| .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон | |
|
+10Mirax liquefy sdw Lilian kremitoo Matt_Parkman youaremelting endone Sylar trevi4ko 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
trevi4ko
Брой мнения : 485 Age : 34 Registration date : 15.10.2007
| Заглавие: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Чет Сеп 11, 2008 4:14 pm | |
| Аз видях на промо клиповете само една нова способност-бързина... На една руса мацка и крадла (на трейлъра се вижда само, че се опитва да открадне нещо от Хиро). Аааа и още една способност, която пак ще се появи е на истинската мама на Клер, която я видяхме съвсем за малко в предишните сезони да контролира огъня и да го създава абе кажете си и ви мнението по въпроса с новите сили... Аааа и още нещо... ако искате може да кажете каква сила очаквате да се появи или каква искате да се появи... аз лично искам някъв по-по-по технопад от Майка да се появи... (хахахах мн съм се вкарал вече ) | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Чет Сеп 11, 2008 7:18 pm | |
| За русата мацка има 2-3 комикса. | |
|
| |
trevi4ko
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Пет Сеп 12, 2008 1:45 pm | |
| аз скоро не съм ги дърпал да ги гледам... Но сега между епизодите ще наваксам... :) Значи и тя има няква роля... | |
|
| |
endone
Брой мнения : 231 Age : 38 Localisation : София Registration date : 19.06.2007
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Пет Сеп 12, 2008 2:56 pm | |
| Дам. Яко е в играта. Май ще е новото предизвикателство за Хиро. Иначе за новите сили - Еко ще се върне доколкото е известно. Имаме си спийдстър (както вече споменахте - русата мацка). Майката на Клеар найстина се появява в една сцена от промотата, но не вярвам да я пуснат за по-дълго от няколко епизода. Имаме двама злодей, които отделят нещо подобно на огън или енергия. Загледайте се показват ги за около секунда в няколко промота. Мохиндер ще получи някаква шантава сила, която ще му разкаже играта на психиката. Силно се надявам да видим хората със специални способности в компанията, които това лято често се появяваха в комиксите... Ами това са май. Ще има и други със сигурност, но тепърва остава да ги видим... Иначе аз се радвам, че най-после ще видим спийдстър. Бих искал също така да видим някакъв неразрушим герой. Всмисъл... тялото му да бъде неразрушимо. Това би било яко и свързано с доста екшън сцени. | |
|
| |
youaremelting
Брой мнения : 29 Age : 30 Registration date : 08.08.2008
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Пет Сеп 12, 2008 7:39 pm | |
| Аз лично видях нещо като изстелване на син огън и мощен глас.
Последната промяна е направена от youaremelting на Пет Окт 03, 2008 10:40 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Matt_Parkman
Брой мнения : 37 Age : 30 Localisation : Mohinder's apartment,New York Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Вто Сеп 16, 2008 1:25 pm | |
| Хей,този който отделя тая енергия или огън ми прилича на Андо | |
|
| |
kremitoo
Брой мнения : 122 Age : 33 Localisation : Бургас Registration date : 24.09.2007
| |
| |
trevi4ko
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Сря Окт 15, 2008 10:21 am | |
| вече станаха много новите способности... ако на някой му се занимава да прави теми за всеки нов с нова способност му пожелавам успех! - Трейси е с нова сила, която и Сайлър притежава - замръзяване. - Новия ни злодей - кукловод на хора. - Другия злодей, който се оказа не чак толкова лош - отваря черни дупки. - Лошия в който беше Питър - крясаци. - Лошия със сините пламаци, който повече няма да се появи, за разлика от способноста му, която е в Сайлър. - Този негър дето си партнира с Дафни (сега ми изкочи името му от главата ми) - абсорбира страховете на другите и ги привръща в своя сила. - На Мохиндър ужасната лигава способност. за тези се сещам в момента, ако някой се сеща някоя друга нова способност да каже | |
|
| |
endone
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Сря Окт 15, 2008 5:18 pm | |
| Нещо пак си в грешка. Питър беше затворен в тялото на Джеси - той замени Еко от уебепизодите и има съответно неговата способност. Сайлър уби именно Джеси и му взе способността, а този със сините пламъци беше ранен в ръката и Ноа го отведе... Ще го видим отново най-вероятно. Дори може още следващата седмица защото ми се стори, че го мернах в промото за 6-ти епизод. | |
|
| |
trevi4ko
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Сря Окт 15, 2008 11:22 pm | |
| - endone написа:
- Нещо пак си в грешка. Питър беше затворен в тялото на Джеси - той замени Еко от уебепизодите и има съответно неговата способност.
Сайлър уби именно Джеси и му взе способността, а този със сините пламъци беше ранен в ръката и Ноа го отведе... Ще го видим отново най-вероятно. Дори може още следващата седмица защото ми се стори, че го мернах в промото за 6-ти епизод. хах Да вярно, че така беше... Сега се сетих, че май имаше още един с тях Нокс, Джеси, тоя с пламаците и още един с очила, който им отключи сейфа и който беше брутално Убит ( ) от Нокс... Та негавата сила не знам каква е... и м/у другото сега си пуснах да ги изгледам тези сцени и наистина си прав Нокс и тоя кибритената клечка избягаха, а Джеси и тоя с очилата - мъртви
Последната промяна е направена от trevi4ko на Чет Окт 16, 2008 10:07 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
endone
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Чет Окт 16, 2008 2:18 am | |
| - trevi4ko написа:
- хах
Да вярно, че така беше... Сега се сетих, че май имаше още един с тях Нокс, Джеси, тоя с пламаците и още един с очила, който им отключи сейфа и който беше брутално обит от Нокс... Та негавата сила не знам каква е...
и м/у другото сега си пуснах да ги изгледам тези сцени и наистина си прав Нокс и тоя кибритената клечка избягаха, а Джеси и тоя с очилата - мъртви
Всъщност този с пламъците мисля, че не избяга а го вкараха отново в Левъл 5. Колкото до очилаткото (The German) - силата му беше магнетизъм, или казано другояче движеше метал (подобно на Магнито от X-men). п.п. И колкото и изтъркано да звучи не мога просто да го подмина защото е яко дразнещо... Убит, не Обит.... | |
|
| |
trevi4ko
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Чет Окт 16, 2008 10:10 am | |
| Редактирах го Ако някой се сеща някоя друга нова способност може да каже още не сме го обърнали на чат и между другото много от способностите съвпадат с X-Men... | |
|
| |
trevi4ko
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Вто Окт 21, 2008 10:58 pm | |
| | |
|
| |
Lilian
Брой мнения : 48 Age : 30 Registration date : 04.11.2008
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Вто Ное 04, 2008 6:22 pm | |
| | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Вто Ное 04, 2008 6:26 pm | |
| Тревичко вземи да прочетеш комиксите . | |
|
| |
sdw
Брой мнения : 89 Age : 37 Registration date : 29.10.2008
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Вто Ное 04, 2008 11:40 pm | |
| Абсорбиране не означава крадене :) Питър като абсорбира способностите не ги краде... Точно Нокс абсорбира способностите,самият той го казва!
А trevi4ko : - Трейси е с нова сила ? тя не е имала стара е :) - Лошия със сините пламъци е Флинт и не мога да разбера защо да не се появява ? Сайлър не уби Флинт,Флинт със сините пламъци е жив и е агент на Праймахърст. А Сайлър уби Джеси,този със "крясъците" :) - На Мохиндер не може да се определи точно каква му е способността .. Супер сила супер стрент,мн е можен,но е и някакво подобие на паяк,прави пашкули лепи се по стени ... не знам :) | |
|
| |
trevi4ko
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Сря Ное 05, 2008 10:17 am | |
| - Lilian написа:
Само една малка забележка - негърът не абсорбира страховете, а ги усеща, защото ако ги абсорбираше, нямаше вече да ги е страх. Много яки нови сили има! :) Еми и аз така разбрах, че той си го казва, че ги абсорбира... даже и да не ги абсорбира, усеща страховете на хората и това го прави хипер силен. Пък за Трейси имам предвид, че силата й е нова за серяла, не е показвана до сега (това че Сайлър я има и не я използва не я прави според мене стара сила ) А силата на Мохиндер, според мене вече не може да се нарече сила, по-скоро няква болест или нещо такова. Комиксите ги четох, но само първите 50. За другите веце нямам време, но като свърши Heroes ситурно ще продължа с четенето. | |
|
| |
trevi4ko
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Вто Ное 11, 2008 11:27 pm | |
| Оше 2 нови способности в Heroes - Онзи ветеран с металната ръка - Онзи метъл който стреляше с пръсти някой ако може да опише по-точно героите или силите им да заповяда | |
|
| |
sdw
Брой мнения : 89 Age : 37 Registration date : 29.10.2008
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Сря Ное 12, 2008 12:02 am | |
| Ами нали Сайлър взе силите на тоя Тревър,дето стреля с пръсту ... :) | |
|
| |
liquefy
Брой мнения : 139 Age : 30 Registration date : 26.07.2008
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Сря Ное 12, 2008 1:55 pm | |
| Онзи ветеран с металната рака.... ебати силата като удари агена (забравих му имет) като некфа тенекия ми прозвуча звука.... OffTopic:и забелязах един гаф когато Ел "хвърля" ток по Сайлър на 34:22 вгледайте се в ръката на Ел...и доста такива други гафчета сам забелязвал,но мисля,че са под нивото на сериала... | |
|
| |
trevi4ko
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Сря Ное 12, 2008 10:32 pm | |
| | |
|
| |
trevi4ko
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Сря Ное 26, 2008 11:33 am | |
| И поредната нова сила в 3ти сезон. Нищо, че не сме я видяли заради това затъмнение важното е, че я знаем и че можеби ще я видим по нататък в серяла... Бронирана кожа. | |
|
| |
Mirax
Брой мнения : 16 Age : 35 Localisation : София Registration date : 30.09.2008
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Сря Ное 26, 2008 12:15 pm | |
| | |
|
| |
trevi4ko
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Чет Ное 27, 2008 12:05 am | |
| Според мене направо я пускай, а ако някой от админите или модоввете имат претенции ще я оправят при добро желание... А тая тема е само за събиране на новите способности в 3ти сезон Така че ако можеш и искаш да направиш някоя тема за някоя от способностите, за които няма тема заповядай | |
|
| |
legolassss Спазващата правилата
Брой мнения : 391 Age : 32 Localisation : the Middle earth Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон Чет Ное 27, 2008 9:50 am | |
| - Mirax написа:
- Ако имам превод и искам да пусна тема, трябва ли някой предварително да я прегледа или направо да я пускам?
https://heroes.yoo7.com/forum-f10/topic-t422.htmТази темичка си казва всичко по въпроса. Можеш да пишеш и на мен ако имаш проблеми с някое от споменатите изисквания. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон | |
| |
|
| |
| .:СПОЙЛЕРИ:.Новите способности в 3ти сезон | |
|