Изглежда ще почакаме до следващия епизод, но за сметка на това той ще разясни доста неща и след него предполагам всеки от нас ще избере страна :) Чакам го с нетърпение, както съм чакал всеки друг епизод ;]
sdw
Брой мнения : 89 Age : 37 Registration date : 29.10.2008
От това промо виждаме неща които са се случили в миналото. А кво мислите за русото момиче пред Сайлър,когато той и казва че има способност (тва е в миналото) ... Някъде четох че това всъщност е първата жертва на Сайлър,но аз не помня коя е и каква е :) До ден днешен си мислех,че е Брайън Дейвис (човека с телекинеза)
trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
От това промо виждаме неща които са се случили в миналото. А кво мислите за русото момиче пред Сайлър,когато той и казва че има способност (тва е в миналото) ... Някъде четох че това всъщност е първата жертва на Сайлър,но аз не помня коя е и каква е :) До ден днешен си мислех,че е Брайън Дейвис (човека с телекинеза)
Единствената жена до Сайлър е Ел. Пък нея да не можеш да разпознаеш...
rustakil
Брой мнения : 120 Age : 36 Registration date : 01.03.2008
Не знам,защо някой казват че в осмата серия ще разберем,коя е първата жертва на Сайлър.Първата жертва му е Брайън Дейвис и точка на въпроса.След като взе името му от Чандра Суреш,отиде при него или по скоро ми се беше обадил.Но това няма значение Сайлър го уби по естествен начин и след това е видил как действа телекинезата и започва да убива главно с нея.
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
Заглавие: Re: Heroes 3.08 promoes Чет Окт 30, 2008 12:41 am
С Ел е може би веднага след като е убил Суреш.
И за който не е чул от промото следващият епизод на Heroes ще бъде след две седмици - на 10 ноември.