Мисля, че клипът е страхотен! Надявам се и според вас да е така. Heroes S03E05:"Angels and Monsters"
rustakil
Брой мнения : 120 Age : 36 Registration date : 01.03.2008
Заглавие: Re: Промо клип на епизод 5 Чет Окт 09, 2008 2:55 pm
До колкото виждам най-големия злодей ще се окаже Анджела Пертели. Макар че сега със завръщането на Адам Монро и Мори Паркмън,ще е интересно да се види този епизод.А да не забравя Ерок Дойл и Стивън Кенфийлд.Явно бащата на Питър и Нейтън не е мъртъв
kremitoo
Брой мнения : 122 Age : 33 Localisation : Бургас Registration date : 24.09.2007
До колкото виждам най-големия злодей ще се окаже Анджела Пертели. Макар че сега със завръщането на Адам Монро и Мори Паркмън,ще е интересно да се види този епизод.А да не забравя Ерок Дойл и Стивън Кенфийлд.Явно бащата на Питър и Нейтън не е мъртъв
Spoiler:
Не е мъртъв,има друг промо клип в сайта.Явно той е главния злодей.Или поне така се казва.
Пиша го в спойл не за друго , ми да не изям още едно предупреждение.
kremitoo
Брой мнения : 122 Age : 33 Localisation : Бургас Registration date : 24.09.2007
Заглавие: Re: Промо клип на епизод 5 Нед Окт 12, 2008 6:35 am
Чакайте малко сега... Значи, ако са дали силата на Нейтън чрез формула, това значи ли, че баща му не е Петрели, а някой без сили? И той не ги е наследил от Мама Петрели? Защото иначе и Мама Петрели, и Папа Петрели са имали... А Нейтън уж е нямал... Странно. Сега да не излезе, че цялото ново поколение герои е фалшиво... Така де, придобили са способностите си чрез формулата?
Не мога да разсъждавам в 7 сутринта...
Emuto
Брой мнения : 1 Age : 32 Registration date : 16.10.2008
Заглавие: Re: Промо клип на епизод 5 Чет Окт 16, 2008 7:19 pm
Хиро Накамура е най-големия боклук, само как уби Андо след всичко което той направи за него...
trevi4ko
Брой мнения : 485 Age : 34 Registration date : 15.10.2007
Заглавие: Re: Промо клип на епизод 5 Чет Окт 16, 2008 11:21 pm
Emuto написа:
Хиро Накамура е най-големия боклук, само как уби Андо след всичко което той направи за него...
Според мен не е боклул и силно се съмнявам да го е убил наистина и това да е края на персонажа на Андо... Или ще се върне назад във времето за да го спаси или не го е убил наистина или нещо друго...