Брой мнения : 162 Age : 31 Localisation : Dimitrovgrad Registration date : 21.10.2008
Заглавие: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE Вто Апр 21, 2009 5:04 pm
Preview:
Spoiler:
Нейтън опитва да попречи на Сайлър да се срещне с президента. Сайлър има идеи отнасящи се за партньора му. Хиро разбира, че ще има последствия идващи с връщането на силата му
evildevilbg A real Hiro
Брой мнения : 162 Age : 31 Localisation : Dimitrovgrad Registration date : 21.10.2008
Заглавие: Re: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE Вто Апр 21, 2009 5:08 pm
Доколкото разбирам от промото някой от героите наистина ще му изкарват некролога... И наистина май ще е Нейтън (но това са само догатки и сценаристите най-вероятно ще ни изненадат) Не ми е ясно защо в миналото промо беше тази сцена дето Нейтън и Питър литват. Изглежда да ни издразнят :) Най-много се радвам, че няма да има пауза 1 седмица до финала :)
gep_150
Брой мнения : 88 Age : 40 Localisation : 5 ниво Loisirs : Това не го знам Registration date : 06.02.2009
Заглавие: Re: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE Вто Апр 21, 2009 5:09 pm
Промото е добро...обаче какво стана с хиро Мисля че ще е супер епизода само да не стане и Хиро Rip Обаче може и нйтънчо да е...нещо анджела много крещи ... ще видим
Dantez
Брой мнения : 39 Age : 34 Registration date : 08.10.2008
Заглавие: Re: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE Вто Апр 21, 2009 5:31 pm
Дам, Нейтън е с най-голям шанс да гитне в този епизод, но мисля че има какво още да се желае от този персонаж. Не искам да умира точно сега. Сайлър отново цепи мрака.
Междудругото това:
Nathan Petrelli: I love you Pit, did you know that ?
Peter Petrelli: Of course.
И после дават как Анджела плаче, вика, крещи...Кой го е грижа !?.
Това ме довежда повече към това, че Нейтън може да си замине следващия епизод.
Stu
Брой мнения : 13 Age : 39 Registration date : 01.10.2008
Заглавие: Re: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE Вто Апр 21, 2009 6:50 pm
Умрелия няма да е Хиро. От репликата - Claire `s gonna be so mad at me - разбирам, че ще е някой от тяхното семейство. Много е вероятно да е Нейтън, но предполагам, че ще е той + още някой. Много вероятно е Питър да е лошо ранен, да бъде отведен някъде. Така ще започне историята за чаптър 5. Не мисля, че този сезон Питър ще си върне силите и ще има основна история, която ще е свързана с него в новия чаптър.
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
Заглавие: Re: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE Вто Апр 21, 2009 8:31 pm
Не забарвайте, че може и Ноа да убият.
liquefy
Брой мнения : 139 Age : 30 Registration date : 26.07.2008
Заглавие: Re: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE Сря Апр 22, 2009 9:31 am
и те ще спрат Сайлър ?! пълен абсурд. да не би Питър да има някакъв шанс. както и да е,пак ще преебат епизода.
trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
Заглавие: Re: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE Сря Апр 22, 2009 8:19 pm
liquefy написа:
и те ще спрат Сайлър ?! пълен абсурд. да не би Питър да има някакъв шанс. както и да е,пак ще преебат епизода.
Може да се върне подобаващо сестрата на Анджела или бащата на Сайлър. Достойно противодействие са на Сайлър,пък и ще има смисъл представянето им. Епизодът не може да е лош до сега финал на сезона не е имало слаб. Пък и от добрата страна ако има някакъв слабичък епизод няма да ни липсва сериалът до есента. Дългичка пауза ни чака.
liquefy
Брой мнения : 139 Age : 30 Registration date : 26.07.2008
Заглавие: Re: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE Сря Апр 22, 2009 9:27 pm
Аз не искам да гледам малоумни епизоди за да ми е мъчно.Как ще ми е мъчно като не ми харесва.Бих гледал 3 хубави сезона,а не 33 сезона shits !
William Shakespeare
Брой мнения : 8 Age : 34 Localisation : Neverland Registration date : 19.04.2009
Заглавие: Re: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE Нед Апр 26, 2009 9:50 pm
А може и да не е гибелта на някого... Или поне да не е смъртта на един, защото "a great sacrifice" звучи по-силно. Ако беше смъртта само на един навярно биха казали по-скоро "a sacrifice". Или нещо повече от смърт... "A great sacrifice" наистина ми звучи като нещо по-различно, като някакво действие, събитие... Като избора да осакатиш душата си или съществуването си за цял живот... Дано бъде много философско ^^
- готина емотиконка
Sponsored content
Заглавие: Re: PROMO: 03x25 "An Invisible Thread" Season FINALE