Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.
 
ИндексПорталГалерияТърсенеРегистрирайте сеВход

 

 Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър

Go down 
АвторСъобщение
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Age : 29
Localisation : Somewhere in the END of the beer
Registration date : 24.06.2007

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeПон Яну 12, 2009 10:26 am

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър 123q

Сайлър


В ролята
- Закари Куинто
Наричан още - Гейбриъл Сайлър
Дрю О'Грейди
Д-р. Сюреш
Зейн Тайлър
Исак Мендес
Спец. Агент Андрю Хансън
Прякори - Boogeyman, Brain Man, Bad Man (Торбалан, Мозъчко и ъ-ъ-ъ Лошия*)
Първо появяване - Един Голям Скок (1.03)

Сили - Intuitive aptitude**
Сили които е получил***:

Телекинеза
Бързо Клетъчно Възстановяване
Алхимия
Ясновидство (това да вижда историята на хората, които докосне)
Звукова манипулация
Електрическа манипулация
Детектор на Лъжата

Пол - Мъж
Дом - Ню Йорк, щата Ню Йорк
Професия - бивш агент на Паинхърст, бивш агент на Компанията, бивш часовникар
Значими хора - (преди)Ел Бишъп(починала), (преди) Мая Херера
Родители - Не е много ясно, но се твърди, че Вирджиния Греи е негова осиновителка.


Сезон Едно

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър 131O
Мохиндер Сюреш открива, че Сайлър е замесен в смъртта на баща му и започва разследване. В това време, Сайлър изпълнява целта си – да събере възможно най-много сили. Той убива семейство Уокър (родителите на Моли) в дома им, след това убива Чарли Андрюс в ресторанта Бърнт Тост. На училищния празник на Гимназия Юниън Уелс, Сайлър се проваля в опита си да вземе силата Регенерация от Клеър, заради намесата на Питър. След дълго преследване, той е заловен от Едън и Хаитянина от Компанията и временно е задържан в Прайматек. Докато бяга, той убива Ханк и Едън МакКейн.

6 месеца по-рано Чандра среща Гейбриъл Грей и му помага да открие потенциала си, като му разказва за проучванията си. Когато Чандра се отказва от Гейбриъл, той убива Браян Дейвис и взима силата му – телекинеза. В настоящето Сайлър взима силата на Зейн Тайлър (Топене), като се представя за Мохиндер Сюреш. След това пък се представя за Зейн пред Мохиндер, за да получи помощта му. Малко след като Сай убива Дейл Смитер, заради силата и (свръх слух), Мохиндер го разкрива и се опитва да го застреля, но се проваля. Сайлър се изправя срещу Питър, но Питър успява да с измъкне победоносно. Разгневен, Сайлър започва да търси Исак Мендез
Тогава Сайлър убива Исак в апартамента му и взима ясновидската му сила. След като вижда експлозия с новата си сила, той започва да вярва и да се страхува, че той е причината за смъртта на много невинни хора. Сай посещава майка си и й казва, че тя му е помогнала да осъзнае, че може да направи всичко, дори да стане президент, стига да го поиска. Срещата им, въпреки всичко, завършва с битка и Сайлър без да иска промушва майка си в сърцето. По-късно Сайлър убива Тед Спраг и взима силата му – Индукционна радиоактивност. След това той се изправя срещу Питър, Мат, Ники и Хиро на Кирби Плаза. Хиро, изглежда, убива Сайлър като изтичва към него с меча на Андо. Тялото на Сай изчезва, като оставя единствено кървава следа, водеща към канализационна шахта.

Сезон 2.
Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър 130m

Сайлър се събужда на плаж, а до него има червенокоса дама, която му обяснява, че го е довлякла от Кирби Плаза и, че хората за които работи са излекували раните му. Сайлър се опитва да използва силите си, но открива, че това е невъзможно. Сайлър я убива и се опитва да открадне способността и, но не може да я използва. Тогава той напуска сградата за първи път и открива, че е насред Мексиканска джунгла. Вероятно е намерен насред пътя от Дерек, Мая и Алехандро. Те го возят и той казва на Мая и Алехандро (Сашку ве), че познава Чандра

След като убива Дерек, Сайлър открива, че Мая и Сашко са специални. Той им помага да влезнат в САЩ, за да ги заведе до Суреш. Когато, най-накрая, стигат до границата са обградени от граничните власти. Мая се разтройва и използва способността си, като кара мъжете да падат. Сайлър спира Алехандро да използва силата си, с цел мъжете да умрат, докато те избягат. Сай и Алехандро се карат и, знаейки, че Алехандро не говори английски, Сайлър му казва, че единствената причина, поради която помага на близнаците е, че когато върне силите си, ще може да ги убие и да вземе силите им. Казва, че дори да не може да си върне силите, Мая е неговата нова играчка и е изцяло негова.

Сайлър учи Мая как да контролира силата си и я убеждава, че Алехандро я обвинява за смъртта на съпругата си. Когато Алехандро информира Мая, че Сай е убил собствената си майка, Мая и Сайлър решават да отидат в Ню Йорк без Алехандро, за да намерят Д-р. Суреш. По-късно Алехандро напада Сай и единственото което постига е смъртта си – причинена от нож. Мая се появява без да знае, че всъщност Сай тъкмо е убил брат и. Те се целуват и Сайлър затваря вратата към мъртвия и брат. По-късно Сай се обажда на Мохиндер от апартамента му. Докато Сай гали косата на спящата Моли, той казва на Мохиндер, че е довел Мая, за да говори с доктора.

Докато се прибира у дома си, Мохиндер е посрещнат от Сайлър и представен на Мая, която се нуждае от помощта му. Мохиндер казва на Мая, че Сайлър е Убиец, но тя признава, че също е убивала хора и разказва за способността си на Мохиндер. Сайлър казва на Мохиндер, че също се нуждае от помощ. Той отваря лаптопа на Мохиндер и намира лабораторен доклад за вирус, който отнема силите на човек. Той иска от Мохиндер да му помогне да се излекува от вируса, като отбелязва, че кръвта на Мохиндер, смесена с кръвта на определена мажоретка, може да излекува вируса. Мохиндер неохотно се съгласява да помогне на Сай и двете, Мая и Моли, отиват в лабораторията на Мохиндер. Мохиндер взима кръвна проба на Сайлър и открива, че кръвта на Сайлър има същия щам на вируса като този на Ники. Той му казва, че компанията го е инжектирала с вируса. Сай казва на Мохиндер да тества лекарството на Мая, която е простреляна от Сайлър. Мохиндер инжектира Мая, което кара раната и да се възстанови и куршума да излезе от тялото и. Докато Сай се приготвя за своята инжекция, Ел пристига и започва да изстрелва светкавици към Сай. Той бързо хваща аптечката с лека и се измъква, но е прострелян в гърба и пада през прозорец. Сайлър сяда срещу стената на една сграда и си инжектира антидота. Раните започват да се лекуват, Сай включва злобната си усмивка, която разтопява хиляди фенски сърца, протяга ръка и успява да мръдне един кен чрез Телекинеза. Това е краят на втори сезон и завръщането на Злодеят с главно З.Способности

Оригиналната способност на Сайлър е силата да определя как точно работят нещата. Сайлър използва тази способност, за да открие как да отнеме силите на други еволюирали хора. Той определя, че Чандра Суреш е бил прав, че силите се базират в мозъка и няколко от жертвите на Сайлър са били с отворени черепи и извадени мозъци. Чрез изучаване на мозъците на жертвите си, той е способен да определи как способностите им работя и да копира тези сили за себе си.

Артър разкрива на Сайлър, че може да притежава способностите на други хора без да ги убива, ако му съдействат. Артър оставя Сайлър в една стая с Ел, с която той има дълъг разговор, след което Сайлър показва нейната способност. Не е ясно дали тази проява се дължи на психическо копиране или на чиста съпричастност****

С тази сила идва и “глад”, за още знания и сила. Сайлър вярва, че глада му го кара да убива другите и да краде силите им. В едно от бъдещата, Сайлър е способен да контролира “глада” и да установи нормален живот.
Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър 132k

Взети способности

Сайлър е взел доста сили. Подред, Сайлър е взел:


* Телекинеза от Браян Дейвис (Шест месеца по-рано)
* Способността на Тревър от Тревър Зеитлан (Злодеи)
* Замразяване от Джеймс Уокър (Не поглеждай назад)
* Подсилена памет от Чарли Андрюс (Седем минути до полунощ)
* Разтопяване от Зейн Тайлър (Бягай!)
* Подсилен слух от Дейл Смитер (Неочаквано)
* Ясновидство от Исак Мендез (.07%)
* Индуцирана радиоактивност от Тед Спраг (Landslide)

Когато Сайлър е инфектиран с вируса Шанти, всичките му сили изчезват. Единствените сили, които е показал след инфекцията са оригиналната му способност и Телекинеза. Той е взел и следните сили след като се възстановява от вируса:


* Бързо клетъчно възстановяване от Клеър Бенет (Второто пришествие)
* Алхимия от Боб Бишъп (Ефектът на Пеперудата)
* Clairsentience from Bridget Bailey (One of Us, One of Them)
* Звукова манипулация от Джеси Мърфи (Един от нас, Един от тях)
* Електрическа манипулация от Ел Бишъп (Идва)
* Детектор на лъжата от Сю Ландърс (Нашият Баща)

Сайлър убива и Еко ДеМайл, отделя металната ръка на Дани Пайн и изритва Ерик Дойл (Двоинствен), но очевидно не е взел силите им, телата нито на Еко, нито на Дойл имат признаци за премахване на мозъка. Тялото на Дани липсва. Способността на Еко е същата като на Джеси Мърви, който Сайлър е взел преди това.

По време на разговора си Сайлър и Бенет потвърждават, че Сайлър има множество способности, въпреки това, с изключение на телекинезата, Компанията е неспособна да открие какви са тези сили. Базирано на твърдението на Мохиндер към властите, че най-малко шест души от листа на баща му са убити от Сайлър (преди Зейн Тайлър), е доста вероятно Сайлър да се е снабдил с поне 16 способности: шестте, които Мохиндер споменава, плюс тези на Зейн, Дейл, Исак, Тед, Клеър, Боб, Бриджит, Джеси, Ел и Сю Ландърс. Но пък, поради излагането му на вируса Шанти, изглежда Сайлър е загубили всички тези способности с изключение на телекинезата, плюс тези, които е взел след като е излекуван. Той е задържал телекинезата, защото силата е толкова свързана с вината която Сайлър изпитва за убийството на Браян Дейвис.

Сайлър се опита да вземе способността на Кандис Уилмър, но това не става, защото той е афектиран от вируса, в интервю сценаристите потвърждават това твърдение.


Цитати:“Когато бях дете... си мечтаех някой непознат да дойде и да ми каже, че семейството ми всъщност не е моето семейство. Те не бяха лоши хора, бяха просто... незначителни. А аз исках да съм различен. Специален. Исках да се променя. Ново име, нов живот. Синът на часовниаря... стана часовникар. Толкова дребно нещо, исках да съм... важен.”

Преди Шест Месеца
“Мамо – Мамо, недей. Недей, това е просто... може би не трябва да съм специален. Добре е дасъм обикновен часовникар. Не можеш ли да ми кажеш, че това е достатъчно?”

Трудната част

“И каква част от него използваме, всъщност? Десет процента, или може би двайсе. Представи си отговорите които ще получим със сто процента. Защо има зло? Колко ангела могат да танцуват на върха на игла? Как да накараме любовта да остане?”

Второто пришествие“Мразя героите”

Затъмнението Част 1“Почти бях забравил, колко добро е чувството”

Нашият Баща(след като отваря мозъка на Сю)“Хах, всъщност гъделичка”

Нашият Баща(след като ползва Детекция на лъжа)
______________________
*По-добър превод не намерих Whistle
**Реалния превод е Интуитивно Приспособяване, но не ми се връзва, ако имате предложения ги споделете
***Повечето (без една) чрез убийство
****It is unknown whether this manifestation was related to empathic mimicry or if it was purely empathy.

_________________
Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър 214h
What are you going to do with your last 40 seconds?
http://prize.bg/someone - CLICK it
Върнете се в началото Go down
http://zoom.bg/someone
gabriella grey*

gabriella grey*

Female
Брой мнения : 94
Age : 28
Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD
Registration date : 12.05.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeВто Май 12, 2009 2:03 pm

Как така никой не е писал за Сайлър бе?^ Sad Този човек е невероятен! :*
Върнете се в началото Go down
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Age : 29
Localisation : Somewhere in the END of the beer
Registration date : 24.06.2007

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeЧет Май 14, 2009 1:36 am

Имаше една тема, която беше изтрита, за да се пусне тази чистичка и хубавичка Wink.
Споко, всички админи обичат Сайлър, тъй че си в наш'та партия ^^

_________________
Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър 214h
What are you going to do with your last 40 seconds?
http://prize.bg/someone - CLICK it
Върнете се в началото Go down
http://zoom.bg/someone
trevi4ko

trevi4ko

Male
Брой мнения : 485
Age : 30
Registration date : 15.10.2007

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeЧет Май 14, 2009 12:32 pm

Трябваше да има снимка на Нейтън вместо на Сайлър Grin Да видим обаче до кога ще бъде така Tongue
Върнете се в началото Go down
Hayden Panettiere

Hayden Panettiere

Female
Брой мнения : 36
Age : 26
Registration date : 29.04.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeЧет Май 14, 2009 6:54 pm

Сайлър си е Сайлър.Няма втори като него!Обожавам го!
П.П.Тъпото беше,че в началото не го харесвах(малко заблуденичка съм си)
Върнете се в началото Go down
http://hayden-panettiere.super-forum.net
gabriella grey*

gabriella grey*

Female
Брой мнения : 94
Age : 28
Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD
Registration date : 12.05.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeСъб Май 16, 2009 1:31 pm

Снимка на Нейтъъън?! оО Вие луди ли сте бе?! Сайлър хем че е по-хубав, хем че е по-харесван иии .. всичко хем-хем-хем ... по-по-най от Нейтън Grin laugh Просто самия актьор е невероятен.

Сайлър - ПРЕЗИДЕНТ ! Grin
Върнете се в началото Go down
trevi4ko

trevi4ko

Male
Брой мнения : 485
Age : 30
Registration date : 15.10.2007

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeСъб Май 16, 2009 3:20 pm

Sylar's_Girl написа:
Сайлър - ПРЕЗИДЕНТ ! Grin

хахаха Нямаш представа колко може да си права laugh laugh laugh
А за другото... Всичко с времето си Tongue Smile
Върнете се в началото Go down
gabriella grey*

gabriella grey*

Female
Брой мнения : 94
Age : 28
Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD
Registration date : 12.05.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeСъб Май 16, 2009 7:28 pm

Знам колко съм права... laugh Намира ми се едно списанийце "Герои" (изцяло на английски, гадост) иии .. имаше интервю със Зак .. и да, знам, че в един епизод в бъдещето Сайлър става президент на САЩ... laugh
Върнете се в началото Go down
sylar_fenka

sylar_fenka

Female
Брой мнения : 187
Age : 26
Localisation : Building 26
Registration date : 24.12.2008

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeПон Май 18, 2009 8:29 am

Когато стигнеш до Volume 4 ще ти стане ясно эа предложението эа снимка на Нейтън Grin което btw ми эвучи като добра идея...
Върнете се в началото Go down
DeathLesS
Администратор
DeathLesS

Male
Брой мнения : 498
Age : 27
Localisation : Русе
Registration date : 18.05.2007

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeПон Май 18, 2009 1:13 pm

Уникална статия! Браво Самуан! Всички знаем, че Сайлър е Дъ бест. Забравил си да споменеш само и Шейпишифтинга. :) Между другото не сте ли се замисляли какви ли способности Сай взе последните няколко епизода? Данко беше го пратил някъде, но не дадоха къде отива.

_________________
Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Heroes15


"Eat your brain?...Claire, that's disgusting."

- Sylar (to Claire) (The Second Coming)
Върнете се в началото Go down
gabriella grey*

gabriella grey*

Female
Брой мнения : 94
Age : 28
Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD
Registration date : 12.05.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeВто Май 19, 2009 4:27 pm

Това за кой сезон става дума? Трети ли ?
Върнете се в началото Go down
Thejokesonu

Thejokesonu

Male
Брой мнения : 19
Age : 24
Localisation : 27/01/90
Registration date : 13.05.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeВто Май 19, 2009 6:59 pm

Дам
Върнете се в началото Go down
Asia~Love

Asia~Love

Female
Брой мнения : 15
Age : 29
Registration date : 03.06.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeСря Юни 03, 2009 10:23 am

Не знам,но като го погледна виждам само едни вежди xD
...Малко ме дразни с тея негови сили...ама какво да се прави. Като цяло ме дразни.
Върнете се в началото Go down
Thejokesonu

Thejokesonu

Male
Брой мнения : 19
Age : 24
Localisation : 27/01/90
Registration date : 13.05.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeСря Юни 03, 2009 11:29 am

Ахах вярно веждите му са просто огромни Grin А иначе силата му е доста яка (любимец ми е все пак Grin)
Върнете се в началото Go down
Asia~Love

Asia~Love

Female
Брой мнения : 15
Age : 29
Registration date : 03.06.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeСря Юни 03, 2009 4:07 pm

Кефи ме като натупа някои дето се е взел на сериозно,също че всички ги е страх от него xD треперят им гащите направо
Върнете се в началото Go down
gabriella grey*

gabriella grey*

Female
Брой мнения : 94
Age : 28
Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD
Registration date : 12.05.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeПет Юни 05, 2009 6:24 pm

Thejokesonu написа:
Ахах вярно веждите му са просто огромни Grin А иначе силата му е доста яка (любимец ми е все пак Grin)


Четох едно интервю (на англисйки, оле, окапаха ми очите, докато го изчета цялото) и там имаше 2 снимчици в долния край на страницата - едната е на Сайлър, а другата на Спок от "Стар Трек", и до тях има текст, който гласи, че за ролята на Спок е трябвало да му оскубят веждите, и след това пораснали пак за три седмици (май laugh), и казва накрая, че щял да се побърка, докато пораснат наново. Май доста си се харесва с рунтави вежди ... Гайтан Сайлър Войвода ще стане ... laugh
Върнете се в началото Go down
MayheM

MayheM

Female
Брой мнения : 24
Age : 28
Localisation : Beyond Godlike..
Loisirs : Music, Painting, Shooting, Fencing
Registration date : 06.06.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeСъб Юни 13, 2009 7:01 pm

Сайлър.. Сайлър е върховен. Винаги съм намирала неустоим чар в лошите момчета. Друг е въпроса, че присвои толкова възможности, че вече е непобедим, което е достойно за уважение. Изключително находчив е и от него лъха сила.. и мъжестевност.
Любимият ми ( Заедно с Пийт )
Върнете се в началото Go down
gabriella grey*

gabriella grey*

Female
Брой мнения : 94
Age : 28
Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD
Registration date : 12.05.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeСря Юни 17, 2009 8:58 am

Определено има чар на лошо момче !! ^^
Върнете се в началото Go down
Samoth

Samoth

Брой мнения : 5
Age : 35
Registration date : 10.12.2009

Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitimeЧет Дек 10, 2009 10:37 pm

Страхотен актъор!
Да си призная, в началото на първисезон си мислех,че Ноа Бенет е Сайлър :)
Много се зарадвах,че това не е той, а този зловещ тип, който има вид на абсолютен социопат!
Между другото в метрото преди една две седмици видях един тип, който изглеждаше точно като Гейбриъл преди срещата му с бащата на Мохиндер!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър   Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър Icon_minitime

Върнете се в началото Go down
 
Гейбриъл Грей a.k.a. Сайлър
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Анатомията на Грей (2005)
» Портретът на Дориан Грей
» Евърнайт (Евърнайт, книга първа), Клаудия Грей
» Адът на Гейбриъл
» ф75 или тесоро грей лобо супертрак?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Heroes :: Главни Герои-
Идете на: