| Heroes Bulgaria A brave new world. |
|
| Уволнения в Екипа! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
endone
Брой мнения : 231 Age : 38 Localisation : София Registration date : 19.06.2007
| Заглавие: Уволнения в Екипа! Пон Ное 03, 2008 2:31 pm | |
| Американското информационно издание Variety съобщава, че в Неделя е имало голяма суматоха на снимачната площадка на Heroes с уволнението на двама от сценаристите и ко-продуценти на шоуто - Джеси Александър и Джеф Лоеб ( ). И двамата са изявени имена и са с шоуто още от самото начало. До момента те движеха нещата на снимачната площадка, по напътствията на създателя и главнен продуцент Тим Кринг. Heroes е продуциран от Universal Media Studios, които не са доволни от ниските рейтинги на трети сезон (б.б. ниски за тях). Като причина за освобождаването на Александър и Лоеб се посочва нарастващото объркване сред хората на върха в NBC относно неясната креативна посока, която следва шоуто. В същото време се говори, че "Heroes" има голям проблем с бюджета, чиято цифра главоломно расте и вече превишава с доста определеният лимит от $ 4 млн. за епизод. Официално от NBC са отказали да коментират. | |
| | | rustakil
Брой мнения : 120 Age : 36 Registration date : 01.03.2008
| Заглавие: Re: Уволнения в Екипа! Пон Ное 03, 2008 2:41 pm | |
| Макар да не искам да го призная имат право,неяснотата е пълна,което трябваше да е за добро,но доста уплетоха сценария. | |
| | | someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: Уволнения в Екипа! Пон Ное 03, 2008 8:08 pm | |
| Какво да ви кажа... чак в 10-ти епизод ще се разкрива, така че ще има още два епизода, които ще са "слаби". Както и във втори сезон, прекалено много си подготвят почвата за впечатляващ край. | |
| | | trevi4ko
Брой мнения : 485 Age : 34 Registration date : 15.10.2007
| Заглавие: Re: Уволнения в Екипа! Пон Ное 03, 2008 11:34 pm | |
| Съгласен съм, че наистина пооплетаха малко сюжета и тъпите американци не могат да включат за какво става въобще въпрос, но все пак е велик сериял и се надявам да не го спрът. | |
| | | sdw
Брой мнения : 89 Age : 37 Registration date : 29.10.2008
| Заглавие: Re: Уволнения в Екипа! Вто Ное 04, 2008 2:37 am | |
| Аз пък мисля,че точно това объркване ни кара нас зрителите да чакаме с нетърпение следващият епизод,за да разберем какво става,а не като други т*пи сериалчета,които знам какво ще стане накрая :) 3-ти сезон ме грабна повече от другите два,но всеки с мнението си.Тим Кринг много добре знае какво прави! Евала му!
А този проблем с финансиите,дано не става като с "the 4400" ... да спре излъчването на сериала,точно заради парите,и да свърши с отворен край който никога няма да видим. Да не ме чува господ! | |
| | | endone
Брой мнения : 231 Age : 38 Localisation : София Registration date : 19.06.2007
| Заглавие: Re: Уволнения в Екипа! Вто Ное 04, 2008 3:07 am | |
| Не става въпрос за объркване относно сюжета. Аз поне го разбрах другояче. До колкото схванах става дума по-скоро за неяснота по отношение на насоката, която е поел сериала и за скритите послания (които да не казвам, че направо си липсват този сезон). Поне според мен това имат предвид под "креативна посока", а не сложността на самия сюжет. Да не говорим, че като цяло стилът премина в далеч по-друга посока последните два сезона. Сега като се засмисля, наскоро спорихме с една госпожица ( :) ) именно за това, че "Heroes" всъщност е създаден, като драма преди всичко. Да ви припомня - "драма за това, как се променя живота на хората, когато откриват, че имат специални дарби" (или нещо подобно беше цитата). Та сигурно доста от вас са забелязали, че специално тази част се изгуби още в началото на 2-ри сезон. Сега вкараха типичната семейна драма в общата картина на злодеи с/у герои, но просто не е същото.
Новината е без подробности, така че може да значи доста неща, но поне за мен така стоят нещата. В същото време и едно гласче ми нашепва, че е далеч по-вероятно да става дума за пари, тъй като отдавна научих, че в Холивуд парите контролират всичко и не се интересуват от мнението на зрителите. Та нищо чудно финансовите проблеми да са причината, особенно при положение, че NBC не са дали официален коментар все още. | |
| | | sdw
Брой мнения : 89 Age : 37 Registration date : 29.10.2008
| Заглавие: Re: Уволнения в Екипа! Вто Ное 04, 2008 4:18 am | |
| АА така било... Наистина се промени доста сюжета,на мен лично ми харесва,на друг не,нормално всеки с мнението си :) Доста нови неща този сезон като драма станаха... нов брат,бащата жив,най-големия изрод без способности,нови герои,нова компания ... :)
Иначе братле,стискай палци всичко да е наред и сериала да продължи да се излъчва! Парите властват,няма спор.Дано парите не станат проблем за създателите,и най-вече за креативния Кринг. Също така всички ще стискаме палци да продължава да ни радва този сериал,да не става боза.Мене лично не ме интересува колко му е рейтина,като на мен ми харесва. | |
| | | secretk
Брой мнения : 87 Age : 38 Registration date : 08.10.2008
| Заглавие: Re: Уволнения в Екипа! Вто Ное 04, 2008 8:59 am | |
| Ми не знам Heroes като каква драма го водят, ама госпожицата( ) все още е на мнение, че не е драма, поне не такава, каквато тя си представя. Естествено не ми и пречи , че не е, защото не драмата е нещото, което ме кара да гледам този филм, а по-скоро мистерията, тайните, и разбира се една нотка, която едва ли ще развият кой знае колко, но на мен ми е пък най-интересна, е sci-fi страната на нещата и получаването на способности(както по естествен, така и по изкуствен път). Естествено всеки харесва Heroes по свои си начин, на мен специално, 3 сезон ми харесва повече от предишните два. Защото драмата около това, че имат способности, не ми е интересна. А и погледнато реално, не може 3 сезона все да има драма около това, реакцията е в началото, после ти нямаш друг изход освен да се примириш, за това и може би вече не отделят толкова внимание на тази линия на развитие. Това, което повече притеснява, са парите и споменаването на проблем с бюджета, защото този филм наистина изисква добри ефекти, което пък изисква пари. | |
| | | trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: Уволнения в Екипа! Вто Ное 04, 2008 3:36 pm | |
| Не знам за вас, но на мен първи сезон в началото въобще не ми беше интересен. Имахме 5-6 героя, сюжетни линии около тях и всичко вървеше адски мудно. Около 10 епизод обаче всичко си дойде на мястото.2-ри сезон наистина и той беше под нивото на Герои, но това според мен е единствено заради онази стачка. Слабите епизоди изпъкват много повече на 11, отколкото на 23 серии. A трети сезон започна наистина много обещаващо. Действието върви много бързо, а и персонажите се развиват. Може на някой да не му харесва примерно, че Сайлър е станал по-добричък,но рано или късно образът му на психопат ще се изчерпа,трябват някакви промени. Пък и следващият епизод ще е ретроспективен, тъй че би трябвало да има някакви изяснения. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Уволнения в Екипа! | |
| |
| | | | Уволнения в Екипа! | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |