| Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' | |
|
+12legolassss alek200 trew1 sylar_fenka Stu DeathLesS gep_150 borisy evildevilbg liquefy hatb Stanley 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Stanley
Брой мнения : 400 Age : 35 Localisation : Варна Registration date : 12.07.2008
| Заглавие: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 11:27 am | |
| | |
|
| |
hatb
Брой мнения : 32 Age : 29 Registration date : 15.02.2009
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 3:46 pm | |
| епизода беше супер мн яко че Хиро си върна способностите макар и на половина Наистина оказа се че Мика е Ребел ...... бебето Мат е мн яко и само не разбрах каква точно е способността му т.е. как върна способностите на Хиро... Мн жалко за Треиси ама тя май е жива нали и дадоха лицето след като се "счупи" окото и помръдна можеби като се стопи ще се събере като живак благодарение на способността си ...Дано...Питър много малко се появи и какво ли ще правят с майка си...Чудя се какво стана с Клеър и баща и не се появиха...и кой "даде" на Данко кукловодеца...Много се радвам че Дафни , Мат и Мохиндер вече са свободни ...Епизодчето беше мн интересно | |
|
| |
Stanley
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 4:18 pm | |
| Подаръка за Данко беше от Сайлър, без съмнение... Въпроса е защо го направи... ? А и Хиро си върна само 1/3 от силите - старите бяха 3-> телепортиране, спиране на времето и пътуване във времето... Но и така пак е доста полезна :) По- добре е от нищо :) Интересно ми е ако бебето докосне Питър, дали той ще си върне оригиналната способност... Не видяхме Клод никъде... Пак бяхме изиграни ;D Нейт и Клер наистина никъде не ги показаха. Анджела за пръв път я виждам да бяга така, и да е толкова притисната. Винаги е била добра да се укрива и да манипулира. Да видим сега! btw видението й с малко да закъснее :) | |
|
| |
liquefy
Брой мнения : 139 Age : 30 Registration date : 26.07.2008
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 5:49 pm | |
| | |
|
| |
evildevilbg A real Hiro
Брой мнения : 162 Age : 31 Localisation : Dimitrovgrad Registration date : 21.10.2008
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 6:33 pm | |
| Значи може да си пуска каквото иска и просто се гаври на Хиро Епизодът беше приличен(още малко и щеще да е слаб) Питър много ми харесва такъв сериозен. За бебето,Хиро и Андо просто много бяха смешни! Дафни умря и много добре беше замислен този сън. Отначало помислих, че наистина може да лети. За Трейси не съм сигурен, но 99% и тя вече няма да я виждаме... Бях убеден, че е Майка. Дефакто в този епизод нищо интересно освен бебето, Хиро и сериозната физиономия на Питър. | |
|
| |
borisy
Брой мнения : 25 Age : 33 Registration date : 08.02.2009
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 6:39 pm | |
| | |
|
| |
Stanley
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 8:39 pm | |
| | |
|
| |
liquefy
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 9:39 pm | |
| и според мен така.btw нещо почнаха да ми падат в очите тези Герои...много безинтересно стана,предвидимо... | |
|
| |
gep_150
Брой мнения : 88 Age : 40 Localisation : 5 ниво Loisirs : Това не го знам Registration date : 06.02.2009
| |
| |
Stanley
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 10:26 pm | |
| Е, и аз очаквах повече, но не мога да кажа, че не съм го харесал :) Струваше си гледането :) | |
|
| |
DeathLesS Администратор
Брой мнения : 498 Age : 31 Localisation : Русе Registration date : 18.05.2007
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 10:43 pm | |
| Къде изчезна наистина тръпката? Не съм гледал спойлери, но всичките неща бяха предвидими. Смятам че епизода не беше нищо особено. | |
|
| |
Stu
Брой мнения : 13 Age : 39 Registration date : 01.10.2008
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Вто Мар 24, 2009 11:04 pm | |
| На мен ми хареса епизода. Беше класа над другите. Не се знае дали Трейси е мъртва. Клод ще го видим във финала на сезона. Уж... Спойлер малко - Spoiler:
Вероятно сте чули, че 3 героя ще умрат. 2 от тях никога няма да се завърнат в шоуто. Едната смърт е фалшива, или привидна. Ако Питър умре ... повече и даже един епизод няма да погледна
| |
|
| |
sylar_fenka
Брой мнения : 187 Age : 30 Localisation : Building 26 Registration date : 24.12.2008
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Сря Мар 25, 2009 7:51 am | |
| Епиэода беше мн як. Btw нераэбрах эащо Бенет катo видя Трейси эаледена каэа, че я обливали студени тръпки? | |
|
| |
trew1
Брой мнения : 90 Age : 31 Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Сря Мар 25, 2009 10:13 am | |
| Серията беше добра, можеше и още,но и така е добре. Дафни е мъртва и така си е добре, на мен не ми е интересна + това не си вървят като двойка с Мат въобще. Трейси според мен е жива, това мигане не може да е оставено случайно,а и не може сериала да остане с един женски персонаж. За Барбара е казано от сценаристите, че няма да се появи в сериала.btw Мика вече навлиза яко в пубертета с този глас Хиро и Андо отново внасят приятно разнообразие.Хиро вече си върна и част от силите и сигурно скоро и останалите, а може и Питър даже. Единственото,което не ми хареса не само в епизода, но и по принцип в сериала е,че винаги в някой епизод липсва някого.Следващият Сайлър и Клеър сигурно пак ще ги дават, но пак ще пропуснат някой друг. Трябва да умре някой главен герой, за да има екранно време и за останалите.Сценаристите са много внимателни с убийствата и ме съмнява да убият Сайлър или Питър, но Мохиндер или Нейтън спокойно могат да си ходят след края на сезона | |
|
| |
alek200
Брой мнения : 58 Age : 34 Localisation : Bul / Sofia Registration date : 26.09.2008
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Сря Мар 25, 2009 2:17 pm | |
| - borisy написа:
- Трейси,или поне актрисата ще я видим до края.
Забележете кой ще играе в последния епизод http://www.imdb.com/title/tt1394706/ Поправка:Даже и в следващия епизод ще я видим http://www.imdb.com/title/tt1054843/ Ако се вгледате в края на часта в която тя се замрази дават част от главата й върхо един канал и дясното и око намигна По това аз разбирам че ще се размрази и ще почне да помага на Мика :) Много добър епизод ... | |
|
| |
Stanley
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Сря Мар 25, 2009 2:19 pm | |
| Тая ледена част от от лицето й проплака... Смятам, че си беше чисто естетически сбогуване с героинята, направено от сценаристите... | |
|
| |
legolassss Спазващата правилата
Брой мнения : 391 Age : 32 Localisation : the Middle earth Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Сря Мар 25, 2009 6:35 pm | |
| Ами.... На мен ми хареса епизода... Не беше чак толкова зле, като се има предвид, че това беше първият, който гледам без никакви предварителни спойлери Сънят на Дафни беше добър ход, точно като за сбогуване Мързи ме да пиша, затова само до тук | |
|
| |
gep_150
Брой мнения : 88 Age : 40 Localisation : 5 ниво Loisirs : Това не го знам Registration date : 06.02.2009
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Сря Мар 25, 2009 6:38 pm | |
| Всичко може да се очаква от сценаристите и могат да измислят всякакъв начин да я върнат ,но и аз мисля като Stanley и според мен това беше сбогуване с героинята,НО може и да грешим | |
|
| |
Stu
Брой мнения : 13 Age : 39 Registration date : 01.10.2008
| |
| |
liquefy
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Сря Мар 25, 2009 8:12 pm | |
| - Stanley написа:
- Тая ледена част от от лицето й проплака... Смятам, че си беше чисто естетически сбогуване с героинята, направено от сценаристите...
Абсолютно. | |
|
| |
trevi4ko
Брой мнения : 485 Age : 34 Registration date : 15.10.2007
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Сря Мар 25, 2009 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Stanley
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Сря Мар 25, 2009 10:09 pm | |
| Когато даваха Мат как се възнася във въздуха, понеже изобщо не се и досетих, че може това да е в главата на Дафни, си казах: "Стига бе! Сякаш четенето на мисли, контрола над съзнанието и рисуването на бъдещето не му стигаха, а сега и лети!". Радвам се, че съм сбъркал :) Отлчно го бяха направили, а самия точен начин по който полета до луната стана правата линия на медицинския уред, показващ смъртта на Дафни, беше прекрасен :) | |
|
| |
deni4ka_v
Брой мнения : 137 Age : 30 Registration date : 15.03.2008
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Чет Мар 26, 2009 3:50 pm | |
| Здравейте :)) епизодът ми хареса макар, че подкрепям,че не беше фантастичен ми добре направен.Може и още... Ноа много ме учуди мислех, че няма да предаде Анджела.Защо го направии нали е на страната на добрите ??? Пак стана голям мръсник като в 3 волиум. Аз очаквах,че когато се отвори вратата на асансьюра тия ще хванат Анджела ама не добрият Питър пак се появи :) Липсва ми Клеар до сега маи не е имало епизод без нея.. Направо заласнах от смях когато Хиро почна да бута количката с Андо и бебето както го беше сложил Е това е от мен :) | |
|
| |
trevi4ko
Брой мнения : 485 Age : 34 Registration date : 15.10.2007
| |
| |
secretk
Брой мнения : 87 Age : 38 Registration date : 08.10.2008
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' Чет Мар 26, 2009 5:58 pm | |
| Ноа не предаде Анджела, а я даде на Данко, за да спечели доверието му. Той играе игра-да, но я играе заедно с Анджела. Епизода е по-добре от предишните определено, но има още какво да искам. Наистина добре беше сбогуването с Дафне, макар, че някак си не очаквах да гледам такива моменти в сериал като този и леко проспах този момент с детайлите му. Иначе не съжаявам много, че я убиха, лично на мен Ел ще ми липсва много повече, защото я убиха по по-нелеп начин. Не разбрах как Питър се появи в асансьора, не виждам и как полетя и излезе от него, при положение, че е затворено помешение, ама както и да е. Не разбрах и Трейси как направи такава ледена гледка, до сега винаги е заледявала с докосване, сега заледи с поглед, което също беше леко странно. Лично според мен историята с Мика, не ми се връзва, таква смелост в едно малко дете, при положение, че останалите герои, които са по-големи имат толкова колебания, той да е толкова устремен. Бебето на Мат е сладко, интересна ще е неговата сила. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' | |
| |
|
| |
| Vol. 4 Ch. Seven 'Cold Snap' | |
|