Говори ми за т'ва, че тези без сили ще получат... А изгубилите ги, защо да не си ги върнат Ако не и в друга форма :) Зависи от човека. Ако теорията на Мохиндер за произхода на силите е вярна, а именно че са свързани с адреналина и самите чувства на хората ( Питър има(ше) емпатия заради голямото си сърце; Сай има силата да усеща как работят нещата, защото все пак е часовникар, Нейтън лети, защото да речем... е високопоставена личност ;D Като се замисля вероятно с промяната на личността им и силите им се изменят... ) е много вероятно Питър да се сдобие с друга сила сега, може би не чак толкова могъща като "Емпатията", но все пак способност :)
Ultraviolet
Брой мнения : 54 Age : 33 Localisation : Haskovo Registration date : 07.01.2008
Аз не просто смятам,но съм и сигурен в мнението си,че ако Питър и Хиро си върнат силите по някакъв начин,примерно със формулата,способностите им ще са същите като преди,а не променени,защото тялото и ДНК-то и е научено така. Както Мохиндер сам каза,дори когато Питър си беше изгубил силите,Мохиндер каза че иска да вземе от неговата кръв защото неговият метаболизъм е свикнал да абсорбира способности.ДНК-то освен това си е уникално,така както и пръстовият отпечатък,както и кръвта.
secretk
Брой мнения : 87 Age : 38 Registration date : 08.10.2008
Заглавие: Re: Episode 3x09 It's Coming PROMOS Пет Ное 14, 2008 11:02 am
Аз така пак докато си седях и почнах да мисля Ако затъмнението има общо, тоест липсата на слънцето, то има един хормон, които има връзка със слънцето-серотонина. За това хората, страдащи от депресия, са по-депресирани в облачно време, отколкото в слънчево. Серотонина и адреналина са тясно свързани, все пак това са хормони, те си взаимодействат. Интересно ще е да видим какво обяснение биха дали за връзката на затъмнението. За в момента това е единственото, което се сещам, зависимостта на хормоните от слънчевите лъчи. Ама иначе ми е малко странно, че в рамките на година има две слънчеви затъмнения(което не е възможно) според сериала. И изобщо не мисля, че това е сериозна зависимост, защото колко често се случват затъмнения? Едва ли това е единствената зависимост и предпоставка.