| На кой герой се оприличавате? | |
|
+14Thejokesonu trew1 sylarkurti ivo_matus Sylar maddog ellе Hayden Panettiere someone gabriella grey* Stanley Hiro Nakamura gep_150 William Shakespeare 18 posters |
Автор | Съобщение |
---|
William Shakespeare
Брой мнения : 8 Age : 34 Localisation : Neverland Registration date : 19.04.2009
| Заглавие: На кой герой се оприличавате? Нед Апр 26, 2009 10:12 pm | |
| Ако вече има такава тема, моля Админите да ме извинят :) Та - на кой герой оприличавате себе си, и защо? Под герой да разбираме участник в сериала, разбира се, не само "специалните" :) Може би е редно аз да започна, затова: мисля, че като характер съм някаква причудлива смесица между Нейтън и Питър - защото си падам голям хуманяга и наивен мечтател, но в същото време и имам желанието да променям света и хората, да бъда значим в по-голям мащаб, да държа нещата под контрол... Всъщност, че приличам на Питър ми каза Stanley, дотогава не се бях замислял - и не бих направил такава съпоставка никога :) А ако трябва да си избера способност, бих избрал, ако изключим тази на Питър, разбира се, тази на кланът Паркман Вие сте! ;] | |
|
| |
gep_150
Брой мнения : 88 Age : 40 Localisation : 5 ниво Loisirs : Това не го знам Registration date : 06.02.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Пон Апр 27, 2009 7:00 pm | |
| Мисля че имаше такава тема... Хиро...не ми се пише защо но си имам доводи | |
|
| |
William Shakespeare
Брой мнения : 8 Age : 34 Localisation : Neverland Registration date : 19.04.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Пон Апр 27, 2009 7:51 pm | |
| - gep_150 написа:
- Мисля че имаше такава тема...
Хиро...не ми се пише защо но си имам доводи Е, хубава работа - то интересното на темата е в доводите... :) | |
|
| |
gep_150
Брой мнения : 88 Age : 40 Localisation : 5 ниво Loisirs : Това не го знам Registration date : 06.02.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Пон Апр 27, 2009 9:04 pm | |
| - William Shakespeare написа:
- gep_150 написа:
- Мисля че имаше такава тема...
Хиро...не ми се пише защо но си имам доводи Е, хубава работа - то интересното на темата е в доводите... :) Просто не ми се пишеше много обяснение. Първото което е че ми допада най - много той.Също така като и той и аз си падал мечтатил...харесвам Star Wars (А той Star Trek).Сега не съм тръгнал да се мисля за Герой като вего де Ай сега продължавам да чакам утрешният и за съжаление последният епизод | |
|
| |
Hiro Nakamura V.I.P.
Брой мнения : 91 Age : 33 Localisation : NYC Registration date : 07.12.2007
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Сря Апр 29, 2009 6:57 pm | |
| Не мислите ли, че е прекалено детско да се пита т'ва :) | |
|
| |
Stanley
Брой мнения : 400 Age : 35 Localisation : Варна Registration date : 12.07.2008
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Сря Апр 29, 2009 8:06 pm | |
| Ни най- малко. Дори си е и доста интересно По характер всеки може малко или много да се оприличи на някой от героите :) | |
|
| |
gabriella grey*
Брой мнения : 94 Age : 32 Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD Registration date : 12.05.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Вто Май 12, 2009 1:28 pm | |
| Мисля, че Клеър ... Макар че като героиня никак не я харесвам, както и самата Хайдън, обаче ... Като се замисля - може би и Ники/Джесика... Ако бях момче, то със сигурност щеше да е или Сайлър, или полицайчето - Мат. | |
|
| |
William Shakespeare
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Вто Май 12, 2009 9:17 pm | |
| О, Боже, но Сайлър и Мат са толкова различни! :) А ти защо толкова се радваш на Сайлър ? :) | |
|
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Чет Май 14, 2009 1:26 am | |
| Хиро и Сай... Ако почна да обяснявам ще е прееееееееееекалено сложно. | |
|
| |
Hayden Panettiere
Брой мнения : 36 Age : 30 Registration date : 29.04.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Чет Май 14, 2009 6:40 pm | |
| Може би Клеър,но и със Сай имаме няколко общи черти от харектера | |
|
| |
ellе
Брой мнения : 16 Age : 30 Registration date : 17.05.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Нед Май 17, 2009 7:21 pm | |
| с Клеър ... често съм намирала прилики с нея,а и с Ники... не знам точно. | |
|
| |
gabriella grey*
Брой мнения : 94 Age : 32 Localisation : Beyond the sea ... me and my bird, and my bird, and meeeee... xD Registration date : 12.05.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Нед Май 17, 2009 8:17 pm | |
| - William Shakespeare написа:
- О, Боже, но Сайлър и Мат са толкова различни! :) А ти защо толкова се радваш на Сайлър ? :)
Защото почти винаги съм гадна и подла (а Сайлър е злодеят), и като характер съм като Мат - абсолютно като него. :) Няма значение, че Сайлър и Мат са различни. Аз събирам характерите и на двамата. ^^ | |
|
| |
maddog
Брой мнения : 17 Age : 31 Localisation : ... навсякъде и нъкъде... Registration date : 20.09.2008
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Вто Май 26, 2009 8:35 pm | |
| Чесно казано аз съм чист Питър. Идиалист. Фантазьор. Мисля си че мога да спася света. Че имам някаква предопредела съдба... и точно както Питър открих някой неща в които иман талант (той откри силите си). Казват ми, че мога да рисувам добре, казват ми че пея прилично и също така ми казват, че имам талат да пиша истории. Не им вярвам на всичките неща, но продължавам напред и се надявам, че след време ще мога да спася света! | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Вто Май 26, 2009 9:25 pm | |
| Комбинация между Сайлър, Ноа, Хиро и Нейтън. | |
|
| |
ivo_matus
Брой мнения : 34 Age : 32 Registration date : 18.03.2008
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Сря Май 27, 2009 10:25 pm | |
| Комбинация между Питър и Моника. | |
|
| |
sylarkurti
Брой мнения : 8 Age : 29 Localisation : Sofia Registration date : 30.04.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Чет Май 28, 2009 7:51 am | |
| На Хайетянина(всъщност как се пише).Не говоря много,но пак ми стига.Само да му имах и силат живот щях да си живея... | |
|
| |
trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Чет Май 28, 2009 11:58 am | |
| - Sylar's_Girl написа:
Защото почти винаги съм гадна и подла (а Сайлър е злодеят) ^^ голям повод за гордост .Аз се оприличавам на Клеър,типичния тиинейджър с всичките си плюсове и минуси.Може да не ми харесва особено много в сериала, но в много от ситуациите бих постъпила като нея. | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Чет Май 28, 2009 5:50 pm | |
| - Sylar's_Girl написа:
- William Shakespeare написа:
- О, Боже, но Сайлър и Мат са толкова различни! :) А ти защо толкова се радваш на Сайлър ? :)
Защото почти винаги съм гадна и подла (а Сайлър е злодеят), и като характер съм като Мат - абсолютно като него. :) Няма значение, че Сайлър и Мат са различни. Аз събирам характерите и на двамата. ^^ Гадна и подла, ама като Мат. | |
|
| |
Thejokesonu
Брой мнения : 19 Age : 28 Localisation : 27/01/90 Registration date : 13.05.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Чет Май 28, 2009 8:07 pm | |
| - Sylar's_Girl написа:
- William Shakespeare написа:
Защото почти винаги съм гадна и подла (а Сайлър е злодеят), и като характер съм като Мат - абсолютно като него. :) Няма значение, че Сайлър и Мат са различни. Аз събирам характерите и на двамата. ^^ просто ме уби с тоя пост | |
|
| |
legolassss Спазващата правилата
Брой мнения : 391 Age : 32 Localisation : the Middle earth Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Чет Май 28, 2009 11:21 pm | |
| Оприличавам се категорично на Мохиндер... Поне от гледна точка на това, че е човек, който вярва на първо място в науката, и после във всичко останало. | |
|
| |
Asia~Love
Брой мнения : 15 Age : 33 Registration date : 03.06.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Сря Юни 03, 2009 5:26 pm | |
| Андо. Обожавам приятелите си и не мога без тях. | |
|
| |
MaIdEnA
Брой мнения : 3 Age : 30 Localisation : Gabrovo Registration date : 22.12.2009
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Чет Дек 24, 2009 2:36 pm | |
| В някои отношения съм като АДАМ Монро ( Такезо Кенсей)- никога не се предавам.А иначе съм като Сайлър- винаги искан още и още от живота! smille. | |
|
| |
peterpetrelilove
Брой мнения : 18 Age : 25 Localisation : Sliven Registration date : 11.05.2011
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? Пон Май 23, 2011 8:23 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: На кой герой се оприличавате? | |
| |
|