Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Символът /значения?/

Go down 
+20
allli
ico1991
janalicious
mitko_z
trevi4ko
erfo
the_shadow
Селена
bobsata
someone
erabeast
kiko_the_god
spawn92
ShTuRchE
Flyin
iv4eto_666
DeathLesS
Sylar
SemperFi
endone
24 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
erfo

erfo

Male
Брой мнения : 137
Registration date : 13.10.2007

Символът /значения?/ - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Символът /значения?/   Символът /значения?/ - Page 3 Icon_minitimeСъб Ное 03, 2007 12:37 am

saylor май нещо се бъркаш колега татуса го направи мацката а не пръжко , макар че не се знае ти може да си гледал серия в която така да е станало , все пак на ли сме специални и ние и на всеки пращат различна серия с криви елементи , накрая ще се сбием по между си
Върнете се в началото Go down
kiko_the_god

kiko_the_god

Male
Брой мнения : 140
Registration date : 24.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Символът /значения?/   Символът /значения?/ - Page 3 Icon_minitimeСъб Ное 03, 2007 1:22 am

erfo написа:
saylor май нещо се бъркаш колега татуса го направи мацката а не пръжко , макар че не се знае ти може да си гледал серия в която така да е станало , все пак на ли сме специални и ние и на всеки пращат различна серия с криви елементи , накрая ще се сбием по между си
:-D :)
Ultraviolet

Ultraviolet

Male
Брой мнения : 54
Registration date : 07.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Символът /значения?/   Символът /значения?/ - Page 3 Icon_minitimeПон Яну 07, 2008 4:11 pm

Символът се появява също когато Питър унищожава вируса и от прахта на ръката му се формира символа Bounce според мен хеликса символизира хората със способности тъй като от японски се превежда като "great talent", "godsend" т.е. "велик талант" и "изпратен от бога".мисля че този символ,затъмнението и хлебарките играят доста важна роля в сериала Hm
Murou

Murou

Male
Брой мнения : 124
Registration date : 12.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Символът /значения?/   Символът /значения?/ - Page 3 Icon_minitimeПон Яну 07, 2008 5:16 pm

erfo написа:
Кви ги дрънкаш бе човек ? Кво ти е в главата ? Ерфо ти добре ли си ?

Мисля че знака е както на Ники/Джесика (демек появява се от време на време)
http://yo.linkos.bg/profile.php?ID=15953
deni4ka_v

deni4ka_v

Female
Брой мнения : 137
Registration date : 15.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Символът /значения?/   Символът /значения?/ - Page 3 Icon_minitimeПон Мар 17, 2008 9:22 pm

Ultraviolet написа:
Символът се появява също когато Питър унищожава вируса и от прахта на ръката му се формира символа Bounce според мен хеликса символизира хората със способности тъй като от японски се превежда като "great talent", "godsend" т.е. "велик талант" и "изпратен от бога".мисля че този символ,затъмнението и хлебарките играят доста важна роля в сериала Hm

Съгласна съм с тебе!А как е ?! На една снимка го имам с две отдолу а пък на аватара на някой от тука е обратното с две отгоре??
Save the world...

Save the world...

Female
Брой мнения : 33
Registration date : 18.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Символът /значения?/   Символът /значения?/ - Page 3 Icon_minitimeНед Май 25, 2008 9:53 pm

Като четох коментарите, вс версии ми се виждат логични.Според мен обаче е свързан с компанията и с тия "старите" ,дет са я основали Hm Първият, който е измислил знака (той сис сигурност значи нещо и не го е измилил той, но той първи го е използвал вероятно) тва е Адам или Такезо.Той не е само първия, който си открива способността, но и един от основателите на компанията, ако не се лъжа.И маркираше всички ОТ КОМПАНИЯТА дето ги убиваше с този знак.Освен това Хаитянинът, когато преследваха Питър, му даде медальонче с хеликса, а той също беше агент.Май е някакво лого или нещо такова, свързано с "фирмата", което Адам го е използвал за първи път като такова.Но тва, което значи, Godsend или каквото е там, то е едва ли не един вид маркиране - Богоизпратен демек Еволюирал тоест Герой.А компанията точно това правеше- маркираше ги.

В стила на Герой ще да е нещо по-мистично, по-загадъчно. Няма да е толкова просто, връзва ми се тая историята с жерава...Не знам.В трети сезон със сигурност ще разберем, щото ще се разказва за "дъртите".Обезателно е свързано с тях Confused
http://EddieCibrian-portal.piczo.com
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Символът /значения?/   Символът /значения?/ - Page 3 Icon_minitime

Символът /значения?/
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Архив :: Архив Heroes-
Идете на: