| От къде сте? | |
|
+39lipsitooo deleteme trew1 LoVe_PeTeR ^^ UrBaN ^ LeGenD ^^ janalicious Kensei Murou I'm_NoT_YoUr_GirL v1kz mayweda trevi4ko cool_boy_93 Claire Sunshine_Angel saver_girl kremitoo Wickey v_mars Sylar_lover lola_craven someone Virt2al endone SemperFi
Kael'thas iv4eto_666 ninetyyy Claire Bennett Beautiful`lie Hiro ``nugit`` {L0V3P37ER} DarKFate niki000 van4yta Sylar DeathLesS 43 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
v1kz
Брой мнения : 10 Age : 34 Localisation : Марс Registration date : 21.10.2007
| |
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: От къде сте? Вто Окт 30, 2007 2:24 pm | |
| Е Габрово е много яко градче, някво спокойно в планината, малко, тихо и чистичко, не като тая смрад и мизерия дето кипи у Софията.... | |
|
| |
trevi4ko
Брой мнения : 485 Age : 34 Registration date : 15.10.2007
| Заглавие: Re: От къде сте? Сря Окт 31, 2007 12:32 am | |
| someone подкрепям те | |
|
| |
I'm_NoT_YoUr_GirL
Брой мнения : 54 Age : 33 Registration date : 23.11.2007
| Заглавие: Re: От къде сте? Съб Ное 24, 2007 9:48 pm | |
| | |
|
| |
Murou
Брой мнения : 124 Age : 34 Localisation : Lovech Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: От къде сте? Съб Ное 24, 2007 10:00 pm | |
| Ами аз по съвпадение и мое нещастие съм от и още съм в Ловеч.Малък град изключително красив и с много забележителности обаче за сметка на това e голяма скъпотия и само мутри управляват града !готино е човек да дойде на екскурзия или на гости на някой, обаче за оставана и дума да не става....... Евала на сестрата, че е в Габрово (там е супер яко ) !!!!!!!!! | |
|
| |
Kensei
Брой мнения : 48 Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: От къде сте? Нед Ное 25, 2007 1:50 pm | |
| | |
|
| |
Murou
| Заглавие: Re: От къде сте? Нед Ное 25, 2007 4:49 pm | |
| - Kensei написа:
- Хаскуу
ха ти като един френд той пък вика от сийлюууу,един френд и той вика от хаскуу :-D | |
|
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: От къде сте? Пон Ное 26, 2007 10:13 am | |
| - Murou написа:
- Ами аз по съвпадение и мое нещастие съм от и още съм в Ловеч.Малък град изключително красив и с много забележителности обаче за сметка на това e голяма скъпотия и само мутри управляват града !готино е човек да дойде на екскурзия или на гости на някой, обаче за оставана и дума да не става.......
Евала на сестрата, че е в Габрово (там е супер яко ) !!!!!!!!! И рок фестивала ви куца, шото концертите са пълни с грозни бабки и като направиш пого сички ти крещят да спреш omg omg omg omg | |
|
| |
janalicious
Брой мнения : 105 Age : 42 Localisation : София Registration date : 22.10.2007
| Заглавие: Re: От къде сте? Пон Ное 26, 2007 11:36 am | |
| - Murou написа:
- Ами аз по съвпадение и мое нещастие съм от и още съм в Ловеч.Малък град изключително красив и с много забележителности обаче за сметка на това e голяма скъпотия и само мутри управляват града !готино е човек да дойде на екскурзия или на гости на някой, обаче за оставана и дума да не става.......
Не съм посещавала Ловеч, но съм гледала снимки на приятели, които са били и наистина изглежда много красив и забележителен град. Навила съм му се много да го посетя и при първа възможност ще намина, но кога ли ... но айдиа :) Това, че е скъпо ме учудва. Мислех си, че в по малките градчета на България е по евтино. Ти на каква база сравняваш, че е скъпо? Една приятелка ми разправяше как отишла в Димитровград и седнали голяма компания в центъра в някво кафе. Напоръчали кафета, сокове, мелби... и това 20 души и сметката била общо 20 лв. Такова нещо в София май няма... За 4ма 5ма ОК, ама не повече. А за мутрите ... още ли не се изпотрепаха бе??? Да викнем Ники да ви разчисти града сори Джесика :) | |
|
| |
someone Администратор
| Заглавие: Re: От къде сте? Пон Ное 26, 2007 6:43 pm | |
| Аз лично съм учуден от БГ практиката - колкото по-малък град, толкова по-скъпо. В София можеш да намериш неща на някакви наистина смешни цени, ако търсиш естествено, но в малкия град като са 5 магазина на кръст за какво си говорим. А в Билла в Ловеч забелязах, че цените са по-високи от тези в Билла в Надежда (откъдето честичко пазарувам), което ми направи ужасно впечатление!
ОН/ Ми дъгета няма ли тука???? | |
|
| |
Murou
| Заглавие: Re: От къде сте? Пон Ное 26, 2007 6:58 pm | |
| janalicious Ела ми в Ловеч на гости :) Ловеч е един от най-скъпите градове в българия по отношение на хранителни продукти (нещо което е важно за хората) а пук тази наща "новата" била е толкова измислен магазин че няма на къде.В софия с кеф ходя да пазарувам в "Пикадили" или в "Кауфланд" защото е в пъти по ефтино и има повече стоки.Като стана въпрос за мутри тока наще ловешките цепят мрака направо.....те тарикатите си правят парите от нас защото просто няма избор.Примерно имаме си един Алчо (рязан турчоляк) който е собственик на хлебозавода и няма много голям избор на хляб.Клисав и смачкан хляб за 1 лев !?! А пък в била да давам аз за топъл хляб 1 лев при положение че няма и 300 грама няма да станне.Та така в моя град По-добре наистиа прати Ники.Знаеш ли как ще ме зарадва.... someonе писнами от дЪгета брат.сяка седмица ги виждам и са ми маса антипатични човек | |
|
| |
janalicious
| Заглавие: Re: От къде сте? Пон Ное 26, 2007 10:21 pm | |
| както казах вече, при първа възможност ще намина през Ловеч и обещавам да се обадя! Но наистина нямам идея кога ще е... А като идвам ще взема и Никито/Джесито с мен кво е тоа дЪгета | |
|
| |
Murou
| |
| |
janalicious
| Заглавие: Re: От къде сте? Пон Ное 26, 2007 10:29 pm | |
| мерси за разяснението Мъро!!! :) това ми дойде наистина супер ново! | |
|
| |
^^ UrBaN ^ LeGenD ^^
Брой мнения : 30 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 12.03.2008
| Заглавие: Re: От къде сте? Нед Мар 16, 2008 10:08 pm | |
| Ми аз съм от София..единственото предимство според мен на София е,че има много места,където да отидеш когато ти е скучно..имаше яка природа,ама какво ли не настроиха,само и само да идват повече хора да живеят в Столицата..не остана място..съответно мръсотията става все повече..и така.. Много ми се иска да живея някъде до морете,или поне да имам къща там и половината година като е топло там а пррез зиматав София,щото като има сняг е красиво.. | |
|
| |
LoVe_PeTeR
Брой мнения : 148 Age : 29 Registration date : 14.04.2008
| Заглавие: Re: От къде сте? Сря Апр 23, 2008 7:51 pm | |
| - DeathLesS написа:
- Virt2al написа:
- Никой ли няма от Стара Загора :shock: :lol:
Еми явно няма и аз само аз от Русе и аз съм русенче | |
|
| |
trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: От къде сте? Вто Май 06, 2008 7:27 pm | |
| | |
|
| |
deleteme
Брой мнения : 4 Age : 29 Registration date : 07.05.2008
| Заглавие: Re: От къде сте? Чет Май 08, 2008 9:53 am | |
| | |
|
| |
lipsitooo
Брой мнения : 5 Age : 30 Localisation : Велико Търново Registration date : 04.04.2008
| Заглавие: Re: От къде сте? Съб Май 10, 2008 11:27 am | |
| Аз сам от Велико Търново | |
|
| |
Ultraviolet
Брой мнения : 54 Age : 33 Localisation : Haskovo Registration date : 07.01.2008
| Заглавие: Re: От къде сте? Съб Май 10, 2008 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Hiro Nakamura V.I.P.
Брой мнения : 91 Age : 33 Localisation : NYC Registration date : 07.12.2007
| Заглавие: Re: От къде сте? Вто Май 13, 2008 3:26 pm | |
| Аз съм от NYC (за тези, които не знаят Ню Йорк) Обичам България, но мразя София- МНОГО Е МРЪСНО МНОГО!!! | |
|
| |
kiko_the_god
Брой мнения : 140 Age : 38 Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: От къде сте? Сря Май 28, 2008 9:45 pm | |
| и азе съм от Габровото! :-D | |
|
| |
Ver~
Брой мнения : 46 Age : 28 Registration date : 02.08.2008
| |
| |
someone Администратор
| Заглавие: Re: От къде сте? Сря Авг 13, 2008 4:01 pm | |
| Уааааа искам и аз в Бургас на фестааааааа | |
|
| |
kremitoo
Брой мнения : 122 Age : 33 Localisation : Бургас Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: От къде сте? Сря Авг 13, 2008 8:58 pm | |
| - someonе написа:
- Уааааа искам и аз в Бургас на фестааааааа
На т.нар. Мтв фест ли ве? Това ще е ебаси и тъпнята... В една вечер ще свирят някви диджеи и Cradle of Filth... Какъв е тоя фестивал? Фестивалите или са само рок, или там модерна музика поп ала бала, или техно. Или са разделени на вечери, в които се свири определен жанр. Как така ще смесват всичко, което им скимне, и ще правят фестивал. Че на всичкото отгоре за едната вечер билета е 40-50 лева. Организацията съква мега здраво, не ти трябва да идваш. svir След няколко години може и да се оправят, но засега не се очертава да стане нещо от тоя фестивал. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: От къде сте? | |
| |
|
| |
| От къде сте? | |
|