erfo
Брой мнения : 137 Age : 43 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Символът /значения?/ Съб Ное 03, 2007 12:37 am | |
| saylor май нещо се бъркаш колега татуса го направи мацката а не пръжко , макар че не се знае ти може да си гледал серия в която така да е станало , все пак на ли сме специални и ние и на всеки пращат различна серия с криви елементи , накрая ще се сбием по между си | |
|
kiko_the_god
Брой мнения : 140 Age : 38 Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: Символът /значения?/ Съб Ное 03, 2007 1:22 am | |
| - erfo написа:
- saylor май нещо се бъркаш колега татуса го направи мацката а не пръжко , макар че не се знае ти може да си гледал серия в която така да е станало , все пак на ли сме специални и ние и на всеки пращат различна серия с криви елементи , накрая ще се сбием по между си
:-D :) | |
|
Ultraviolet
Брой мнения : 54 Age : 33 Localisation : Haskovo Registration date : 07.01.2008
| Заглавие: Re: Символът /значения?/ Пон Яну 07, 2008 4:11 pm | |
| Символът се появява също когато Питър унищожава вируса и от прахта на ръката му се формира символа според мен хеликса символизира хората със способности тъй като от японски се превежда като "great talent", "godsend" т.е. "велик талант" и "изпратен от бога".мисля че този символ,затъмнението и хлебарките играят доста важна роля в сериала | |
|
Murou
Брой мнения : 124 Age : 34 Localisation : Lovech Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: Символът /значения?/ Пон Яну 07, 2008 5:16 pm | |
| - erfo написа:
- saylor май нещо се бъркаш колега татуса го направи мацката а не пръжко , макар че не се знае ти може да си гледал серия в която така да е станало , все пак на ли сме специални и ние и на всеки пращат различна серия с криви елементи , накрая ще се сбием по между си
Кви ги дрънкаш бе човек ? Кво ти е в главата ? Ерфо ти добре ли си ? Мисля че знака е както на Ники/Джесика (демек появява се от време на време) | |
|
deni4ka_v
Брой мнения : 137 Age : 30 Registration date : 15.03.2008
| |
Save the world...
Брой мнения : 33 Age : 32 Registration date : 18.05.2008
| Заглавие: Re: Символът /значения?/ Нед Май 25, 2008 9:53 pm | |
| Като четох коментарите, вс версии ми се виждат логични.Според мен обаче е свързан с компанията и с тия "старите" ,дет са я основали Първият, който е измислил знака (той сис сигурност значи нещо и не го е измилил той, но той първи го е използвал вероятно) тва е Адам или Такезо.Той не е само първия, който си открива способността, но и един от основателите на компанията, ако не се лъжа.И маркираше всички ОТ КОМПАНИЯТА дето ги убиваше с този знак.Освен това Хаитянинът, когато преследваха Питър, му даде медальонче с хеликса, а той също беше агент.Май е някакво лого или нещо такова, свързано с "фирмата", което Адам го е използвал за първи път като такова.Но тва, което значи, Godsend или каквото е там, то е едва ли не един вид маркиране - Богоизпратен демек Еволюирал тоест Герой.А компанията точно това правеше- маркираше ги.
В стила на Герой ще да е нещо по-мистично, по-загадъчно. Няма да е толкова просто, връзва ми се тая историята с жерава...Не знам.В трети сезон със сигурност ще разберем, щото ще се разказва за "дъртите".Обезателно е свързано с тях | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Символът /значения?/ | |
| |
|