| :Спойлер:Адам се завръща! | |
|
+4kremitoo endone DeathLesS someone 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: :Спойлер:Адам се завръща! Сря Авг 20, 2008 11:16 am | |
| Сарк се завръща! Според източници, вашето момче ще се върне в епизод четири. Да, някой ще изкопае Адам Монро, и да, той ще бъде изключително ядосан.
Също така Джеймс Кисон Лии (Андо) разкри: "Шоуто наистина се връща към фундаменталните взаимоотношения от сезон едно, тези от които всички наистина се интересуват и вълнуват."
Последната промяна е направена от someone на Пет Авг 29, 2008 1:25 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
DeathLesS Администратор
Брой мнения : 498 Age : 31 Localisation : Русе Registration date : 18.05.2007
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Сря Авг 20, 2008 1:09 pm | |
| Хмм...Това не е ли спойлер? Знаех си,че ще се върне без това.Дали Сайлър ще го изкопае?Или някой от новите | |
|
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Сря Авг 20, 2008 1:26 pm | |
| Това е част от интервю, което май не влиза точно в спойлерите... не знам, малко е тънка разликата, а и дори да е спойлер смятам, че не е толкова разкриващо.
Според мен само може да си гадаем. С тези хиляди нови герои които ще видим и с тази цифра злодей, няма да се изненадам дори и Хиро да го изкопае и Адам да стане добър... не знам вече. | |
|
| |
endone
Брой мнения : 231 Age : 38 Localisation : София Registration date : 19.06.2007
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Сря Авг 20, 2008 3:35 pm | |
| Ммм доколкото си спомням в интервюто се казваше "Някой буквално ще изкопае Адам Монро от гроба му и той ще бъде адски ядосан". Едва ли ще стане добър... :)
Не напразно съм подчертал "буквално". Направи ми впечатление, защото попринцип така се пускат загадачните спойлери. Според мен поне напълно е възможно под "изкопае" да се има предвид нечия сила... може би злодей от Ниво 5. :) | |
|
| |
DeathLesS Администратор
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Сря Авг 20, 2008 4:44 pm | |
| - endone написа:
- Ммм доколкото си спомням в интервюто се казваше "Някой буквално ще изкопае Адам Монро от гроба му и той ще бъде адски ядосан".
Едва ли ще стане добър... :)
Не напразно съм подчертал "буквално". Направи ми впечатление, защото попринцип така се пускат загадачните спойлери. Според мен поне напълно е възможно под "изкопае" да се има предвид нечия сила... може би злодей от Ниво 5. :) Може,може...Едно е сигурно,Адам ще издирва Хиро за да му отмъсти.Ами така е,Хиро не трябваше там да го телепортира след като знае,че на Адам нищо не може да му стане. Много ми е интересно какви ще са силите на злодеите.Да се надяваме,че няма да ги повторят с някои от старите.Каквото и да си говорим,сезона ще е уникален.Вече броя оставащите дни. | |
|
| |
kremitoo
Брой мнения : 122 Age : 33 Localisation : Бургас Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Сря Авг 20, 2008 6:42 pm | |
| Супер, мега ми е интересен като образ. Радвам се, че ще се завърне в сезона, но не мисля, че новината е нова. Поне не частта със завръщането му, тъй като това е ясно от месеци (по разни спойлер сайтове си пишеше, че ще се завърне за няколко серии). Истинската загадка е кой ще го изкара, защо, как ще знае, че е там, и какво ще се случи след това. Нямам търпение вече! | |
|
| |
HeBuguM Arsenal Supporters Club Bulgaria
Брой мнения : 58 Age : 37 Localisation : Русе Registration date : 10.12.2007
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Сря Авг 20, 2008 11:33 pm | |
| ММ интересен персонаж е и определено ще е интересно завръщането му, като чета и начина по който ще стане... :) | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Чет Авг 21, 2008 10:46 am | |
| Той в един от комиксите каза, че има кой да го изкопае. Неговата "любима". Жена би трябвало да е. | |
|
| |
someone Администратор
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Чет Авг 21, 2008 11:28 am | |
| kremitoo, знае се от спойлери, които са изкопани по малко по-съмнителни начини, а и от това, че присъства в кастовете , но пък официално мисля, че за първи път се казва, както и да е. Аз лично смятам, че има шанс Адам да стане добър, въпреки Хиро, а и тази злопаметност е адски глупава... 400 години да не може да преживее една целувка... ай стига. endone, съмнява ме... смятам, че версията мацка с лопатка/сила подобна на лопатка е по-вероятна . HeBuguM, не казвай споилерите. моля те. Аз лично следя повечето новини, но като видя някъде заглавие споилер избягвам . Не разваляй кефа | |
|
| |
kremitoo
Брой мнения : 122 Age : 33 Localisation : Бургас Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Чет Авг 21, 2008 12:31 pm | |
| ^ Е, не съм казала, че се е казало официално! Просто се знаеше, това е. Иначе евентуална история с девойка ми изглежда интересна, но не стават ли прекалено много любови в тоя сезон, тъй да се каже. Иначе не знам дали Адам ще стане добър, но лично според мен повече му приляга образа на villian. | |
|
| |
endone
Брой мнения : 231 Age : 38 Localisation : София Registration date : 19.06.2007
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Чет Авг 21, 2008 4:51 pm | |
| Адъм да стане добър е малко невъзможно. По-вероятно е Сайлър да стане джедай отколкото Адъм да стане герой... :) Не забравяйте, че се опита да унищожи света... 2 пъти! Иначе ми се иска да го видим за повече от 2 епизода. Като злодей е страхотен и пасва супер добре. Дано не го убият изцяло, че да може да се върне по някое време отново. п.п. Btw на някой направи ли му впечатление, къде беше заровен Адъм?... Гробището беше същото, като това, в което бяха погребани родителите на Хиро, което би трябвало да е... в Япония ?! Кой ще иде до Япония за да го изрови?? | |
|
| |
DeathLesS Администратор
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Чет Авг 21, 2008 9:55 pm | |
| Даже мисля,че беше гроба на баща му.Кой може да отиде до Япония ли?Може би някой,който се телепортира... Хиро няма да е...Остава още един ,а това е Питър.Може би от бъдещето??!? | |
|
| |
someone Администратор
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Пет Авг 22, 2008 12:30 pm | |
| Ъммм, Питър е добър вариант, особено ако теорията ми, че той е убил Нейтън (тоз Пит от дъ фючър) е много вероятно :) | |
|
| |
liquefy
Брой мнения : 139 Age : 30 Registration date : 26.07.2008
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Пет Авг 22, 2008 9:00 pm | |
| - someone написа:
- Ъммм, Питър е добър вариант, особено ако теорията ми, че той е убил Нейтън (тоз Пит от дъ фючър) е много вероятно :)
хмм ми ти не гледа ли 15 минутния откъс от 1вата серия на 3 сезон ?? там се вижда кой кого е убил.... Но не ми се вярва Питър да изкопае Адам.... | |
|
| |
saver_girl
Брой мнения : 205 Age : 31 Registration date : 02.08.2007
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Нед Авг 31, 2008 11:00 am | |
| ее супер туй вече е интересно- адам се връща | |
|
| |
someone Администратор
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! Нед Авг 31, 2008 11:54 am | |
| То според мен беше почти ясно... както и да е. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: :Спойлер:Адам се завръща! | |
| |
|
| |
| :Спойлер:Адам се завръща! | |
|