мат... Confused и аз го виждам с прерязано гърло... ужас, той ми беше един от любимците
elle_forever

elle_forever

Female
Брой мнения : 9
Registration date : 29.12.2007

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeНед Дек 30, 2007 11:56 am

И на мен ми се стори, че е Мат... А иначе - радвам се че ще върне Али Лартър, макар и като Джесика и също, че ще задържат Ел (добре, че са премахнали идеята за Ел и Клер че щеше да стане еднааа). А колкото до завръщенето на Адам - сууупер. Колкото повече екшън, толкова по-добре.
trew1

trew1

Female
Брой мнения : 90
Registration date : 05.05.2008

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeСря Май 07, 2008 6:13 pm

Сайлър ако убие Мат и му вземе силата малее какво меле ще стане.Мат е с една от най-мощните сили в сериала и ако Сайлър я вземе не ми се мисли какво ще стане.Ама него (Мат) поне аз не го взимам за една от звездите на сериала.Но иначе и идея си нямам кой друг може да бъде.
Matt_Parkman

Matt_Parkman

Male
Брой мнения : 37
Registration date : 24.05.2008

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeСъб Май 24, 2008 10:24 pm

trew1 написа:
Сайлър ако убие Мат и му вземе силата малее какво меле ще стане.Мат е с една от най-мощните сили в сериала и ако Сайлър я вземе не ми се мисли какво ще стане.Ама него (Мат) поне аз не го взимам за една от звездите на сериала.Но иначе и идея си нямам кой друг може да бъде.

Chair Мат няма да мре. ThumbsDown Много тъпо става Razz Мисля че ще оживее Hm ако умре Моли няма да го понесе Cry
trew1

trew1

Female
Брой мнения : 90
Registration date : 05.05.2008

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitimeСъб Май 31, 2008 7:08 pm

Matt_Parkman написа:
trew1 написа:

Chair Мат няма да мре. ThumbsDown Много тъпо става Razz Мисля че ще оживее Hm ако умре Моли няма да го понесе Cry

И аз си мисля,че няма да умре Wink .Определено не е изчерпан като персонаж и силата му е много интересна (поне на мен).Пък и да не забравяме, че това е Хироус и смъртта е много разтегливо понятие.
Аз се надявам за Мохиндер.Може да не е "специален",но Сайлър отдавна му е насъбрал
Sponsored content

Volume 3 - планове Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Volume 3 - планове   Volume 3 - планове Icon_minitime

Volume 3 - планове
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Heroes Volume III trailers

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите