| Volume 3 - планове | |
|
+6stufi04 someone DeathLesS endone Sylar Flyin 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Flyin Heroes blog admin
Брой мнения : 48 Registration date : 16.05.2007
| Заглавие: Volume 3 - планове Сря Дек 05, 2007 10:24 pm | |
| Да положим основите на спойлерите за третата част на Heroes... Ето какво се носи из виртуалното пространство:
Какво е било променено по време на Част 2:- Първоначално Кристин Бел е трябвало да участва само в 8 епизода, след което да бъде убита, но поради интереса на феновете тя ще се задържи по-дълго. - Ели е трябвало да бъде доведена дъщеря на Боб и дъщеря на Мередит, в резултат на което да се окаже сестра на Клер, но тези планове са отпаднали поради липса на сценарий и дупки в сюжета. - Стивън Толобовски (Боб) също е имал малко по-различно планирана история. Той е трябвало да бъде още по-лош и дори да накара своят син Уест да настрои Клер против баща й, но тази история е отпаднала още след първите епизоди на Част 2.
Какви са настоящите планове за Част 3:
- Али Лартър ще се завърне, но плановете са да приключат с нейната история в тази част. Освен това, по информация на E!Online, Али няма да се завърне като Ники, а като Джесика. - Историята на Мика също ще бъде финализирана. - Дейвид Андерс ще се завърне и ще открие нов приятел. - Ейдриан Пасдар също, може би, ще се завърне, което ще зависи от феновете. - Закари Куинто ще бъде по-лош отвсякога и когато се завърне ще убие една от "звездите" в шоуто. - Третата част ще бъде началото на нещо доста по-голямо за Heroes и да се надяваме, ще бъде доста по-динамична от втората.
Тим Кринг споделя в интервю за списание TVGuide, че Volume 3, под името "Villians" ("Злодеи"), ще се фокусира върху лошите герои в шоуто, как те се събират и обединяват да разрушат света, нещо подобно на обединението на добрите да спасят мажоретката и света в първата част.Кринг обещава, че ще има още злодеи, освен тези, които вече сме виждали, така че Сайлър ще бъде в добра компания. | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Сря Дек 05, 2007 11:36 pm | |
| Златен си! Добре, че е отпаднало това за Ел и Клер, защото прекалено много роднински връзки замирисва на дързост и грозота. | |
|
| |
endone
Брой мнения : 231 Age : 38 Localisation : София Registration date : 19.06.2007
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Чет Дек 06, 2007 12:28 am | |
| Мда, златен си! Евалата за първата добра порция спойлери! Сега за тях...
Това, че ще запазят Ел ме радва. И актрисата и геройнята й ме радват и определено може да се направи добра история. Уест син на Боб.... ОМГ, добре че е отпаднало !!!
Радва ме това, че Ники ще се върне макар и за малко, но също така ме радва, че ще приключат с Мика. Поддържаше преди настроението, но през останалото време беше доста скучен персонаж.
Ще ми е супер приятно, ако върнат Нейтън, защото честно казано персонажът този сезон направи доста голям обрат и лично според мен промяната беше изключително успешна. Ако има някакви анкети споделяйте, защото си струва да оцелее пътеводната светлина на Питър... ;)
Злодей а... хм... тази част само може да ме радва! Явно екшъна ще дойде в повече в Volume.3 . Повече злодей = повече кеф... | |
|
| |
DeathLesS Администратор
Брой мнения : 498 Age : 31 Localisation : Русе Registration date : 18.05.2007
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Чет Дек 06, 2007 2:12 pm | |
| - Едно голяяяямо благодаря от мене за Flyin.Да ни радваш се така .Добре че са променили тея работи във втори сезон ,че щеше да е една простотия.Може би ако Боб го бяха направили по-лош,нямаше да е лошо.В сезон 3 според мен ще наблюдаваме яко меле :)Лошите срещу добрите.:)
| |
|
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Пет Дек 07, 2007 11:29 am | |
| - Закари Куинто ще бъде по-лош отвсякога и когато се завърне ще убие една от "звездите" в шоуто.
ЮЮЮЮЮЮЮПППППИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Само ми е чудно как ще успеят да ни върнат пред екрана след една година отсъствие... явно ше е нещо ВЕЕееЕЕЛиииикооооо | |
|
| |
endone
Брой мнения : 231 Age : 38 Localisation : София Registration date : 19.06.2007
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Пон Дек 10, 2007 8:41 pm | |
| someonе това отсъствие няма да е само за Heroes. Каквото важи за него, то важи същото и за всички останали засегнати от стачката шоута (а те не са малко). | |
|
| |
stufi04
Брой мнения : 40 Age : 30 Registration date : 27.12.2007
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Чет Дек 27, 2007 11:11 am | |
| Гледах едно клипче в www.heroesrevealed.com свързано с третата част (може би е качено преди няколко дена, но нямах комп). Та като го гледах ми се стори, че "звездата", която ще умре е Мат, защото го дадоха някак безжизнен и с кръв около гърлото. Не съм сигурен, но така ми изглеждаше. Ако го гледате напишете и вашето мнение, че ми е интересно. | |
|
| |
janalicious
Брой мнения : 105 Age : 42 Localisation : София Registration date : 22.10.2007
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Чет Дек 27, 2007 1:30 pm | |
| о не... май наистина е Мат... и аз го виждам с прерязано гърло... ужас, той ми беше един от любимците | |
|
| |
elle_forever
Брой мнения : 9 Age : 34 Registration date : 29.12.2007
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Нед Дек 30, 2007 11:56 am | |
| И на мен ми се стори, че е Мат... А иначе - радвам се че ще върне Али Лартър, макар и като Джесика и също, че ще задържат Ел (добре, че са премахнали идеята за Ел и Клер че щеше да стане еднааа). А колкото до завръщенето на Адам - сууупер. Колкото повече екшън, толкова по-добре. | |
|
| |
trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Сря Май 07, 2008 6:13 pm | |
| Сайлър ако убие Мат и му вземе силата малее какво меле ще стане.Мат е с една от най-мощните сили в сериала и ако Сайлър я вземе не ми се мисли какво ще стане.Ама него (Мат) поне аз не го взимам за една от звездите на сериала.Но иначе и идея си нямам кой друг може да бъде. | |
|
| |
Matt_Parkman
Брой мнения : 37 Age : 30 Localisation : Mohinder's apartment,New York Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Съб Май 24, 2008 10:24 pm | |
| - trew1 написа:
- Сайлър ако убие Мат и му вземе силата малее какво меле ще стане.Мат е с една от най-мощните сили в сериала и ако Сайлър я вземе не ми се мисли какво ще стане.Ама него (Мат) поне аз не го взимам за една от звездите на сериала.Но иначе и идея си нямам кой друг може да бъде.
Мат няма да мре. Много тъпо става Мисля че ще оживее ако умре Моли няма да го понесе | |
|
| |
trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове Съб Май 31, 2008 7:08 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Volume 3 - планове | |
| |
|