Episode 3x09 - 5 SNEAK PEAKS + Behind the scenes video
2 posters
Автор
Съобщение
legolassss Спазващата правилата
Брой мнения : 391 Age : 32 Localisation : the Middle earth Registration date : 29.08.2008
Заглавие: Episode 3x09 - 5 SNEAK PEAKS + Behind the scenes video Пет Ное 14, 2008 9:05 am
Ep. 3x09 four sneak peeks
Spoiler:
В първата сцена Питър и Клеър са заедно. Клеър иска да тръгне с Питър, но той й казва да си отиде вкъщи, защото иска тя да остане невинна. Тя все пак му помага, като задържа Носк и Флинт, когато те се появяват. Втората сцена показва разговор между Артър и Нейтън - Артър казва на сина си, че е роден за да бъде водач. Той също споменава, че "то вече е започнало", и че той притежава формулата, за да го спре. В сцена номер три, Мохиндер споменава, че всички способности са се появили след слънчевото затъменние, но добавя, че това може да е съвпадение. Той обяснява на Артър, че във формулата липсва някакъв вид каталист и той не е нещо, а някой. Сцена 4 - Питър Казва на Клеър да не го следва и й разкрива, че в бъдещето тя го е убила и се е превърнала в убиец.
Heroes 3x09 Sprint sneak peak
Spoiler:
В началото на тази сцена Нейтън и Трейси са пред Пайнхарст и Нейтън се чуди дали трябва да се среща с баща си. В Пайнхарст, Артър приветства и двамата и казва на Нейтън да прегърне баща си.
Heroes Season 3 Episode 9 Behind the Scenes
Spoiler:
В тези кадри "behind the scenes" е дадена по-подробно сцената на разговора между Клер и Питър от първия снийк пийк(Клеър скача от прозореца) плюс една нова сцена, в която Питър и Клер отиват при Анджела и Мат напада Питър, мислейки го за този от бъдещето. Той казва, че Анджела е будна.
secretk
Брой мнения : 87 Age : 38 Registration date : 08.10.2008
Заглавие: Re: Episode 3x09 - 5 SNEAK PEAKS + Behind the scenes video Пет Ное 14, 2008 9:33 am
legolassss написа:
Spoiler:
В първата сцена Питър и Клеър са заедно. Клеър иска да тръгне с Питър, но той й казва да си отиде вкъщи, защото иска тя да остане невинна. Тя все пак му помага, като задържа Носк и Флинт, когато те се появяват. Втората сцена показва разговор между Артър и Нейтън - Артър казва на сина си, че е роден за да бъде водач. Той също споменава, че "то вече е започнало", и че той притежава формулата, за да го спре. В сцена номер три, Мохиндер споменава, че всички способности са се появили след слънчевото затъменние, но добавя, че това може да е съвпадение. Той обяснява на Артър, че във формулата липсва някакъв вид каталист и той не е нещо, а някой. Сцена 4 - Питър Казва на Клеър да не го следва и й разкрива, че в бъдещето тя го е убила и се е превърнала в убиец.
Това звучи интересно, този епизод за сега ми се струва интересен, но ще видим.
Spoiler:
Аз понеже в момента съм на работа и не мога да го чуя, дали не казва някакъв катализатор? Това се използва в различни химични реакции, помощно средство за извършване на процеса. Ако е така, това означава, че някой е отпушил способностите на всички. Нещо ме кара да предполагам, че може да е Питър, той сънуваше, че лети от преди затъмнението, следователно той още от преди затъмнението е бил абсорбирал способността на майка му и междудругото кое му пречи да няма и способността на баща му, но просто да не знае? Понеже при него е важно да разбере как действа способността. От друга страна, ако е той, тогава затъмнението не би му върнало силите, така че ще има нужда от формулата на Мохиндер, само дето ако на него пък му трябва катализатор, става сложно, друг е въпроса, че то в такъв случай, катализатора може да стане Артър, понеже той сега има силите на Питър.
Брой мнения : 391 Age : 32 Localisation : the Middle earth Registration date : 29.08.2008
Заглавие: Re: Episode 3x09 - 5 SNEAK PEAKS + Behind the scenes video Пет Ное 14, 2008 10:00 am
secretk написа:
Spoiler:
Аз понеже в момента съм на работа и не мога да го чуя, дали не казва някакъв катализатор? Това се използва в различни химични реакции, помощно средство за извършване на процеса. Ако е така, това означава, че някой е отпушил способностите на всички. Нещо ме кара да предполагам, че може да е Питър, той сънуваше, че лети от преди затъмнението, следователно той още от преди затъмнението е бил абсорбирал способността на майка му и междудругото кое му пречи да няма и способността на баща му, но просто да не знае? Понеже при него е важно да разбере как действа способността. От друга страна, ако е той, тогава затъмнението не би му върнало силите, така че ще има нужда от формулата на Мохиндер, само дето ако на него пък му трябва катализатор, става сложно, друг е въпроса, че то в такъв случай, катализатора може да стане Артър, понеже той сега има силите на Питър.
Spoiler:
Ами теорията ти звучи вярно, но в промотата Клер казва, че може би тя е катализаторът. В пъви епизод Каито Накамура говореще нещо за човек с чиста кръв-единстрената им надежда да се справят със злото... Просто предположение, но може Питър да е този човек...
Последната промяна е направена от legolassss на Пет Ное 14, 2008 10:36 am; мнението е било променяно общо 1 път
secretk
Брой мнения : 87 Age : 38 Registration date : 08.10.2008
Заглавие: Re: Episode 3x09 - 5 SNEAK PEAKS + Behind the scenes video Пет Ное 14, 2008 10:04 am
Spoiler:
А то нали знаеш ние си предполагаме, ама сценаристите разполагат . Да това също звучи праводоподобно, даже повече, защото се връзва и с думите на Sylar, че Клеър е необикновена и специална и не може да умре, само дето остава въпроса каква е разликата между нея и Адам, ако има такава.
Заглавие: Re: Episode 3x09 - 5 SNEAK PEAKS + Behind the scenes video Пет Ное 14, 2008 10:35 am
Spoiler:
Ами в епизода имаше няколко дублирания на сили - Нейтън и Уест летят, Усуто и Айзък рисуваха бъдещето, Адам и Клеър се самолекуват, но тук според мен въпросът не е в способностите, а в ДНК-то. То е уникално за всеки и прави разликата между тези с еднакви способности.
Sponsored content
Заглавие: Re: Episode 3x09 - 5 SNEAK PEAKS + Behind the scenes video
Episode 3x09 - 5 SNEAK PEAKS + Behind the scenes video