Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Съобщението на Сайлър.

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

Съобщението на Сайлър. Empty
ПисанеЗаглавие: Съобщението на Сайлър.   Съобщението на Сайлър. Icon_minitimeПон Яну 12, 2009 8:42 am

Съобщението на Сайлър. 122T
Това е запис на разговор между Сайлър и Чандра Суреш открит от Едън МакКейн на тел. секретар на Чандра.

Епизод 1.02 Не поглеждай назад

Докато Едън и Мохиндер претърсват апартамента на Чандра, Едън забелязва, че на телефонния секретар има нови съобщения. След като пускат съобщенията те чуват едно съобщение от шефа на Чандра от таксиджийската компания, след което се чува съобщение от Сайлър, насред съобщението Чандра вдига телефона, но секретаря явно е продължил записа. Сайлър описва "глад", който не може да контролира и твърди, че Чандра е виновен за това. Чандра казва, че Сай е убиец* и, че не иска да има нищо общо с него.

Цитат
С: "Здравей, Чандра. Защо не искаш да говориш с мен?... Не можеш да ме оставиш така."

Ч: "Здревейте, Г-н Сайлър? Помолих ви да не звъните тук повече."

С: "Гладът е - не мога да го контролирам... Не искам... Вие сте виновен."

Ч: "Аз ви направих убиец?"

С: "Помогнахте ми да открия потенциала си... Искахте да видите какво мога да правя, колкото и аз. А сега искате да спре."

Ч: "Всичко свърши. Довиждане."

Бележки

* Въпреки че Чандра познава Сай като Гейбриъл Грей, той го нарича с прякора му.

* Съобщението на Сай е записано преди Закари Куинто да е в каста в ролята на Сайлър. Гласът принадлежи на Морус ЛеМарш. След като Закари е "нает", съобщението е презаписано. Част от версията на Куинто може да бъде чута по време на отварящия монолог в епизод 1.10 "Шест Месеца по-късно"

trevi4ko

trevi4ko

Male
Брой мнения : 485
Registration date : 15.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Съобщението на Сайлър.   Съобщението на Сайлър. Icon_minitimeЧет Яну 15, 2009 11:34 am

Може ли още малко пояснения за този запис, че нещо не схванах за какво какво иде реч Confused Пък и като гледам по многото постове не съм единсвения неразбрал май Blush
Върнете се в началото Go down
Sylar
Demon Slayer
Sylar

Male
Брой мнения : 823
Registration date : 12.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Съобщението на Сайлър.   Съобщението на Сайлър. Icon_minitimeПет Яну 16, 2009 2:49 pm

За записа от първи сезон става въпрос.
http://www.bg-starcraft.info
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Съобщението на Сайлър.   Съобщението на Сайлър. Icon_minitime

Съобщението на Сайлър.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Heroes :: Общи дискусии-
Идете на: