Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Chapter 3 - One of us, One of them.

Go down 
+8
erfo
youaremelting
alek200
Sylar
kremitoo
rustakil
Lamps21
someone
12 posters
АвторСъобщение
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

Chapter 3 - One of us, One of them. Empty
ПисанеЗаглавие: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 8:04 am

Chapter 3 - One of us, One of them. 70K

Link@Zamunda
Link@Arenabg.com

Enjoy the Chapter 3 - One of us, One of them. D008 Chapter 3 - One of us, One of them. D005 Chapter 3 - One of us, One of them. D018 Chapter 3 - One of us, One of them. D015 Chapter 3 - One of us, One of them. D005 Chapter 3 - One of us, One of them. D019 and leave comments!

Последната промяна е направена от someone на Сря Окт 01, 2008 7:33 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://zoom.bg/someone
someone
Администратор
someone

Male

ПисанеЗаглавие: Mamooooooуууууууууу   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 9:29 am

Начи, такова.... Wacko Wacko Shocked Shocked Crazy Shock Shock Shocked иаааааааууууу и епизодЪ. Направо ми скри шапката и я изяде.
1. Сайлър се оказва, че е нещо като вампир, а Анджела, нещо като вселенска МАМА laugh .
2. Като стана дума за мами, Клеър си има две - и евалата на Мисис Бенет, права е, че тя трябва да решава. Не чатнах точно какво си казаха в контейнера, но нали ще има титри, та това ще се докоментира. Браво на Клеър, че тръгна да бие лоши, но да я видим дали няма да я наритат.
3. Мат Shock ИСКАМ И АЗ ТАКВЪЗ ПЛЕЙЪР Hm . Чудно как се активира туй нещо само със звуци, това направо ме вкара в тъч, дузпа и автогол едновременно. Негъра пък крайно заинтересован от живота на Мат, дано само не стане като Хиро в Япония, че ще е малко кофти.
4. Ники е мъртва Huh очакваше се, но все пак малко съм учуден, но нещото което ме облещи бяха думите на Зимерман (лекара) "I've created you", това значи ли, че не всичко е еволюция?
5. Питърчовците малко... де да знам... другата седмица ще ни дойде много вълнението... бъдещето, Мохи бохи да го видим... мисля, че ще предрусам, направо. (Да наркоман съм, но нямам достатъчно дози... една седмично Cry ).
6.Тия злодеи... нещо като Адам, уж много злиИИИииИИ, а то кво... мерна се Сайлър и злиИиииИИиИииИИте злииИИИИИ станаха на крилца и кълки... и скалпове, чудно дали ще се мерне и някой по-зЪЪЪЪл (трябваше да са 12, а са само 4-ма до сега... 2 мъртви начи остават 10 да злоствааААААт+Сай)
7. Смятам че 43 минути са крайно не достатъчни, защото изпаднах в абстиненция около 32 секунди след края на епизода... ИСКАААМ СИ ДОЗАТААААА Weep
Lamps21

Lamps21

Брой мнения : 5
Registration date : 30.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 11:15 am

Чудно ми е дали Питър във тялото на Джеси,е продибил способноссттта на Джеси и тази на оня с огньовете???А иначе Кнокс силата му не е ли като тази на бащата на хийтянина от комикса ? Хайтиянина яко го прецакаха хиро и Андо.А ДАфни не знае с какво си играе май.Питър сигурно скоро ще гепи способността на Трейси.Тя нали ще е съюзник на Нейтън....
Майката на Клеър мн гадно постъпи.А Клеър се измъкна барабар с папките на Пейпър Ко,в които са свсички със способности открити от Компанията.Следващия епизод ще видим Мохи и Мая.Двамата Питъровци кой знае къде са отишли.Баба етреи бая зла....Мат като си обърна очите ,направо онемях.Дане би онзи Негър - Айзък Номер 2 да мое да дава способността си на всеки???И не разбрах сега Мат какво ще прави.И той ли ще тръгва на Спирит Уолк?Бъдещия Питър изглежда се е запознал с Черню от Африка.Май и затова прати Мат там.Питър май взе способността на Джеси.а ХРГ май щенаправи голяма глупост.Сайлър май ще бъде озъптен някак си от реалната си майка да не убива за способности.....
rustakil

rustakil

Male
Брой мнения : 120
Registration date : 01.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 12:38 pm

Тия четримата от Ниво 5 са пълни идиоти,доста ме издразниха в тази серия,добре че вече двама от тях са мъртви.А Сайлър може би ще се промени,макар че все още се съмнявам в това.Тази Трейси със сигурност има общо с Ники,ще видим какво точно.На бъдещия Питър не му е тук мястото,дано скоро се изгуби в пространството.Чакаме следващият епизод и това е.
kremitoo

kremitoo

Female
Брой мнения : 122
Registration date : 24.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 6:59 pm

1. Гейбриел(wtf?!) отново кърти! ThumbsUp
2. Питъровците и те къртят. Иначе Настоящият Питър 100% трябва да е усвоил способността на Джеси, тъй като след като Бъдещият Питър го изкара от тялото му, стоеше до него.
3. Искам и аз да мога да рисувам бъдещето! Ебаси и якият локмен ли какво е това! Headbanging И все пак старият колега / така му викам/ повече ме кефеше от този. Беше си оригиналът! Sad
4. Мамата на Клеър-оригиналът тотално къртеше в тоя епизод. Досега винаги ми беше някаква безразлична такава, но сега много добре й се развива образа. Кефи ме като Мама Кучка! Tooth Така де, силен образ се получава.
5. Тоя новият -ман / Зимърман ли къв беше... Zimmerman като от немски: човекът-стая! laugh laugh Оф, говоря глупости, ама съм мега болна и малко несвързани мисли имам в момента/. Та, има 3 възможнсти според мен: или им е биологичен баща, което не ми се струва да е така, или има такава способност да дава способности, което нз до колко е логично, или е някакъв луд учен. Grin
6. Злодеите продължават да ми бъдат крайно несимпатични като такива. Те не са ЗЛИ, те са просто психясали социопати, но не и хиперсилни/мощни/гадни и искащи да разрушат света, каквито би трябвало да бъдат. Сайлър и Адам са ДОООСТААА по-добри злодеи от тях. / бтв, искам си Адамчо обратно! Grin /

Друго ме мързи сега да пиша, но серията й давам 9 от възможни 10 точки. Трябвапе ни и Мохиндър.
Sylar
Demon Slayer
Sylar

Male
Брой мнения : 823
Registration date : 12.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeСря Окт 01, 2008 9:32 am

Яка серийка, ама не видяхме какво става с Мохиндер. Сайлър къртеше, тея "злодеи" ги видяхме колко са зли. Питър би трябвало да е усвоил силите и на другите двама(пиромана и негъра).
Мама Петрели има голяма вагина.
Доктора или е генен инжинер и е направил Ники и Джесика и тая новата, или им е инжектирал от формулата. Все пак помните, че Ники и ДиЕл бяха нагласени да са двойка от Компанията.
И аз искам Адам обратно.
http://www.bg-starcraft.info
alek200

alek200

Male
Брой мнения : 58
Registration date : 26.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeСря Окт 01, 2008 10:03 pm

Sylar написа:
....
Мама Петрели има голяма вагина......
Доктора или е генен инжинер и е направил Ники и Джесика и тая новата, или им е инжектирал от формулата. Все пак помните, че Ники и ДиЕл бяха нагласени да са двойка от Компанията.
....

хахаха Доктора може да им се окаже баща Tooth
Епизода си беше супер ама ми се ще по 2 на седмица.
Става все по - интересно и заплетено Wink
Евала на сценаристите надявам се да направят още много сезони като "Дързост и Красота" - 2500 .............. laugh

а бе неразбрах защо Питър не си използва силите който има и не си спря онея отрепките ами трябваше до там да се стига че да ограбват банка ?
А и другото което не се разбира сега Питър стана ли супер силен ако негрото и може ли да движи магните и огън да пуска ? Нямам търпение чак до другият понеделник и затова сега пак си дръпнах пъривят и вторият сезон да си ги гледам ей така за доброто старо време Wink
http://moviesbg.freehostia.com/
youaremelting

youaremelting

Male
Брой мнения : 29
Registration date : 08.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeЧет Окт 02, 2008 5:25 pm

От този епизод най -ми харесаха Сайлър и мамата на Клер .

"Злодиите" не са злодеи! Може да са крадци ,може да са жестоки ,но са нищо пред Сай. Факта че в този епизод той уби само Джеси подсказва ,че Нокс и Оня-с-гозния-огън ще участват и след това.
Негрото с уокмена не ме кефи особено (Айзак е по-подходящ).
Баба Петрели -айде по полека с баналните сюжети . Ами така де, тя ще се окаже майка на половината от героите от сериала .
Трейси има яка способност и тепърва ще й се развива историята с оня доктор. Имам чувството ,че силите на Трейси са присъдени по някакъв начин .
Майката на Клер си показа рогата и мисля ,че много й отиват . Не разбрах какво каза Клер и моля някой който го е разбрал да каже (любопитен съм Tongue ) .
Като цяло епизода беше як ,но 42 минути на седмица не ми стигат . Благодаря за бързото качване в замунда. Четвърти епизод може да се окаже по- добър Smile

Последната промяна е направена от youaremelting на Чет Окт 02, 2008 6:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
erfo

erfo

Male
Брой мнения : 137
Registration date : 13.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeЧет Окт 02, 2008 6:05 pm

Аз казах ли ви още миналия сезон, че мама Петрели е голяма риба и снася много герои?
Този доктор вероятно прави клонинги.
Някой може ли да ми припомни какво стана с Адам, защото още не съм го виждал в трети сезон.
Да не е умрял във втори? Хехе.
Чудя се и аз дали да не направя като alek да дръпна 1-2 сезон

EDIT:
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Не сливай думите!
Отделяй изреченията!
ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

DEATHLESS
alek200

alek200

Male
Брой мнения : 58
Registration date : 26.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeЧет Окт 02, 2008 8:40 pm

youaremelting написа:

Майката на Клер си показа рогата и мисля ,че много й отиват . Не разбрах какво каза Клер и моля някой който го е разбрал да каже (любопитен съм Tongue )

И преди съм минавала през огън,
без да се нараня.

Не си се изгаряла?

Неразрушима съм.

Не мога да изпитам болка.
- А някога да си се задушавала?

Въздухът тук става доста рядък.

Защо го правиш?
- Защо искаш да спреш лошите?

Казах ти. За да помогна на хората.

Това казваш, но не ти вярвам.

Знаеш ли какво е "симулирано удавяне"?

Не!
- Метод за изтезание.

Не се давиш, но тялото ти съобщава
на мозъка за обратното.

Започваш да мислиш, че ще умреш.
Паникьосваш се.

В капан си.
Напомня ли ти на нещо?

Престани! Спри!
- Така ли беше със Сайлър?

Не можеш да умреш,
но не можеше и да избягаш.

Сигурно си се почувствала в капан.
Безпомощна.

Моля те, спри!
Не мога...

Защо искаш да спреш лошите?

За да помогна на хората!

Не ти вярвам. Кажи ми защо.

За да го нараня!

Да го нараня заради това,
което ми стори!

Както той ме нарани.
http://moviesbg.freehostia.com/
youaremelting

youaremelting

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeЧет Окт 02, 2008 8:49 pm

Благодаря много Smile
Lilit

Lilit

Female
Брой мнения : 148
Registration date : 09.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeЧет Окт 02, 2008 9:11 pm

Тези четиримата злодеи наистина не ги биваше много, адски лесно се справиха с тях и се надявам останалите осем да си струват и разбира се Адам да се появи (дали се казва така, защото е първият "герой" за когото знаем) Сайлър беше много готин като се правеше на федерален и изненадващо кротък като се прибра в килията. Мама Петрели все повече ме отвращава след това, което направи с Бриджит(нали така се казваше клетото създание, което виждаше историята на човека, когото докосне). Ангелчето Клеър си си показа рогцата. За съжаление и двете й майки не успяха да се оправят с нея. Сандра е права да скастря от време на време Мередит, която сега реши да се прави на майка(е, по-скоро й се наложи), но смятам, че относително безпристрастното й мнение за дъщеря й е полезно, защото всички възприемат Клеър като невинна жертва и не виждат опасността в нея. Съжалявам, че не показаха какво става с Мохиндер. Беше страхотно да видя как Нокс уби Германеца, но той май накрая ще се окаже не точно добър, а почти добронамерен, но е извадил лошия късмет да има свръхсила при положение, че е престъпник, което е накарало Компанията да му отнеме всички права. За сега не се сещам за друго, което ме е впечатлило.
someone
Администратор
someone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeЧет Окт 02, 2008 9:55 pm

Добре дошли на всички, които поставт от скоро, много се зарадвах на коментарите ви, особено на Лилит. Абсолютно правилни разсъждения. А и ме радва, че пишеш изключително правилно, което си е рядкост сред нашето поколение :).
Ерфо, спокс, пич, сичко е ОК, да прав си бил (сигурно) :). Адам го закопаха в един гроб :).
youaremelting, коя от мамите те накефи, само информативно?

Sylar написа:
....
Мама Петрели има голяма вагина......

Колега???!?!?!??? От къде тва вееее?!Ч?
youaremelting

youaremelting

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeПет Окт 03, 2008 3:55 pm

Истинската (Меридит) . Сандра продължава да е пасивна ,което отекчава. Huh
Ultraviolet

Ultraviolet

Male
Брой мнения : 54
Registration date : 07.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeСъб Окт 04, 2008 8:14 pm

аааа само аз ли не разбрах за кого говореше Клер когато Меридит я питаше защо иска да помага на хората ?! Huh Confused Hm
endone

endone

Male
Брой мнения : 231
Registration date : 19.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeНед Окт 05, 2008 2:52 pm

Ultraviolet написа:
аааа само аз ли не разбрах за кого говореше Клер когато Меридит я питаше защо иска да помага на хората ?! Huh Confused Hm
Говореше, че искала да помага на хората да бъде герой. После обаче си каза истината, че просто иска да го нарани брутално Сайлър и да го накара да се гърчи и да страда за да му отмъсти.

Имаме типичното падение на един герой към мрака (подобно на много други подобни случаи - Анакин Скайуокър се превива пред мрака и се превръща във Вейдър, Супербой Прайм му избиват бушоните и започва да унищожава и убива каквото хване и т.н). Това е доста силен елемент от не един разказ... и показан добре винаги е интересен, като сюжет.
http://theanm.blogspot.com/
legolassss
Спазващата правилата
legolassss

Female
Брой мнения : 391
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitimeВто Дек 30, 2008 1:04 am

Откриващата част на Мохиндер

In the ongoing search for self, there are days when we learn something genuinely new. Something uncovered, hidden, that we never knew was there. Something that surprises us. And on that day of self-discovery, the question remains: What kind of person are we? Does the hero, or the villain inside us, win the day?

И неговата завършваща част

And as the search for self continues, we look for answers everywhere. In nature, in God, in tiny tragedies that may never be understood. But still, we are driven to it, single-minded on one goal: to find our purpose on this earth. No matter what the ramifications, the friendships that may be hurt, or the deals with the devil we need to make.
https://www.youtube.com/daina9966
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 3 - One of us, One of them.   Chapter 3 - One of us, One of them. Icon_minitime

Chapter 3 - One of us, One of them.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Chapter 4: Acceptance promo
» Chapter 4 - I Am Become Death
» Chapter 8 - Villains
» Chapter 9 - It's Coming

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Архив :: Архив Heroes-