| Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 | |
|
+8rustakil trew1 liquefy kremitoo DeathLesS Stanley endone someone 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
endone
Брой мнения : 231 Age : 38 Localisation : София Registration date : 19.06.2007
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Сря Сеп 24, 2008 9:37 pm | |
| Аз поне се надявам да не са го отписали. Така де - ролята и актьора са супер и дано да останат и за този сезон. | |
|
| |
Stanley
Брой мнения : 400 Age : 35 Localisation : Варна Registration date : 12.07.2008
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Сря Сеп 24, 2008 9:40 pm | |
| Абе извинявайте за тъпия въпрос ама... What is "HRG" supposed to mean? До сега така и не успях да разбера ... | |
|
| |
rustakil
Брой мнения : 120 Age : 36 Registration date : 01.03.2008
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Сря Сеп 24, 2008 10:03 pm | |
| - Stanley написа:
- Абе извинявайте за тъпия въпрос ама... What is "HRG" supposed to mean? До сега така и не успях да разбера ...
Horn-rimmed glasses това е прякорът на Ноа Бенет,в превод е очила с рогови рамки. | |
|
| |
Stanley
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Сря Сеп 24, 2008 10:09 pm | |
| - rustakil написа:
- Stanley написа:
- Абе извинявайте за тъпия въпрос ама... What is "HRG" supposed to mean? До сега така и не успях да разбера ...
Horn-rimmed glasses това е прякорът на Ноа Бенет,в превод е очила с рогови рамки. Знам, че така му се викаше, но не знах, че самото съкращение значи това, не съм и предполагал ;D | |
|
| |
liquefy
Брой мнения : 139 Age : 30 Registration date : 26.07.2008
| |
| |
Stanley
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Сря Сеп 24, 2008 10:31 pm | |
| Мисля, че мисълта му беше, че не че блокират самите сили, ами ги обезопасяват просто. В случая огнеупорни стъкла например | |
|
| |
liquefy
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Сря Сеп 24, 2008 10:53 pm | |
| Явно е моя грешката извинете. Мен ще ми е интересно какво ли биха правили със затворник като Д.Л. | |
|
| |
janalicious
Брой мнения : 105 Age : 42 Localisation : София Registration date : 22.10.2007
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Сря Сеп 24, 2008 11:00 pm | |
| разкри се най-накрая силата на мама Петрели. Аз още от преди усещах гадателските и способности, но тогава когато разсъждавах в темата за нея, някои - в частност endone , не ми повярвха. Гледам много сте коментирали, само за човекът от пустинята, след който тръгна Мат, не сте писали. Поредният нов герой ли е или? А с това "познаваш ли Бритни Спиърс" направо паднах под масата от смях | |
|
| |
Stanley
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Сря Сеп 24, 2008 11:09 pm | |
| Според мене ще е нещо като Ментор на Мат, ако не и на още някой от героите ни. Ще му помогне с мисията му и ще ъпдейтва силите му ;P
Абе как все се случва Мат да е запратен в някакви странични действия ? ;D | |
|
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Чет Сеп 25, 2008 10:37 am | |
| Тоз африканец и таз африка ме закопаха просто... защо точно в Африка... можеше да го прати на някой полюс и Мат да си пукне набързо... но явно е нещо предопределено (както каза г-н "ду ю ноу Бритни")... определено тези двата епизода са лееееко невпечатляващи, след 9 месеца чакане. | |
|
| |
kremitoo
Брой мнения : 122 Age : 33 Localisation : Бургас Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Чет Сеп 25, 2008 11:07 am | |
| - someone написа:
- Тоз африканец и таз африка ме закопаха просто... защо точно в Африка... можеше да го прати на някой полюс и Мат да си пукне набързо... но явно е нещо предопределено (както каза г-н "ду ю ноу Бритни")... определено тези двата епизода са лееееко невпечатляващи, след 9 месеца чакане.
Всиките ми познати, които не прочетоха никакви спойлери и най-много аз да им кажа нещо малко, тотално се изкефиха на премиерата, ама тотално! Така че не обвинявайте екипа на шоуто за това, че ние четем всички новини и знаем какво ще стане. В случая грешката е в нас, а не в шоуто. Представете си какъв шок е било за всички непросветени новата Ники, или пък това, че Бъдещият Питър застреля Нейтън... Това, че Лидерман се завърна, новата героиня със скоростта и историята около формулата, Андо като злодей в бъдещето, това, че Сайлър е син на Мама Петрели и вече е безсмъртен / макар че вчера с един приятел водихме разгорещена дискусия за това и измислихме начин да се убие/... Ами експериментите и силите на Мохиндър? Оригиналният Путър в тялото на злодей от ниво 5? В момента вървят страшно много интересни сюжетни линии, за които ако не бяхме чели всичко, нямаше да можем да предположим и 90% от тях. | |
|
| |
trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Чет Сеп 25, 2008 4:27 pm | |
| Питър и Адам в Level 5 ли бяха преди? | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Чет Сеп 25, 2008 6:33 pm | |
| Добър старт, да видим как ще се развие историята. И бащата на Клеър се казва НОЙ! К'ви са тея Ноавци дето ви идват в главата. Щом толкова се дразните като бъркат на Майло името, поне вие не бъркайте на другите имената . | |
|
| |
Lilit
Брой мнения : 148 Age : 32 Localisation : София Registration date : 09.09.2008
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Чет Сеп 25, 2008 9:10 pm | |
| Ето възможно най-накратко впечатленията ми от премиерата на Heroes S03: Бъдещите Питър и Клеър са срахотни (не само заради по-секси външния им вид), а най-вече заради увереността и хладнокръвието им – не са колебливи и сладникаво чувствителни като Сегашните. Всички знаехме от спойлерите, че Питър ще убие Нейтън, и въпреки това сцената беше покъртителна, защото го извърши с такова зловещо спокойствие – явно са му сторили ужасяващи в бъдещето, вероятно и самият Нейтън ( спомнете си какъв беше станал във „5 years gone”) Много ми хареса сцената със Сайлър и Клеър , гърчеща се и с отворен череп, но от нея не стана 100% ясно дали само гледа мозъците (питам се ако е така защо ги е взел от другите си жертви). Освен това май й направи нещо, за да не може тя после да почувства нищо. Мисля, че точно това, заедно с прекаленото желание на Ноа да я предпази и чувството, че винаги е жертва ще я направят злодей. Интересно ми е на какво и как ще я научи Меридит. Хиро е все така сладък и забавен, но сам си търси белята. Жал ми е за Андо, който пак получава лоши новини за себе си от бъдещето. Дафне е страхотна, а моментът, когато Хиро спря времето и тя така да се каже „се разпиля” в пространството беше изключително красив. Oчаквам много от нея. Историята на Мат ще бъде интересна, след като Питър го запокити някъде в Африка. Разговорът с костенурката беше особено забавен момент за мен. Неговият водач предполагам ще бъде важен за историята, защото също е информиран за бъдещето. Импровизираната реч на Нейтън беше много прочувствена, но ми е малко странно, че го е съживил Линдерман(за когото не е ясно в момента какво е – дух, халюцинация или нещо друго), защото той преди не можеше да възкресява. Мая много ме дразни, защото все се жалва пред Суреш – нали вече може да се контролира и не е толкова опасна – ще почака (той винаги се връща самичък и доброволно).Но самият Мохиндер много ме кефи като безразсъден психар и способностите му са готини, но явно има и гадни странични ефекти. Не бях особено впечатлена от прословутата им сцена заедно и не ми харесват като двойка. Новата героиня на Али Лартър е сполучлива и ще създаде интересна интрига около себе си, но все пак повече харесвах Ники (и със , и без Джесика). Засега не мога да правя ясни предположения защо двете си приличат до такава степен, но мисля, че Трейси е свързана с един учен с името Страус, който се появява в комиксите (Ноа беше пратил Хана да изтегли, а след това изтрие данните от компютъра му за някакъв вирус, когато я хванаха и тя разбра, че не работи за ЦРУ). Двамата с Адам изглеждат страхотно един до друг. Харесва ми как се мразят Бъдещия Питър и Мама Петрели, но тя няма право да му чете конско, след като през живота си е извършила ужасяващи неща, явно е била много палава навремето и смяташе за необходимо половин Ню Йорк да бъде унищожен. Не ми е ясно обаче защо му казва да се върне там, откъдето е дошъл – той е променил бъдещето (за добро или за зло) и сега то е различно с различен Бъдещ Питър, т. е. мястото от което е дошъл вече го няма и той нема как да се върне (дали го е предвидил, когато е решил да се върне в миналото?) Не бях особено впечатлена от злодеите – сами посебе си без специалните си способности те са просто банда неудачници – единствено Флинт всява страх. Горкият Питър!!! Относно милата Ел – и на мен ми е жал за нея, защото тъкмо започна да придобива нормален човешки разсъсък и баща й го убиха (зверски), отнеха й работата и сега си няма нищо, освен чувството за вина (или по-скоро провал при нейното съзнание), че е освободила 12 опасни злодеи. И аз с учудване забелязах, че част от сцената със Сайлър, показана в промотата, липсва в тези два епизода. Като цяло с тези особени взаимоотношения между героите – любовни, платонични, роднински – сюжетът става почти библейски.
P.S: Появиха се много знаци за някакви по-особени чувства между Клеър и Питър. На мен лично не ми се иска да ги съберат, защото ще е само под натиска на феновете. Доколкото си спомням Тим Кринг беше казал, че е нормално когато хората видят двама красиви, млади хора да поискат те да се съберат, но това изобщо не е било замисляно да се случи. | |
|
| |
rustakil
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Чет Сеп 25, 2008 9:16 pm | |
| - Sylar написа:
- Добър старт, да видим как ще се развие историята.
И бащата на Клеър се казва НОЙ! К'ви са тея Ноавци дето ви идват в главата. Щом толкова се дразните като бъркат на Майло името, поне вие не бъркайте на другите имената . Шегуваш ли се? | |
|
| |
Stanley
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Чет Сеп 25, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Пет Сеп 26, 2008 9:12 am | |
| PS: Написаното от Lilit не трябва ли да се покрие като спойл, щото става дума за трейлъра на 3-ти епизод ? (I HAVE NO IDEA) Не съм гледал трейлърите, който е да крие :). За преводите: Сай... пии едно кафе и стига дрънкал глупости... се едно на Питър, да му викаш Петър (не че аз не му викам Пешето, но ...) и гореспоменатите :). @ Лилит - Съгласен, определено Хиро, само се чуди как да се замеси в беля, а и се чудя, защо чак пък такова отношение към Андо... много е гаден. Друго нещо, което малко ме издразни, са сините пламъци... след като има нормални, пак повторение на сила, както и на Фючър Андо червените токове... сигурно е въпрос на Манчестър и Челси . | |
|
| |
Lilit
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Пет Сеп 26, 2008 2:04 pm | |
| Никъде в мнението ми няма спойл от трейлъра на еп.3, защото не съм го гледала | |
|
| |
Lilit
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Съб Сеп 27, 2008 5:43 am | |
| Тази нощ получих прозрение! Теорията ми звучи налудничаво, но същевременно и логично:Бъдещият Питър не притежава способността на Кандис, защото ако я имаше щеше да я използва за да застреля Нейтън(като приеме вида на някой друг или дори създаде илюзията, че не е там). Досега сме го виждали да се превръща само в Сегашния Питър и то след като прати душата му в тялото на Джеси, което според мен означава, че по някакъв начин е абсорбирал тялото му, за да използва образа му при намесите и манипулациите си в миналото, когато трябва да използва думи, а не куршуми. | |
|
| |
I'm_NoT_YoUr_GirL
Брой мнения : 54 Age : 33 Registration date : 23.11.2007
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Съб Сеп 27, 2008 9:21 pm | |
| ааабе като цяло беше много яко началото мене още не са ми дошли прозренията като на вас...за съжаление намерих време чак сега да гледам двата епизода нооо ме кефеха като цяло събитията около майката на Пит и Ней....най-якото в епизода беше съня й че героите умират и много се изкефих като се появиха лошите очаквах Ники да е там /макар че вероятно няма да е Ники ами ще е тази новата дет строши репортера/ обаче лелееее е па Кенсей го бях забравила като го видях ми тряаха няколко секунди да осъзная че тва е той амааа после предусетих че ще се случват интересни неща за в бъдеще нооо несъмнено края на 2 еп. беше егати може пък наистина оная да е майката на Сай хаха ама ако е...той що няма сили ми тряа да рови по чуждите мозаци ееех дайте следващия епизод че ще лудна
Последната промяна е направена от I'm_NoT_YoUr_GirL на Съб Сеп 27, 2008 9:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
liquefy
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Съб Сеп 27, 2008 9:31 pm | |
| Сайлър има способност,просто тя му позволява да краде чуждите сили. more info ЦЪК | |
|
| |
I'm_NoT_YoUr_GirL
Брой мнения : 54 Age : 33 Registration date : 23.11.2007
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Съб Сеп 27, 2008 9:45 pm | |
| - liquefy написа:
- Сайлър има способност,просто тя му позволява да краде чуждите сили. more info ЦЪК
хаха вярно... мерси за поправката ооох не мога да мисля спи ми се а пиша по форуми...ех кви глупости излизат както и да е...тая Петрели кой знае още колко деца има | |
|
| |
rustakil
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Пон Сеп 29, 2008 3:49 pm | |
| - endone написа:
- rustakil написа:
- Последно го видяхме в Хаити,Мохиндер го излекува и след това не знам какво стана с него.
Ехеее, ти колко върна лентата назад. Последно аз помня го видяхме в Москва с HRG, сцената в която откриха картините и ги изгориха. По-натам нещо ми бяга какво стана с него. Ноа като го гръмнаха на кея, хейтянина го нямаше. Да,вярно така беше,изгледах първия и втория сезон този уикенд и си спомних.Стана ми интересно с кого говореше Анджела Петрели по телефона след като видя,че е простреляха Нейтън в "Безсилни" или казано по просто сезон 2 епизод 11. | |
|
| |
Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Сря Окт 01, 2008 9:34 am | |
| - Lilit написа:
- Тази нощ получих прозрение! Теорията ми звучи налудничаво, но същевременно и логично:Бъдещият Питър не притежава способността на Кандис, защото ако я имаше щеше да я използва за да застреля Нейтън(като приеме вида на някой друг или дори създаде илюзията, че не е там). Досега сме го виждали да се превръща само в Сегашния Питър и то след като прати душата му в тялото на Джеси, което според мен означава, че по някакъв начин е абсорбирал тялото му, за да използва образа му при намесите и манипулациите си в миналото, когато трябва да използва думи, а не куршуми.
Баш на Кандис е силата. | |
|
| |
Lilit
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 Чет Окт 02, 2008 8:53 pm | |
| Знам, че бълнувам глупости, но искам да се появяват нови и готини сили и досега съм разочарована, макар че Нокс беше изключително впечатляващ в Chapter03 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 | |
| |
|
| |
| Heroes Vol.3 Chapter01 + Chapter02 | |
|