Elle

Брой мнения : 83 Age : 30 Registration date : 28.12.2008
 | Заглавие: Re: Предположения, какво ще стане в следващите епизоди... Съб Яну 03, 2009 3:00 pm | |
| Това означава една заплата по-малко  | |
|
Stu
Брой мнения : 13 Age : 36 Registration date : 01.10.2008
 | Заглавие: Re: Предположения, какво ще стане в следващите епизоди... Вто Мар 03, 2009 11:40 am | |
| Ще съживя темата.
1. Бунтовника е Мика, но не е сам, а му помага някой, който е добре познат на някой от героите.
2. Андо ще изиграе голяма роля... за връщането на силата на Хиро( получаването на нова сила?!) и за развиването на силата на Питър (може да не е директно върху тях, а върху някой, който ще помогне).
3. Силата на Питър - ще бъде подобна на предишната му, но никога няма да бъде същата. На този етап.. най-вероятно е да се научи да съхранява повече сили, но само чрез докосване. ( Надявам се да настъпи някаква промяна ) 100% ще има развитие.
4. Това, което очаквам с нетърпение - Нова битка Peter VS Sylar. Тя е неизбежна, ще се случи, но не знам кога и по какви причини. Моето предвиждане - ще е по-зрелищна (отколкото първи сезон), но Питър ще загуби! Дори може да умре, за да бъде върнат в следващия сезон
Последната промяна е направена от Stu на Вто Мар 03, 2009 12:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
borisy
 Брой мнения : 25 Age : 29 Registration date : 08.02.2009
 | Заглавие: Re: Предположения, какво ще стане в следващите епизоди... Вто Мар 03, 2009 12:43 pm | |
| Така: 1.По темата за ефекта на пеперудата,не забрявайте,че все пак това хора го измислят,и може да има несъответствия с някои от епизодите. 2.За мен бунтовника също е Майка,а и искам някакво развитие с 3-те сестри.Ники мн ми липсва. 3.Ятааааа-Хиро съвсем се изгуби...100 % съм сигурен,че в 19 епизод ще се появи за да спаси Паркман. 4.Искам и аз битка м/у Сайлър и Питър,ама те вече не са в "опозиция",тоест не са един срещу друг и няма причина да се трепат  | |
|
Stu
Брой мнения : 13 Age : 36 Registration date : 01.10.2008
 | Заглавие: Re: Предположения, какво ще стане в следващите епизоди... Вто Мар 03, 2009 12:48 pm | |
| - borisy написа:
- Така:
4.Искам и аз битка м/у Сайлър и Питър,ама те вече не са в "опозиция",тоест не са един срещу друг и няма причина да се трепат  Те са си в опозиция. Дори вечна, просто в момента си имат други цели, не се знае какво ще научи Сайлър и как ще се завъртят нещата, защото това пътуване на Сайлър трябва да е свързано със чаптъра (някак )и съвсем скоро ще го хвърли в масака | |
|
borisy
 Брой мнения : 25 Age : 29 Registration date : 08.02.2009
 | Заглавие: Re: Предположения, какво ще стане в следващите епизоди... Вто Мар 03, 2009 12:55 pm | |
| За да е зрелищна битката Питър трябва да си върне поне част от способностите,дано това да стане | |
|
sylar_fenka

Брой мнения : 187 Age : 26 Localisation : Building 26 Registration date : 24.12.2008
 | Заглавие: Re: Предположения, какво ще стане в следващите епизоди... Сря Мар 04, 2009 9:02 am | |
| Битка ще има, но ще е малко по раэлична според мен, эаради съэдалите се братски отношения преди това... | |
|
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Предположения, какво ще стане в следващите епизоди...  | |
| |
|