Според мен Майло е страхотен актьор.И аз го гледам още от Момичетата Гилмор и супер съм хапи,че и в Heroes играе.Бтв...незнаех,че по рождение има проблем с долната устна,но мисля че му предава не само чар,но и уникалност :) .
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
Заглавие: Re: Майло Вентимиглия/ Питър Петрели Нед Юли 29, 2007 11:57 am
Pe7eR написа:
Ама е много лош към кондукторите да знаете. :lol!:
Ахахаха ся като се сетих паднах от стола
Питър вкарва много яка усмивка точно заради този нерв
pipilota93
Брой мнения : 3 Age : 30 Localisation : Пловдив Registration date : 01.08.2007
дайте ми го за една вечер,нищо лошо няма да му правя само хубави неща!!!!!! бъзика настрана,но той е идеала ми за мъж!!!!!даже гаджето ми леко има подобни черти на лицето!!!!!!
kremitoo
Брой мнения : 122 Age : 33 Localisation : Бургас Registration date : 24.09.2007
Майло ми е един от любимите актъори. Направо рулира в Gilmore Girls и Dirty Deeds (особено сцената с хляба ). Жалко, че в Stay Alive имаше толкова малка роля, но пък компенсираха със София Буш В Роки отново имаше малка роля, но в контраст на самия филм - той беше перфектен! Нямам търпение да гледам новия му филм Pathology - вече има трейлър в youtube, който иска да му хвърли един поглед. Филмчето се очертава да е страхотно.
Незнам какви са тия невероятни дискусий относно СУПЕР СЛАДКАТА уста на Милото ,но той е порсто страхотно сладичък особено с новата му прическа ,някък по -мъжествен го прави,нз но е сладурче
Revenge!
Брой мнения : 20 Age : 35 Registration date : 21.07.2007
Майло ми е един от любимите актъори. Направо рулира в Gilmore Girls и Dirty Deeds (особено сцената с хляба ).
оооооооо да! определено. :lol!: майло е супер готин, честно казано повече ми харесваше с дълга коса(е, да въпрос на вкус :) ). а иначе няма да се разсърдя ако го виждаме по често без дрехи
saver_girl
Брой мнения : 205 Age : 31 Registration date : 02.08.2007
а забелязахте ли, че той участва в клипа на Fergie Big Girls Don't Cry. Е, доста е променен разбира се, малко напомня на Майкъл Скоуфийлд с тези татуировки :)
Phobia
Брой мнения : 15 Age : 34 Registration date : 28.10.2007
Майло е сладкиш отвсякъде! Аз всъщност заради него започнах да гледам Heroes Много ме кефи факта, че е скейтър, а и някъде бях чела, че слуша метъл rock А за устата му... аз бях забелязала отдавна, че има нещо странно хубаво в нея и чак сега разбрах каква била работата Абе Майло кърти, няма какво да говорим ...
janalicious
Брой мнения : 105 Age : 42 Localisation : София Registration date : 22.10.2007
Заглавие: Re: Майло Вентимиглия/ Питър Петрели Чет Ное 15, 2007 11:49 am
Нека и аз си кажа мнението , темата е много интересна , и аз лично симпатизирам на него , най-много ми харесва от героите в сериала , както и в повечето филми , в които играе винаги е невероятен актъор . Майло е един от няколко актъори за които съм с две ръце за всичко което правят
gabriella grey*
Брой мнения : 94 Age : 32 Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD Registration date : 12.05.2009
На места е сладък, спор няма. Ама на повечето места (снимки, видеота), като се изтъпани с оная смешната по-дълга косица направо ... направо ме втриса така. ^^
BoyToy
Брой мнения : 36 Age : 33 Localisation : Карлово Registration date : 01.06.2009
Това за втория сезон дето го казваш. е вернооо! ^^ Днес засякох клипа на Фърги Big Girls Don't Cry и си припомних някои работи, свързани с <айло ... Хахахаха ... Ама не е най-секси и най-хубав той! *плезз*
legolassss Спазващата правилата
Брой мнения : 391 Age : 32 Localisation : the Middle earth Registration date : 29.08.2008