| За форумните рангове | |
|
+5DeathLesS Serious Sam Hiro Peter Petrelli Sylar 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: За форумните рангове Вто Май 15, 2007 8:54 pm | |
| Добавих и форумни рангове.Вече са едитнати за повече мнения.Те са както следва: Ordinary guy - 0 posts Talanted - 25 posts Evolved Human - 50 posts On the list - 100 posts A real Hiro - 200 posts Obsessed with being Special - 350 posts Serial Killer - 500 posts Ако искате промяна пишете. Всички предложения са добре дошли
Последната промяна е направена от на Съб Май 19, 2007 8:15 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Peter Petrelli
Брой мнения : 23 Age : 35 Localisation : Варна Registration date : 15.05.2007
| Заглавие: Re: За форумните рангове Вто Май 15, 2007 9:03 pm | |
| дано да има бъдеще тоя форум | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: За форумните рангове Вто Май 15, 2007 9:06 pm | |
| Еми дано.Сигурно ще се появят български сайтове за сериала но поне до тогава да има място за феновете | |
|
| |
Peter Petrelli
| Заглавие: Re: За форумните рангове Вто Май 15, 2007 9:08 pm | |
| Ще гледам да зарибя наколко аверчета, пък дано почнат да влизат тука да споделяме мнения и т.н. | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
| Заглавие: Re: За форумните рангове Вто Май 15, 2007 9:13 pm | |
| Нали знаеш...Фен по фен - къмюнити става | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За форумните рангове Чет Май 17, 2007 12:29 pm | |
| Хаха точно така ! А защо не направите тема "На лафче" кадето всеки да може да си прави теми ! Така ще е по интересно ! И не е задалжително темите да са само за Heroes ! Ще бъде супер ! |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Sylar Demon Slayer
| Заглавие: Re: За форумните рангове Чет Май 17, 2007 1:50 pm | |
| Спри с дабъл постинга! Има си едит за тая работа! А в раздел "Разни" можеш да пускаш теми незасягащи Heroes | |
|
| |
Hiro
Брой мнения : 100 Age : 31 Localisation : Bulgaria , Pld Registration date : 14.05.2007
| Заглавие: Re: За форумните рангове Пет Май 18, 2007 6:32 pm | |
| Що не сложиш след сериал килър Текезо Кенсей ? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За форумните рангове Пет Май 18, 2007 6:34 pm | |
| Неее след Сериал Килър следва : The bomb |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За форумните рангове Пет Май 18, 2007 6:41 pm | |
| Имам един въпрос ! Извинява се че правя дабъл пост но вапроса ми няма нищо общо с предходния отговор ! И така искам да попитам не се ли пише , "форумни ранКове" от ранК ? Защото темата се казва "форумни ранГове" , което според мен е грешно ! |
|
| |
Peter Petrelli
| Заглавие: Re: За форумните рангове Пет Май 18, 2007 6:54 pm | |
| Ранк е на английски, а на български си е с "к"! Ти си в грешка | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
| Заглавие: Re: За форумните рангове Пет Май 18, 2007 7:52 pm | |
| - Peter Petrelli написа:
- Ранк е на английски, а на български си е с "к"! Ти си в грешка
Имаш предвид на български си е с "г" ReSys7eR ако имаш още подобни въпроси използвай лични съобщения. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За форумните рангове Пет Май 18, 2007 11:11 pm | |
| A kakvo mislite za predlojenieto za sledva6t ranG ? The bomb !!! On the list - 50 posts Awe az ve4e gi minah 50 mneniq i se o6te imam 2 zvezdi4ki , a trqbva da imam 3 ! Da se opravi ! От админа: Обединих ти постовете.Гледай да го правиш по-често |
|
| |
Sylar Demon Slayer
| Заглавие: Re: За форумните рангове Съб Май 19, 2007 8:05 am | |
| Evolved human и On the list са с по 2 звезди, защото няма достатъчно. Поради тази причина и няма да добавям повече рангове засега. Ако намерите хубави икони ми ги пратете ПП: Сега ще увелича постовете за всеки ранг | |
|
| |
Hiro
Брой мнения : 100 Age : 31 Localisation : Bulgaria , Pld Registration date : 14.05.2007
| Заглавие: Re: За форумните рангове Съб Май 19, 2007 10:22 am | |
| Добре тогава на мястото на Сериен убиец ( което мен лично не ма кефи) сложи Текезо Кенсей (което сигурно други не ги кефи) :) | |
|
| |
Serious Sam
Брой мнения : 25 Age : 35 Localisation : Правец, България Registration date : 15.05.2007
| Заглавие: Re: За форумните рангове Нед Май 20, 2007 4:49 pm | |
| - Цитат :
- A real Hiro - 200 posts
не трябва ли да е Hero, защото Герой е Hero а Hiro е име... или не си имал тва в предвид | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За форумните рангове Пон Май 21, 2007 12:02 pm | |
| Закво ги увеличи да беше добалив някой друг ама карай ! |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За форумните рангове Сря Май 23, 2007 5:39 pm | |
| - Serious Sam написа:
-
- Цитат :
не трябва ли да е Hero, защото Герой е Hero а Hiro е име... или не си имал тва в предвид Да тук си прав ! Това трябва да се оправи. Защото Hiro е име а Hero е ггерой. Мисля че Админа е запознат с тези неща но се е объркал.Няма проблем просто да бъде оправено. |
|
| |
DeathLesS Администратор
Брой мнения : 498 Age : 31 Localisation : Русе Registration date : 18.05.2007
| Заглавие: Re: За форумните рангове Чет Май 24, 2007 12:50 pm | |
| Един върпос към админа или към някой който знае .Ако си сменя ника ранга ми ще изчезне ли?А темите ми ще се преименуват ли сновият ми ник?Извинявам се за тъпите въпроси,но досега не ми се е случвало да искам да си сменям ника във някой форум,така че простете. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За форумните рангове Съб Май 26, 2007 1:01 am | |
| - LiNderman написа:
- Един върпос към админа или към някой който знае .Ако си сменя ника ранга ми ще изчезне ли?А темите ми ще се преименуват ли сновият ми ник?Извинявам се за тъпите въпроси,но досега не ми се е случвало да искам да си сменям ника във някой форум,така че простете.
Ранга няма да ти изчезне,темите ти ще бъдат преименувани.А също на Админа да кажа ще намерих хубави иконки и моля да каже дали ги одобравя.Аз му ги пратих,чакам одобрение.Стават ли ? |
|
| |
Sylar Demon Slayer
| Заглавие: Re: За форумните рангове Пет Юни 01, 2007 3:42 pm | |
| - Pe7eR написа:
- Serious Sam написа:
-
- Цитат :
не трябва ли да е Hero, защото Герой е Hero а Hiro е име... или не си имал тва в предвид Да тук си прав ! Това трябва да се оправи. Защото Hiro е име а Hero е ггерой. Мисля че Админа е запознат с тези неща но се е объркал.Няма проблем просто да бъде оправено. Поста тук явно ми е изчезнал когато се бъгна форума. Спомняте ли си че един от епизодите се казваше "Hiros". Същата логика Търсят се и нови иконки за ранговете. Ако намерите пращайте Само да не са някакви обикновени чертички :| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За форумните рангове Пет Юни 01, 2007 11:24 pm | |
| Абе супер яки си бяха дето ти пратих ама ти. Искаш ли точици ? |
|
| |
Sylar Demon Slayer
| Заглавие: Re: За форумните рангове Съб Юни 02, 2007 9:01 am | |
| Нещо по-интересно да е. В крайна сметка звезди е по яко от...точици | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За форумните рангове Нед Юни 03, 2007 8:58 pm | |
| Звезди ама няма достатъчно. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За форумните рангове | |
| |