| Episode 7 - Strange Attractors | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
legolassss Спазващата правилата
Брой мнения : 391 Age : 32 Localisation : the Middle earth Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Episode 7 - Strange Attractors Вто Окт 27, 2009 8:52 am | |
| | |
|
| |
erfo
Брой мнения : 137 Age : 43 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Вто Окт 27, 2009 10:43 am | |
| не просто серията беше невероятнсо стабилна с исключение съэбитията покрай клеър -малко банални сайлър пребори мат и вече си имаме новото добро ченге :) чудя се нейтън ако си върне осъзнатостта дали няма да повлиае пагубно за карнавала очаквам следващият епизод за да видя хиро ако си спомняте момичето от онова ресторантче имаше способността да запаметява лесно предполагам хиро ще я ползва като компас за да подреди събитията и да му начертае картка дза бъдещите геройства :) глупоста на ноа да викне шерифа !!-неприятен момент квато клеър такъв и ноа банално зле !:) гнева на самуъл и как срути ме-ве-рето ми хареса най много от целият епизод :)
(искам да запитам защо ми липсва аватара !??!?админи я си ми връщайте реалният облик :) | |
|
| |
sdw
Брой мнения : 89 Age : 37 Registration date : 29.10.2008
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Сря Окт 28, 2009 11:05 am | |
| Другият епизод ще бъде интересен,ще видим развитието на Сайлър в тялото на Мат,ще видим най-вероятно и Мохиндер,ще видим и Питър и Хиро.Но Клеър с тея лес***ски сцени и простотии направо ме дразни.Вече като видя сцени с нея направо искам да скипвам.Вчера се зарадвах по едно време защото си помислих че нейната приятелка ще умре,но уви все още е жива .......... Време е вече Мама Анджи да се намеси,защото покрай нея винаги е интересно (интриги,сънища,манипулации). | |
|
| |
secretk
Брой мнения : 87 Age : 38 Registration date : 08.10.2008
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Сря Окт 28, 2009 7:51 pm | |
| Тази серия едва я изтърпях, даже не можах да я гледам на веднъж. То повече от 20 минути не може да се издържи. Нищо интересено не се случва, Сайлър цял сезон все в на някой тялото ще е, неговото тяло без мозък. Клеър и нейната приятелка са ми като в някой тийн сериал. Само около Питър ми е интересно и Самюъл и карнавала, но тях рядко ги дават и нищо съществено не показват, освен, че изгубения Сайлър е там. Както върви скоро май ще се откажа от сериала, голяма скука е. | |
|
| |
petioss
Брой мнения : 53 Age : 30 Registration date : 28.04.2009
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Сря Окт 28, 2009 9:23 pm | |
| Ммм определено много спадна нивото след тази серия... Абе изгуби се тая динамика дето я имаше в първи сезон и 3-та част :S Но се надявам да почне по-динамично да върви, защото и други сериали бяха така, но накрая вихрено продължи всичко. Аз все още не виждам как ще завърши сериалът. Според него то навсякъде и винаги ще има хора със способности и все ще се намери някой, който да разруши света. Все ще го спасяват ли | |
|
| |
sdw
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Сря Окт 28, 2009 11:38 pm | |
| Ами това според мене е временно,в смисъл такъв-сценаристите обработват почвата за кулминацията :) | |
|
| |
erfo
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Чет Окт 29, 2009 3:54 am | |
| страхотни са !!! колкото и негативни коментари да си пишете това няма да ми промени мнението сериала е от най добрите предполагам скоро ще има сцени на хиро какъвто го познаваме от бъдещето съ зализания бритон и меча :) ако си спомняте от първи сезон където нейтън правеше политическа кампания но се оказа всъщност че това е сай ... определено очаквам интересни моменти както си мисля че ще и обяснят повече за способността на айзък мендес и този негрото да рисуват картинки ще покажат вероятно какво се случва докато са с обърнати очи !!!
пп .имам натиск от админите написах по горе че това няма да ми промени мнението започнах да чета след себеси и виждам че отново правя грешки в писането си и затова сега променям мнението си !!! една грешка само | |
|
| |
petioss
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Чет Окт 29, 2009 3:13 pm | |
| erfo много си в грешка няма да видим "зализания" Хиро, защото промениха бъдещето. А той беше така сериозен, защото Андо беше мъртъв. :) А аз не казвам, че не го харесвам сериала напротив любимия ми е, но просто не е така вихрен. Не разбирай погрешно. Няма какво да обясняват за способността на Айзък, те все едно са на друго място в някой от епизодите дори дадоха точно какво виждат. Все едно са на мястото на картината. Те я рисуват откъде я виждат. Ако имам грешка поправяйте Хайде живи и здрави и коментирайте повече. :) | |
|
| |
erfo
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Чет Окт 29, 2009 7:37 pm | |
| ок петио навярно добре си видял нещата все пак мина време от предния сезон позабравил съм някой работи и все пак хиро се среща с момичето от ресторанта способността и е да запаметява всичко което прочете !!! ето ни го и компасът вече се повтарям хихи :) | |
|
| |
petioss
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Чет Окт 29, 2009 10:01 pm | |
| | |
|
| |
SiLVerChO
Брой мнения : 1 Age : 32 Registration date : 11.04.2008
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Съб Окт 31, 2009 11:25 am | |
| Е, защо никой не коментира Трейси ? Толкова много неща и се случиха в този епизод ... В коментарите на предишните епизоди някой беше споменал за някакъв паралелен свят и ето ,че наистина такъв съществува. Не съм сигорен ,но след случилото се в този епизод смятам ,че Трейси ще се приесъедини към онези от карнавала . Тепърва ни предстои да разберем какво ще се случи . От друга страна Сайлър живее в паралелния свят(така да го нарека ) заедно с другите от карнавала и си представям какво може да се случи ,ако Сайлър си припомни ,кой е всъщност. Все пак там има хора само със спецаилни способности и това място е като шведска маса за Сайлърчу ... Твърде жестоко постъпиха с Джерами и ме изкефи накрая как Самюъл срути онази сграда ... Клеър и Гретчен също бяха интересни в този епизод и се радвам ,че Клеър разбра ,кой стои зад мистеризоните събития ,които я сполетяха в колежа | |
|
| |
Lamps21
Брой мнения : 5 Age : 30 Registration date : 30.09.2008
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Съб Окт 31, 2009 12:19 pm | |
| Трейси и тя отива в Карнавала . Интересно ми е защо е бил откраднат компасът ? За да не може семейството им да нараства ли ? Иначе Сайлър няма да ги избие дори да си спомни кой е . Все пак те са много и да иска не може да ги изпонатръшка . Интересно ми е кога за Карнавала ще се спомене пред ХРГ . Нали той знае за тях по принцип , но досега не са се сблъскали . | |
|
| |
erfo
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Съб Окт 31, 2009 2:03 pm | |
| сайлър вече е с тялото на мат а в карнавалът е нейтън наистина е интересно защо самуел иска именно сай който е убиец ами ако нейтън се превърне в такъв и всъщност нейтън макар да е без никакво съзнание интересното ще да бъде ако си върне съзнанието как има и способностите на сайлър ,а не само обикновеното летене и някакси тай са направени нещата че сайлър се е клонирал тук също има някакъв символ на искупление , но все още немога да го проумея съвсем | |
|
| |
sdw
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Пон Ное 02, 2009 5:01 pm | |
| Защото способностите които са отключени са в една част на мозъка,а паметта във друга зона.Мозъкът е много сложен орган. | |
|
| |
Dantez
Брой мнения : 39 Age : 34 Registration date : 08.10.2008
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Пон Ное 02, 2009 11:20 pm | |
| Този на карнавала е Сайлър със съзнанието на Нейтън, а не е истинския Нейтън. Истинския го клъцнаха миналия сезон. | |
|
| |
erfo
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors Вто Ное 03, 2009 1:19 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Episode 7 - Strange Attractors | |
| |
|