Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

:Спойлер:Адам се завръща!

Go down 
+4
kremitoo
endone
DeathLesS
someone
8 posters
АвторСъобщение
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

:Спойлер:Адам се завръща! Empty
ПисанеЗаглавие: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeСря Авг 20, 2008 11:16 am

Сарк се завръща! Според източници, вашето момче ще се върне в епизод четири. Да, някой ще изкопае Адам Монро, и да, той ще бъде изключително ядосан.

Също така Джеймс Кисон Лии (Андо) разкри:
"Шоуто наистина се връща към фундаменталните взаимоотношения от сезон едно, тези от които всички наистина се интересуват и вълнуват."

Последната промяна е направена от someone на Пет Авг 29, 2008 1:25 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://zoom.bg/someone
DeathLesS
Администратор
DeathLesS

Male
Брой мнения : 498
Registration date : 18.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeСря Авг 20, 2008 1:09 pm

Хмм...Това не е ли спойлер? Знаех си,че ще се върне без това.Дали Сайлър ще го изкопае?Или някой от новите
someone
Администратор
someone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeСря Авг 20, 2008 1:26 pm

Това е част от интервю, което май не влиза точно в спойлерите... не знам, малко е тънка разликата, а и дори да е спойлер смятам, че не е толкова разкриващо.

Според мен само може да си гадаем. С тези хиляди нови герои които ще видим и с тази цифра злодей, няма да се изненадам дори и Хиро да го изкопае и Адам да стане добър... не знам вече.
endone

endone

Male
Брой мнения : 231
Registration date : 19.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeСря Авг 20, 2008 3:35 pm

Ммм доколкото си спомням в интервюто се казваше "Някой буквално ще изкопае Адам Монро от гроба му и той ще бъде адски ядосан".
Едва ли ще стане добър... :)

Не напразно съм подчертал "буквално". Направи ми впечатление, защото попринцип така се пускат загадачните спойлери. Според мен поне напълно е възможно под "изкопае" да се има предвид нечия сила... може би злодей от Ниво 5. :)
http://theanm.blogspot.com/
DeathLesS
Администратор
DeathLesS

Male

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeСря Авг 20, 2008 4:44 pm

endone написа:
Ммм доколкото си спомням в интервюто се казваше "Някой буквално ще изкопае Адам Монро от гроба му и той ще бъде адски ядосан".
Едва ли ще стане добър... :)

Не напразно съм подчертал "буквално". Направи ми впечатление, защото попринцип така се пускат загадачните спойлери. Според мен поне напълно е възможно под "изкопае" да се има предвид нечия сила... може би злодей от Ниво 5. :)
Може,може...Едно е сигурно,Адам ще издирва Хиро за да му отмъсти.Ами така е,Хиро не трябваше там да го телепортира след като знае,че на Адам нищо не може да му стане.
Много ми е интересно какви ще са силите на злодеите.Да се надяваме,че няма да ги повторят с някои от старите.Каквото и да си говорим,сезона ще е уникален.Вече броя оставащите дни.
kremitoo

kremitoo

Female
Брой мнения : 122
Registration date : 24.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeСря Авг 20, 2008 6:42 pm

Супер, мега ми е интересен като образ. Радвам се, че ще се завърне в сезона, но не мисля, че новината е нова. Поне не частта със завръщането му, тъй като това е ясно от месеци (по разни спойлер сайтове си пишеше, че ще се завърне за няколко серии). Истинската загадка е кой ще го изкара, защо, как ще знае, че е там, и какво ще се случи след това. Нямам търпение вече!
HeBuguM
Arsenal Supporters Club Bulgaria
HeBuguM

Male
Брой мнения : 58
Registration date : 10.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeСря Авг 20, 2008 11:33 pm

ММ интересен персонаж е и определено ще е интересно завръщането му, като чета и начина по който ще стане... :)
Sylar
Demon Slayer
Sylar

Male
Брой мнения : 823
Registration date : 12.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeЧет Авг 21, 2008 10:46 am

Той в един от комиксите каза, че има кой да го изкопае. Неговата "любима". Жена би трябвало да е.
http://www.bg-starcraft.info
someone
Администратор
someone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeЧет Авг 21, 2008 11:28 am

kremitoo, знае се от спойлери, които са изкопани по малко по-съмнителни начини, а и от това, че присъства в кастовете Wink, но пък официално мисля, че за първи път се казва, както и да е. Аз лично смятам, че има шанс Адам да стане добър, въпреки Хиро, а и тази злопаметност е адски глупава... 400 години да не може да преживее една целувка... ай стига. endone, съмнява ме... смятам, че версията мацка с лопатка/сила подобна на лопатка е по-вероятна Wink. HeBuguM, не казвай споилерите. моля те. Аз лично следя повечето новини, но като видя някъде заглавие споилер избягвам Wink. Не разваляй кефа Tongue
kremitoo

kremitoo

Female
Брой мнения : 122
Registration date : 24.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeЧет Авг 21, 2008 12:31 pm

^ Е, не съм казала, че се е казало официално! Tongue Просто се знаеше, това е. Иначе евентуална история с девойка ми изглежда интересна, но не стават ли прекалено много любови в тоя сезон, тъй да се каже. Grin

Иначе не знам дали Адам ще стане добър, но лично според мен повече му приляга образа на villian.
endone

endone

Male
Брой мнения : 231
Registration date : 19.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeЧет Авг 21, 2008 4:51 pm

Адъм да стане добър е малко невъзможно. По-вероятно е Сайлър да стане джедай отколкото Адъм да стане герой... :)
Не забравяйте, че се опита да унищожи света... 2 пъти!
Иначе ми се иска да го видим за повече от 2 епизода. Като злодей е страхотен и пасва супер добре. Дано не го убият изцяло, че да може да се върне по някое време отново.

п.п. Btw на някой направи ли му впечатление, къде беше заровен Адъм?... Гробището беше същото, като това, в което бяха погребани родителите на Хиро, което би трябвало да е... в Япония ?!
Кой ще иде до Япония за да го изрови?? Tongue
http://theanm.blogspot.com/
DeathLesS
Администратор
DeathLesS

Male

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeЧет Авг 21, 2008 9:55 pm

Даже мисля,че беше гроба на баща му.Кой може да отиде до Япония ли?Може би някой,който се телепортира...
Хиро няма да е...Остава още един ,а това е Питър.Може би от бъдещето??!?
someone
Администратор
someone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeПет Авг 22, 2008 12:30 pm

Ъммм, Питър е добър вариант, особено ако теорията ми, че той е убил Нейтън (тоз Пит от дъ фючър) е много вероятно :)
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeПет Авг 22, 2008 9:00 pm

someone написа:
Ъммм, Питър е добър вариант, особено ако теорията ми, че той е убил Нейтън (тоз Пит от дъ фючър) е много вероятно :)
хмм ми ти не гледа ли 15 минутния откъс от 1вата серия на 3 сезон ??
там се вижда кой кого е убил....
Но не ми се вярва Питър да изкопае Адам.... Huh
saver_girl

saver_girl

Female
Брой мнения : 205
Registration date : 02.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeНед Авг 31, 2008 11:00 am

ее супер туй вече е интересно- адам се връща Smile
someone
Администратор
someone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitimeНед Авг 31, 2008 11:54 am

То според мен беше почти ясно... както и да е.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща!   :Спойлер:Адам се завръща! Icon_minitime

:Спойлер:Адам се завръща!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Архив :: Архив Heroes-
Идете на: