Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02

Go down 
+8
rustakil
trew1
liquefy
kremitoo
DeathLesS
Stanley
endone
someone
12 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Empty
ПисанеЗаглавие: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 9:14 am

Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Prince_h_poster-v1

Chapter 3.01
Link@Zamunda
Link@ArenaBG.com

Chapter 3.02
Link@Zamunda
Link@ArenaBG.com

Enjoy the Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 D008 Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 D005 Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 D018 Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 D015 Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 D005 Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 D019 and leave comments!
Върнете се в началото Go down
http://zoom.bg/someone
endone

endone

Male
Брой мнения : 231
Registration date : 19.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 3:35 pm

Добре де, в това няма ама никакъв смисъл...
Темата е за епизода - следователно се коментира епизода! Първият пост ти съдържа линк към тракерите от където да го свалиш и на долу са ти коментарите. Който е достатъчно глупав, че да си отвори темата, да си пусне епизода да се сваля и през това време да реши да прочете какво мислят хората за случилото се в епизода - негов си проблем.
Смисълът на коментара е... да коментира по темата!

Освен ако не искате да си пишем по детински "Оооо, какъв епизод! Много як! Йеееее! Супер..." и с това да приключваме ??

п.п. За сега няма да коментирам премиерата.
http://theanm.blogspot.com/
someone
Администратор
someone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 3:48 pm

Всеки да си коментира каквото си иска от еп-а, но никакви спойлове за следващите еп-ове Wink. Аз лично изгледах само 3.01 и не съм 100% впечатлен, защото всичко, освен силата на Мохиндер, го бях предвидил, надявам се да не е така с целият сезон :). Довечера като имам време ще гледам и вторият :). Много ме изкефи как Сайлър се изгъбарка с Клеър... "Клеър, това е отвратително". Много интересно за Андо в бъдещето, това малко ме шокира, как точно ще се скарат с Хиро, тази формула дали е това което откри Мохиндер... май с превода на епизода ще си изясня някой неща, но как да е. Доживяхме.
Stanley

Stanley

Male
Брой мнения : 400
Registration date : 12.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 4:35 pm

Нормално да не си, вс епак с тия проклети спойлери почти всичко ни са разкри ...
Аз гледах само първите 7 минутио т 1 епизод, щото чакам субовете все още и си е напълно в HEROES стил, най ме е яд че заради тоя форум и цялото ми фенство по сериала, ся знам прекалено много Wacko Weep
http://heroesandbeyond.wordpress.com/
DeathLesS
Администратор
DeathLesS

Male
Брой мнения : 498
Registration date : 18.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 4:56 pm

Уффф...какво да кажа...Наистина не трябваше да гледам спойлери и трейлъри! Изгледах и двата епизода и не мога си обясня някои неща!После ще коментирам...
kremitoo

kremitoo

Female
Брой мнения : 122
Registration date : 24.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 5:25 pm

Аз днеска сутринта тръгвам за даскало и викам, че като се върна, ще е бъкано с коментари, а вие как се излагате...

Вече почнах да забравям доста моменти и трябва да се гледа всичко отново, но от това, което ми направи впечатление и се сещам в момента:

1. Първите 10 минути ги бях гледала и нямаше нищо, което да не знаех. Но все пак много се изкефих на Клеър от бъдещето. Като брюнетка и ъм... кучка Grin определено ми харесва повече. Отива й такъв образ.
2. Новата девойка Дафнито ли как й е името ми харесва как си влезе в образа, но още трябва да се доказва. От промо снимките не ми се видя надеждна, но в крайна сметка може и да я захаресам до края на сезона.
3. Хиро и Андо продължават да къртят откъм хумор. ThumbsUp В началото, когато излязоха спойлерите, си мислех, че Андо ще има сили... Но докато гледах епизода, ми дойде на ум, че може би Андо няма да има сили и това е някой от злодениете в негов образ. laugh Може да звучи малко тъпо, но иначе защо биха ни разкрили толкова рано, че Андо ще предаде Хиро? Според мен просто искат да си мислим, че ще стане злодей и Хиро да си го мисли това и да тръпнем целия сезон, а накрая да се окаже, че е някой друг. А може и да не е така. Андо като злодей ще е интересно да се види, някак не ми се вписва в тоя образ. Hm И интересно защо още не е открил силите си, ако наистина ги притежава.
4. "Духът" на Лидерман или каквото подяволите е това - много ми харесва актъора, мега кадърен и харизматичен е. Харесва ми да го мразя. Grin Интересно ми е този път какъв зъл план ще има.
5. Аве, Питър и Клеър наистина заприличват все повече и повече на влюбена двойка... Каква е тая привързаност, какво е това чудо... Мама Петрели едва ли не го изкара, че Питър го е грижа повече за Клеър отколкото за собствения си брат. А и завръщането на Мама Клеър (wtf?!) ми изглежда прекалено съмнително.
6. Новата различна Ники усещам, че тотално ще цепи тоя сезон! ThumbsUp Подозирах каква ще е силата й още от промо снимките. Харесва ми, че е нещо средно между Ники и Джесика и не е в нито една крайност. Нейтън като я видя нещо много секси поглед удари. Innocent Едва ли не й каза: "В Лас Вегас си прекарахме страхотно, искаш ли пак?" Grin
7. Мохиндър манякът какви глупости върши не е истина. Винаги съм знаела, че човек, който твърди, че Бог е направил хлебарката по свой образ и подобие, нещо му хлопа, ама чак пък толкова... Способността му е мега яка, даже оня ден се базикам с един френд, че ще е нещо като Спайдърмен, а той взе че наистина излезе нещо такова. laugh Иначе сцената с Мая не беше чак толкова зле, колкото очаквах. Даже може и да ми стане симпатична, ако спре само да мрънка и да се жалва. Мохиндърчо много се беше разгорещил и той, като й каза: "...your...extraordinary body" и направо се попиках. laugh Харесва ми в ролята на психо-сваляч. Само че с тая кожа накрая както се белеше.... Хич не е на добре...
8. Бъдещият Питър тотално разбива откъм способности. Харесва ми колко е мощен Whistle и уверен в себе си, за разлика от съвсем оригиналния Питър, чиято емо прическа беше сладка, но друго си е като е badass. ThumbsUp
9. Знаех си, че Сайлър е брат на Питър и Нейтън. ЗНАЕХ СИ! ThumbsUp Хихи, а приятелите ми казваха, че съм луда. Innocent Не, че не съм, но по принцип... Мама Петрели като гледам хич не е подбирала на младини, а? Baby Tooth
10. Ел продължава да размазва всичко живо, много ме кефи образа й и играта на Кристен. Супер надъхваща. Интересно сега с какво ще се захване, след като я уволниха.
11. Новите злодеи нещо не ми вдъхват доверие... Самите актъори де, но пък от първо гледане няма как да ми се харесат всички. Може би само тоя плешивия ми е по-страшничък и се вписва добре в представата за злодей, но останалите... Hm Има време, ще видим. Но бяха мега брутални. Горкият настоящ оригинален Питър (?!), как ли се чувства сред тая сбирщина психопати. laugh

Ами, за това се сещам засега. Много неща ги очаквах, но това е заради прекалено много четене на спойлери, гледане на промота и дълги дискусии и обмисляне на това, което може да се случи. Grin Иначе като за начало на сезона за хора, които нямат достъп до интернет, сигурно 99% от нещата са били истински шок!
DeathLesS
Администратор
DeathLesS

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 5:57 pm

Еееее Добре....

Ето го и моят кометар...

Така..
Епизод 1

1-Питър от бъдещето изобщо не му мигна окото да убие Нейтън.Явно наистина голям ужас е станал.Клеър изглежда мнноого съблазнително в ролята на лошо момиче...
2
Неразбрах кой излекува Нейтън???Линдерман??

3-Ники---О, боже!!!В коя се е превърнала??И къде е Мика??

Епизод 2

1--Тцтцтц Ел, какво направи???Горката, сега накъде??

2-Знаех си,че Сай е син на Мама Петрели :)

3-уфф Питър къде забърка Питър -хХАХА..Ем Щом Питър е в Тялото на Джес.Къде е Джес??

4-Хиро май намери нова любов!!!Каква е тази формула???

5-Ей Андо, ако тва си ти ...Тцтц Кво прайш ти бе.Ква е тая сила??

6-Паркман пак се забатачи....Мисля, че е врме да доразвие спосбностите си!

7-В бъдещето видяхме Мори и Адам....Ужас..Голямо съчетание

8--Мамо Петрели --разагадахме силата ти най накрая

9-Ноа--Пак поема нещата.Естествено, пак той трябва да спасява положението

Ох...Почти всичко е въпроси!
Искам отговори....
Чак..Вторник

ПП:После ще коментирам по-подробно....
Stanley

Stanley

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 10:50 pm

Просто нямам думи. Гледах го с английски субове, не издържах просто.
Трябва да поосмисля нещата... Прекалено много.. инфо... наведнъж laugh Wink
someone
Администратор
someone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 11:33 am

Еп.2 - Малиииииииииии, гораката Ел... остана на улицата, но според мен няма и да се върне... в началото на еп-а пишеше, че Кирстен Бел е Гост Звезда... тъй чи.... Това със Сай и мама П май го пропуснах... тя му дрънкаше, но според мен имаше друго предвид... Не знам. Мохчо, направо ме изкърти... като луд фен на Спайди сега съм и лЮЮЮЮд фен на Мохчи :). Жив и здрав да е. Мат ми е много интересен, както и сичките злиииИИЗлзИИИИИ злодеи, които повече мязаха на сбирщина недоебани тийнове... абе ще се гледа пак, на тъмно, че нещо не ми стана много кеф... и да определено спирам спойлерите :).

ПП. - По повода... търсим си новинар, който да следи новините и спойлерите и да ги поства във форума :)
Stanley

Stanley

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 12:44 pm

Когато щеше да реже челото на Ел направо полудях! Изтръпнах целия, пък и като гледах цялата мизерия дето вършеше Сай и как Питър седи и вика безпомощно от клетката съвсем обезумях ;D (Дам, знам знам, аз съм луд вманиачен HEROES фен... ) Жалко ако наиситна няма да видим Кирстен повече... и все пак нафърли Сайлър здраво Wink Дано я видим да гостува пак в някой епизод Wink
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 1:04 pm

И те едни злодеи... некаф дебелак там смешен.Германеца и онзи дето е пирокинетик ми заприличкаха на злодеи.Нокс си пада добричъл според мен...
И дето преди време беше писано,че Адам някой ще го изкопае според мен това ще е точно Хиро (имам си некфа теория).
trew1

trew1

Female
Брой мнения : 90
Registration date : 05.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 3:17 pm

Аз почвам веднага с впечатленията, докато не съм ги забравила. Първо : Wow, според мен началото на сезона беше мнооого добро, даже върви към най- добрите епизоди.А щом първият (и вторият) епизод са такива, какъв ли ще е края Wacko ?
Сънят на Анджела според беше едно от най- интересните неща в епизода. Този team villians е страхотен
Според мен Трейси не е Ники, може наистина да е отделен човек, с тази сила.
Хиро и Дафне явно се борят за същата формула, която откри Мохиндер.Чудно ми е кой ли е шефа Дафне и откъде знае, че точно Хиро има формулата.100 % ще е някой познат персонаж.
Най- жално ми стана за Ел, сега без баща, без дом и без работа. А тъкмо започна да се променя към по- добро.btw имаше моменти от трейлърите, които ги нямаше в епизода и то точно от Elle vs Sylar.
Джеси си мисля,че е със същата способност като Питър.Но не ми е ясна цялата тази работа как сега Питър е всъщност Джеси,а пък той къде е. И нали тялото пътува във времето, а не душата?И как въобще Питър е способен да прехвърли съзнанието на един човек в чуждо тяло?
Единственото нещо, което не ми хареса в епизода е, че сега Питър,Нейтън и Сайлър са братя.Не мога да разбера, защо въобще го вкараха това в сюжета.
Stanley

Stanley

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 3:48 pm

trew1 написа:

Единственото нещо, което не ми хареса в епизода е, че сега Питър,Нейтън и Сайлър са братя.Не мога да разбера, защо въобще го вкараха това в сюжета.

Спокоооо... Може да не са 3-ма братя ;D Може Питър или Нейтън да не от тройната фракция супер братя и така да може най- накрая Питър да си легне с Клер laugh Wink
endone

endone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 4:21 pm

liquefy написа:
Нокс си пада добричъл според мен...
Дааа... как откъсна главата на Клеар само - същинско ангелче е! Wink Tooth
rustakil

rustakil

Male
Брой мнения : 120
Registration date : 01.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 4:28 pm

Интересно ми е от къде Питър е взел трансформацията,Сайлър уби Кандис,но не успя да и вземе силата.Друго,което ми направи впечатление е,че май Сайлър си е върнал само телекинезата,другите сили досега не ги е ползвал.Иначе сериала,дано не продължи да се засуква с роднинските връзки и пътуването във времето,че лесно може да се изгуби смисъла и в двете.За сега чакаме следващите серии и ще видим.

Последната промяна е направена от rustakil на Сря Сеп 24, 2008 10:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
endone

endone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 5:07 pm

Според мен си ги е върнал всичкките сили. Защо? Когато беше в къщата на Клеар си я обикаляше без да издава никакви звуци. Още в първи сезон ползваше тази неизвестна "стелт" сила (когато уби онази жена-монтьорка, която имаше свръхслух, примерно). Плюс това телекинезата я беше взел ако си спомняш. Тя не му е оригиналната способност, следователно няма причина да не са се завърнали и останалите придобити.
DeathLesS
Администратор
DeathLesS

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 5:42 pm

[quote=\"endone\"]Според мен си ги е върнал всичкките сили. Защо? Когато беше в къщата на Клеар си я обикаляше без да издава никакви звуци. Още в първи сезон ползваше тази неизвестна \"стелт\" сила (когато уби онази жена-монтьорка, която имаше свръхслух, примерно). Плюс това телекинезата я беше взел ако си спомняш. Тя не му е оригиналната способност, следователно няма причина да не са се завърнали и останалите придобити.[/quote]

Да и да добавя,като беше в къщата, спря тока и телефона.От къде е взел и тази сила?Тук може да обсъждате повече за Сай.- https://heroes.yoo7.com/forum-f2/topic-t190.htm
А за трансформацията на Питър, може да има някъв нов персонаж с тази сила, ако Сай не я е взел от Кандис .
На мене ми беше интересно как Бъдещият Пит затвори Сег.Пит в друго тяло.Не е ли логично Питър да може да се освободи.Нали може да копира сили?Какво му прече да използва същата сила и да се изкара...

Последната промяна е направена от DeathLesS на Сря Сеп 24, 2008 5:57 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
endone

endone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 5:50 pm

Честно казано тока и телефона можеше спокойно да ги спре с телекинезата. Все пак това са чижки. Една да скъсаш и глей к'во става...

Иначе за трансформацията (или то май е по-скоро излюзия технически погледнато) - нищо чудно да има и друг. Вече няколко сили се повтарят. Нейтън възкръсна, което стана или благодарение на (Бъд.) Питър или благодарение на някакъв шантав сценарий, който предстой да разберем.

Във всеки случай бъдещият Пийт има бая способности и умее да ги контролира, докато настоящия от както го помним има проблеми с контрола. Нищо чудно да не може да фокусира в/у придобитото от бъдещият Пийт и да се измъкне.
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 6:04 pm

trew1 написа:
Джеси си мисля,че е със същата способност като Питър.Но не ми е ясна цялата тази работа как сега Питър е всъщност Джеси,а пък той къде е. И нали тялото пътува във времето, а не душата?И как въобще Питър е способен да прехвърли съзнанието на един човек в чуждо тяло?
Ако си гледал/а внимателно епизода ще разбереш,че силата на Джеси не е като на Питър,а Sound Manipulation или нещо като да контролиза звука или да издава брутални звуци като Еко от webisode.И на мен не ми e ясно каде отиде съзнанието на Джеси,но Питър от бъдещето идва от свят,в който почти всеки има някаква способност и според мен е нормално да проявява някакви нови умения.А това,че Нейтън,Сайлър и Питър са братя не ме учудва,даже Питър и Нейтън май не са братя.

Абе мама Петрели бая к***а си пада.... Grin Huh
rustakil

rustakil

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 6:40 pm

endone написа:
Според мен си ги е върнал всичкките сили. Защо? Когато беше в къщата на Клеар си я обикаляше без да издава никакви звуци. Още в първи сезон ползваше тази неизвестна "стелт" сила (когато уби онази жена-монтьорка, която имаше свръхслух, примерно). Плюс това телекинезата я беше взел ако си спомняш. Тя не му е оригиналната способност, следователно няма причина да не са се завърнали и останалите придобити.

Когато Клеър се затвори в килера,Сайлър можеше да го стопи бравата със силата взета от Зейн Тейлър или да го замрази със силата взета още в началото на първият сезон,не казаха от кой точно беше.Макар,че може би просто е искал да си поиграе с Клеър,а то и тя бързо излезе Smile.А сега се сетих и за Трейси,има шанс да е сестра близначка на Ники или да е Джесика,която уж е умряла като дете,третият вариант е след като спаси Моника да е умряла и Линдерман да я е излекувал,а Хаитянецът да и е изтрил паметта.Де да знам,има доста възможности Wink
endone

endone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 7:05 pm

Е той Сайлър можеше и просто да отвори вратата с телекинезата... Grin Човека просто си играеше с нея.
Трейси може да е много неща. Като почнеш от трета сестра, минеш през Джесика и стигнеш до оцеляла Ники, която е родила нова личност, която пък има нова способност.

А и Линдерман е мъртав. :)

Иначе вярно, не се бях сетил - къде ли е Хеитянеца?
rustakil

rustakil

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 7:16 pm

endone написа:
Е той Сайлър можеше и просто да отвори вратата с телекинезата... Grin Човека просто си играеше с нея.
Трейси може да е много неща. Като почнеш от трета сестра, минеш през Джесика и стигнеш до оцеляла Ники, която е родила нова личност, която пък има нова способност.

А и Линдерман е мъртав. :)

Иначе вярно, не се бях сетил - къде ли е Хеитянеца?

Последно го видяхме в Хаити,Мохиндер го излекува и след това не знам какво стана с него.
trew1

trew1

Female
Брой мнения : 90
Registration date : 05.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 7:43 pm

DeathLesS написа:

На мене ми беше интересно как Бъдещият Пит затвори Сег.Пит в друго тяло.Не е ли логично Питър да може да се освободи.Нали може да копира сили?Какво му прече да използва същата сила и да се изкара...

Защото е в Level 5, а там се изолират способностите. То и това сигурно му е бил плана, да затвори Питър в тяло на злодей, на когото никой не вярва и без възможност да си ползва силите
endone

endone

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 7:59 pm

rustakil написа:
Последно го видяхме в Хаити,Мохиндер го излекува и след това не знам какво стана с него.
Ехеее, ти колко върна лентата назад. Последно аз помня го видяхме в Москва с HRG, сцената в която откриха картините и ги изгориха. По-натам нещо ми бяга какво стана с него. Ноа като го гръмнаха на кея, хейтянина го нямаше.
rustakil

rustakil

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 9:10 pm

endone написа:
rustakil написа:
Ехеее, ти колко върна лентата назад. Последно аз помня го видяхме в Москва с HRG, сцената в която откриха картините и ги изгориха. По-натам нещо ми бяга какво стана с него. Ноа като го гръмнаха на кея, хейтянина го нямаше.

Интересно е,че го пише е каст-а на "Второто пришествие",но преди това последната му серия е "Преди четири месеца".
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02   Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Icon_minitime

Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Heroes Season 4 Sneak Peak + Heroes Redemption promo
» Heroes Volume 3 Roundup - Heroes Unmasked
» Heroes: Origins
» Heroes BG

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Архив :: Архив Heroes-