Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Pinehearst Company

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
rustakil

rustakil

Male
Брой мнения : 120
Registration date : 01.03.2008

Pinehearst Company Empty
ПисанеЗаглавие: Pinehearst Company   Pinehearst Company Icon_minitimeНед Ное 02, 2008 3:03 pm

"Пайнхърст"
Pinehearst Company 250pxpinehearstcardwo2

Основана:Неизвестно

Дейност: Проучване и анализиране на човешкото тяло, климата, материята и енергията.Основната дейност на фирмата е свързана с биологията и генетиката.

Основатели,Директори и Агенти:
Артър Петрели - Основател и Директор

Мори Паркман - Полеви агент

Флинт - Полеви агент

Нокс - Полеви агент

Дафни Милбрук - Полеви Агент

Д-р Ливитц - Изследовател

Мохиндер Суреш - Полеви агент и изследовател

Гейбриъл Грей "Сайлър" - Полеви агент

Хиро Накамура - Полеви агент

История:
Първата поява на "Пайнхърст" е едва в третия сезон в сериата "Ефектът на пеперудата".Действието се развива в бъдещето и там
Андо Машахаши и Клеър Бенет носят брошка с логото на "Пайнхърст".
В Следващият епизод "Аз се превръщам в смъртта", Дафни Милбрук,Нокс и Клеър носят същите брошки на реверите си. Действието също се развива в бъдещето,в този епизод президентът Нейтън Петрели дава интервю с първата дама Трейси Страус пред сградата на "Пайнхърст". В "Ангели и чудовища", Стивън Кенфийлд показва визитна картичка на "Пайнхърст", която вероятно е получил от Дафни,а Дафни вербувала Нокс и Хиро Накамура.
В "Умиращ от светлината", Артър Петрели отнема способностите на Адъм Монро(като напрактика го убива) и на Питър Петрели.Дафни вербува Флинт,като посещава Сайлър и Мохиндер,но те отказват да се присъединят към "Пайнхърст" на този етап.
В "Ще бъдеш като мен", Артър Петрели убива Мори Паркмън,след което Мохиндер се присъединява към "Пайнхърст". Сайлър идва в "Пайнхърст" за да спаси Питър, но Артър подлъгва Сайлър и дори той се пръсединява към фирмата,както и Ел Бишоп.

Бележки:
Ще изникнат скоро и ще допълня

За сега това е от мен Smile

Последната промяна е направена от rustakil на Пон Ное 03, 2008 1:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
trevi4ko

trevi4ko

Male
Брой мнения : 485
Registration date : 15.10.2007

Pinehearst Company Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Pinehearst Company   Pinehearst Company Icon_minitimeНед Ное 02, 2008 11:08 pm

Много добра тема ThumbsUp Браво Smile Добре е да има такава тема наистина и много добре си я уформил Smile Някои работи като например значките не ги бях забелязал, мерси за информацията Tongue Blush
Върнете се в началото Go down

Pinehearst Company
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Heroes :: Общи дискусии-
Идете на: