| За или против връзка между Клеър и Питър? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
maddog

Брой мнения : 17 Age : 27 Localisation : ... навсякъде и нъкъде... Registration date : 20.09.2008
 | Заглавие: Re: За или против връзка между Клеър и Питър? Пон Май 25, 2009 5:52 pm | |
| О, на мен щеше да ми хареса... само че са семейство... не могат да са заедно...освен, ако не измислят нещо в серияла и да се окаже, че не са семейство. Но не мисля, че ще променят всичко, за да са заедно...
Мнението ми е - Не... сори | |
|
 | |
gabriella grey*

Брой мнения : 94 Age : 28 Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD Registration date : 12.05.2009
 | |
 | |
Hayden Panettiere

Брой мнения : 36 Age : 26 Registration date : 29.04.2009
 | Заглавие: Re: За или против връзка между Клеър и Питър? Вто Май 26, 2009 6:30 pm | |
| Доста извратено ще е ако станат двойка  Чичо и племеница,иуу  Твърдо против съм.Но в реалния живот бяха много сладки  | |
|
 | |
trevi4ko

Брой мнения : 485 Age : 30 Registration date : 15.10.2007
 | Заглавие: Re: За или против връзка между Клеър и Питър? Съб Май 30, 2009 7:57 pm | |
| Абе ако ще стават двойка в живота това си е тяхна работа и ние нищо не можем а променим, харесва ли ни или не... Шанс!  | |
|
 | |
gabriella grey*

Брой мнения : 94 Age : 28 Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: За или против връзка между Клеър и Питър? Нед Май 31, 2009 4:42 pm | |
| Ама то темата не е ли за Питър и Клеър, а не за Хейдън и Майло? | |
|
 | |
Lilit

Брой мнения : 148 Age : 28 Localisation : София Registration date : 09.09.2008
 | Заглавие: Re: За или против връзка между Клеър и Питър? Нед Май 31, 2009 8:43 pm | |
| Питър и Клеър имат роднинска връзка и ще бъде много сложно за сценаристите и объркващо за зрителите да се промени така историята, че да се окаже, че всъщност нямат. А и е глупаво заради блудкава любовна история(която ще бъде поредната около Клеър) да съсипват сюжета. Освен това Хейдън и Майло вече не са двойка от февруари и ще бъде проблематично да ги карат да бъдат на екрана. | |
|
 | |
BoyToy

Брой мнения : 36 Age : 29 Localisation : Карлово Registration date : 01.06.2009
 | Заглавие: Re: За или против връзка между Клеър и Питър? Пон Юни 01, 2009 12:23 am | |
| И аз съм на мнение , че няма да стане подобно нещо ... явно има някаква интрига , но едва ли ще е любов между тях двамата :) | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: За или против връзка между Клеър и Питър?  | |
| |
|
 | |
| За или против връзка между Клеър и Питър? | |
|