Ами аз мога да допълня за Сайлър, че всъщност явно майка му не е родната му майка. Той е брат на Нейтън и Питър. Което означава, че след като е даден някому, той със сигурност споделя, отчасти, общата съдба на Клер. Даден за отглеждане от някого от компанията. Дали обаче майка му има някаква връзка с компанията (и спомените й са били изтрити от Хаитянина) или баща му - починалия преди време часовникар, всъщност е работил нещо друго?
Освен това, остава загадка дали освен обща майка всичките трима имат и общ баща. Бащата на Нейтън и Питър уж се е самоубил. Но в това не съм никак сигурен. Но съм почти сигурен, че Сайлър е от друг баща - майката на Питър и Нейтън със сигурност е кръшкала на мъжа си - призна си го в един епизод, като спомена за бащата на Хиро... Дали е кръшкала с друг - това е друга подробност.
За Сайлър остават възможностите - да е пълнокръвен брат, да е брат на Хиро или да е брат от тайна връзка на Анджела Петрели.
Това, което знаем със сигурност, е че са деца на обезателно двама надарени родители. При Нейтън и при Питър имаме Анджела от една страна - сънува бъдещето и баща им, който не знаем какво е правил, но е част от компанията. При Клер - бащата е Нейтън - лети, а майка й пали пламъци с ръцете си...
...ако си спомнята - когато Сайлър искаше Моли, той уби и двамата й родители - явно и те са били надарени. (Остава отворен въпроса, коя е майката на Мат и дали и тя е имала способност, но явно - да!)
Извод:
Който и да е бащата на Сайлър, той със сигурност е имал способности.
Може и други пикантерии да излязат наяве от принципа на логиката...
Ако някой се досеща - да пише
EDIT: by someone
Има специална тема за Сайлър, където можете да пишете подобни постове, тук се коментира САМО въпросната новина!