Брой мнения : 162 Age : 31 Localisation : Dimitrovgrad Registration date : 21.10.2008
Заглавие: PROMO: 03x18 "Exposed" Чет Фев 26, 2009 11:00 pm
Резюме:
Spoiler:
След съобщение от "Бунтовникът" ("Rebel") Мат и Питър бързат да спасят Дафне и откриват доказателство, което може да изобличи плановете на правителството да залавя хора с способности. Сай разкрива тайната за майка си от стари спомени за баща си, докато "Ловеца" крои опасен план без знанието на другите
Последната промяна е направена от evildevilbg на Вто Мар 31, 2009 4:12 pm; мнението е било променяно общо 9 пъти
deni4ka_v
Брой мнения : 137 Age : 30 Registration date : 15.03.2008
Абе на мене ми се струва, че още ще подържат тази тенденция с не до там интересните епизоди и ми се струва, че и в следващия епизод няма да можем да видим всички "герои"
trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
То и във втори сезон беше така повече от половината бяха муднички епизоди,но във края бяха страхотни. Дано сега да са само два три такива по-бавни епизоди.
Stanley
Брой мнения : 400 Age : 35 Localisation : Варна Registration date : 12.07.2008
Този епизод изглежда доста интересен дано наистина е така и аз така си помислих , че клеър се целува с някой който неможах да позная а май наистина "рибока" и дава въздух.Сигурно са се крили защото нали някой ги гонеше....Нямам търпение да разбера какво ще стане
evildevilbg A real Hiro
Брой мнения : 162 Age : 31 Localisation : Dimitrovgrad Registration date : 21.10.2008
Офф... Изглежда на този (все му забравям името) плешивия дето ги лови му викали "Hunter" Каква будала съм В 1-вите постове на Промо-тата ще помествам и Recap(Preview) в спойлер бокс на епизодите.(освен ако някой не ме изпревари с постването на промо-то :) Ето го и 1-вото горе