Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Chapter 6 - Dying Of The Light

Go down 
+13
secretk
deni4ka_v
stopz
kremitoo
LoVe_PeTeR
youaremelting
ПЕТЯ
evildevilbg
rustakil
legolassss
Dantez
liquefy
trevi4ko
17 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
trevi4ko

trevi4ko

Male
Брой мнения : 485
Registration date : 15.10.2007

Chapter 6 - Dying Of The Light Empty
ПисанеЗаглавие: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 8:48 am

Chapter 6 - Dying Of The Light 70K

Link@Zamunda
Link@ArenaBG.com

Enjoy the Chapter 6 - Dying Of The Light D008 Chapter 6 - Dying Of The Light D005 Chapter 6 - Dying Of The Light D018 Chapter 6 - Dying Of The Light D015 Chapter 6 - Dying Of The Light D005 Chapter 6 - Dying Of The Light D019 and leave comments!
Върнете се в началото Go down
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 10:18 am

В края на епизода бях нещо като Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock Shock What the ...
Dantez

Брой мнения : 39
Registration date : 08.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 10:37 am

Дам наистина края на епизода беше трепач.Междудругото гледах промото на епизод 7 и Сайлър май ще се върне като лошото момче. laugh
legolassss
Спазващата правилата
legolassss

Female
Брой мнения : 391
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 2:46 pm

ООООО, този епизод определено беше един от най-силните до сега!!! Shocked Shocked Shock Shock Още не съм го осмислила съвсем, а и е малко рано, затова коментарите ще ги оставя за по-късно, но този епизод ще се гледа още мнооого пъти! Wink ThumbsUp
https://www.youtube.com/daina9966
rustakil

rustakil

Male
Брой мнения : 120
Registration date : 01.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 4:03 pm

Този Артър Петрели е баси гадното копеле laugh
evildevilbg
A real Hiro
evildevilbg

Male
Брой мнения : 162
Registration date : 21.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 4:08 pm

Феноменален!!!!!!!!
ПЕТЯ

ПЕТЯ

Female
Брой мнения : 16
Loisirs : рисуване,гледане в една точка^.-
Registration date : 30.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 4:33 pm

Само не разбрах-значи силата на татко Петрели е да абсорбира ли? Shocked
Dantez

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 5:04 pm

По точно да ги изсмуква.
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 6:00 pm

Сега не разбрах прибра и на сина си първоначалната му способност ли !?
иначе Артър е БРУТАЛЕЕЕЕЕН ! Bounce Evil
youaremelting

youaremelting

Male
Брой мнения : 29
Registration date : 08.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 6:18 pm

Епизода беше върховен!
Артър е може би най- гадния до сега Evil (изключвам Сайлър ,защото неговото си беше вродено).
Адам се появи за много малко в сериала. Така де ,според вас не е ли малко тъпо в единия епизод да го изровят и в следващия пак да го заровят? Shocked
Не ми е много ясно как ще потръгнат нещата между Мат и Дафни.
Ще мие много интересно да видя Питър без способности. Tooth
LoVe_PeTeR

LoVe_PeTeR

Female
Брой мнения : 148
Registration date : 14.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 8:17 pm

На края на епизода направо не можех да повярвам какво съм видяла. както изведнъж всичко си вървеше наред и ония идиот взе силите на Питър. Той без тях няма да е същия. Трябва да му ги върнат някакси. Все ще се напери начин Shock
kremitoo

kremitoo

Female
Брой мнения : 122
Registration date : 24.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 8:54 pm

Shocked Shocked Shocked <--- Изражението ми от смъртта на Адам Weep до самия край. Shocked

Ако сега има недоволни от сезона... Не знам. Shocked
stopz

stopz

Male
Брой мнения : 36

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 9:49 pm

краят ме потресе...Нямам тарпение за другия епизод нещо като пристрастен сам незнам какво ми става Grin Grin Grin
deni4ka_v

deni4ka_v

Female
Брой мнения : 137
Registration date : 15.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 10:11 pm

Много гаден край защоо ???
He already did not a hero,he already did not have capabilities... :[
ще гледам и др епизодчета сериалчето си е супер и данно си възвърне силитее Sad и да умори тоя дяткаа ...
trevi4ko

trevi4ko

Male
Брой мнения : 485
Registration date : 15.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeВто Окт 21, 2008 10:46 pm

наистина много добър епизод... Края на Адам го видяхме... Артър вече има и на Питър и на Сайлър спосбностите... На камъка при Африканския Айзък имаше 4 глави - Артър, Нокс, ония със сините пламъци и още един, който не го познах... Някви идеи? Smile Smile
secretk

secretk

Female
Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeСря Окт 22, 2008 8:47 am

В началото реакцията ми беше как така Питър без сили, в смисъл, че мен той най-много ме кефи от сериала като герой(не като мъж) , обаче после си викам по-добре така, малко ми беше писнало всеки сезон да спасяват света и все наш Питърчо да е спасителя, то не че точно така става, ама все туй семейство Петрели е в центъра на събитията, което ме дразни. Сайлърчо никога не ме е кефил, ама малко изкуствено го направиха добър, дано се промени към лошо.
Иначе идеята че са им придобити възможностите, не е толкова голяма изненада дори е нормално, в този свят най-кофтите неща са причинени от хората, от нашта human race, така че и това си е нормално. Татко Петрели кефи определено, в смисъл той е нещо като хибрид между Питър и Сайлър, взима им силите ама не е нужно да ги убива.
Относно това, как бил влезнал в съня на мама Петрели, мисля, че той не е влезнал, а по-скоро тя видя бъдещето.
Ако изобщо някой е влизал в съня и, това е бащата на Паркман.
А относно Адам, все ми е тая, актьора и герои даже не са ми антипатични като Сайлър, ами са ми безразлични, тъй че направо да не го бяха връщали изобщо най-добре щеше да ми е.
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeСря Окт 22, 2008 1:06 pm

Добре дошли на всички по-нови потребители, дано се чувствате добре :).

По едно време реших, че положението Shock на лицето ми е много удачно и, че може да опише цялото ми определение за епизода, но като се замисля, с изключение на смъртта на Адам, която всъщност беше очаквана, и отнемането на силите от малкия Петрели, епизода беше мааалко разочарование. Не се разкри нищо, само се прави добра почва за брутален край на Томът.
Не отричам, че начина по който Клеър и майките й победиха Ерик, беше много впечатляващ, но пък не беше нищо особено откъм развитието на историята. Очаквах да разкрият малко повече за злодеите, но явно остава за по-нататък.
Ноа продължава да се държи като the biggest asshole и това ще е причината Клеър да стане зла и в нашата реалност.
Все повече започва да ме радва Сандра Бенет. В този епизод тя за пореден път показа, че е изключително силен човек и наистина любяща майка, въпреки че застреля Клеър. Дано трите женки да направят съюз и да са заедно и да не е вече One of us, One of them, a Two of us, one of them Smile.
Сайлър продължава да ме озадъчава и започвам да си мисля, че промяната в него е от способноста да вижда историята на всичко (или всеки, не съм сигурен) което докосне, а това ме прави добър пророк (9 месеца обяснявах, че Сайлър ще стане добър и никой не вярваше :) ).
Частта с Хиро и Андо не ме учуди ни най-малко, защото бях сигурен, че Хиро не може да убие толкова лесно Андо, а и се съмнявам Андо да убие Хиро, защото усети какво е да те убие приятел, както каза Хиро. Като цяло тяхната част беше предимно забавна, но пък и получиха добър урок.
Мохиндър започва да се превръща в най-голямото копеле на света и ми е много интересно какво ще стане с него, както и с Нейтън и Трейси.

Също така установих, че за тази втора компания ни се дават жокери от 100 години. На много места в предните епизоди имаше емблемата и името на Пайнхартс, което значи, че от сега нататък ще гледам много внимателно и ще обръщам внимание на подробностите.

Накратко - Ако 7-ми епизод не разбие постата, простата просто ще откача, толкова много неща за разкритие и развитие се насъбраха, че кулминацията ще бъде като 5 Коста Верде-та.

ПП. - С нетърпение чакам коментарите на Лилит.

RE:
@youaremelting - Сайлър е зъл заради способността си, а дори не е чак толкова зъл, защото има глад за знания, просто начина на укротяването му е гаден. Сай никога не е имал за цел да унищожава света, той просто иска способности и знания за себе си, както и да бъде специален. Питър също прояви тези черти след като абсорбира способноста на Сай... дори каза, че той е специалният.
Адам не го заровиха, направо си го убиха и не смятам, че е тъпо, този персонаж се изчерпа.
Дафне е добра по сърце, както и Мат. Мат беше единствения около който нямаше трупове, когато се запозна с Дафне, което е добър старт Smile.
@LoVe_PeTeR - А няма ли да е по-интересно, ако видим Питър да се справи с тях посредством собствените си сили, както Хиро успя да хване пророка от Африка? Смятам, че това ще е добра линия на историята.
@stopz - Ъм... добре дошъл в клуба Grin
@deni4ka_v същото като на Лов Питър... И английският ти е ужасен Smile
@secretk - добре дошла във форума. Точно това е и моето мнение за Питър, но си има причина Петрели да са в центъра на нещата - те са основателите (или едни от тях) на Компанията и на експериментите за даване на сили. За Сай... казах си мнението, пък и като е добър е готин, но да не е толкова лигав. Че тати Петрели влезна в съня на мама Петрели, така е, все пак тя е в кома след това, което достатъчно доказателство, че и е направил нещо. Може и да е тати Паркман, но тати Петрели я комяса (нов глагол Smile )
А недей така, Адам си изигра ролята в историята, ако не беше той, тати Петрели нямаше да може да се излекува и нямаше да имаме достатъчно добър Лош Wink.
http://zoom.bg/someone
Dantez

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeСря Окт 22, 2008 3:17 pm

Тати Петрели не е влизал в съня и тя просто видя бъдещето.Значи не мисля,че точно правилното нещо беше да убият Адам може и да е изчерпан, но да го върнат за 1 епизод е просто безмислено.Сай кърти, но той нищо не прави.Историята с Артър и Мохиндър ме кефи чакам да видя какво ще стане с тях двамата след като Артър взе силите на Супермен.То е ясно,че Питър няма да остане дълго без сили ще си ги върне.
rustakil

rustakil

Male
Брой мнения : 120
Registration date : 01.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeСря Окт 22, 2008 3:45 pm

someone написа:
@deni4ka_v същото като на Лов Питър... И английският ти е ужасен Smile

laugh да и аз не разбрах,какво искаше да напише.
Хвана ме яд,че Адъм умря(Сигурно се е скарал със сценаристите Grin ),беше доста як образ,но научих че ще участва в 8-мата серия, може би ще е в миналото или нещо такова.Усъмни ме туко-що едно нещо от къде ли Стивън Кенфийлд има визитна картичка на "Пайнхърст",предполагам че Дафни е минала и през него.А някой дали мисли като мен,че силата на Артър е да абсорбира аурата на другите,както е и в комиксите?Друго което е като спойлер е че видях 2-3 нови персонажа в каста на предстоящите серии,ще видим какви злодеи са те Smile
Stanley

Stanley

Male
Брой мнения : 400
Registration date : 12.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeСря Окт 22, 2008 4:18 pm

Здравейте на всички пак :) Следя форума от както отново имам постоянен досъп до нет и до сега само наблюдавах коментарите ви, но след този покъртителен епизод нямаше как да не се включа и аз Grin

Изражението ми в края на епизода не е нужно да го уточнявам. Питър ми е най- големия фаворит, макар че и Сай не му отсъпва много в моята класация. Ако видим един Питър, който смело напада "Злодеите", макар да няма никакви специални сили... ако емпатията му наистина е толкова силна, не ще позволи на който и да е "лош" да нарани някой, ще е Герой в истинския смисъл на думата. Все пак ... It's not their abilities that make them heroes, is the choices they make! : ) Давай Пийт, с тебе сме ; )
http://heroesandbeyond.wordpress.com/
legolassss
Спазващата правилата
legolassss

Female
Брой мнения : 391
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeСря Окт 22, 2008 8:08 pm

Я и аз да си кажа...
Първо за Хиро и Андо-силно се надявах, че Хиро наистина не може да убие Андо и така се и оказа, но един въпрос ме мъчи от първоот гледане на епизода... Нали Хиро не спираше времето напълно за Дафне??? Тя не би ли трябвало да е усетила, че го е направил? Hm
За Адам... Cry тъй като той е поживял доста годинки, без способността си би трябвало да изглежда точно така-прах... уви Cry
Срещата на Мат и Дафне ми хареса. Все пак би трябвало да се съберат Grin Много ми е любопитно защо точно тя не иска да напусне работата си... Hm
Артър е опасен... Способността му ми прилича на някакво подобие на способността на Питър (все пак и двамата поемат способностите, с тази разлика, че Артър ги отнема). А на мен лично не ми се вярва Питър да остане без способности Wacko за реакцията ми когато баща му му отне способностите няма нужда да споменавам.
Що се отнася до картината на Африканеца, аз на нея със сигурност разпознах Артър и Нокс... За другите двама нищо не мога да твърдя Hm
Аааа, и да не забравя за дамското трио ThumbsUp Добра работа! One of us, two of them! Tooth Може би Ноа ще признае качествата на Клер? Baby
Това е от мен за сега. Grin
https://www.youtube.com/daina9966
Lilit

Lilit

Female
Брой мнения : 148
Registration date : 09.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeСря Окт 22, 2008 9:09 pm

Ето го и моят коментар – по-добре късно, отколкото никога.
Първо трябва да споделя, че камък ми падна от сърцето, когато видях, че Хиро не уби наистина Андо, защото в него ми е надеждата като най-невинният и добродушният от героите. Май единствено за него няма да се отнася „In every hero there could be a villain” Само се надявам след представлението да се е сетил да върне фалшивия меч в магазина и да е вземе обратно истинския.
Урокът, който „африканският Айзък” му даде много ми хареса, защото беше не само поучителен, но и забавен и малко разведри мрачната атмосфера. Хиро винаги се е старал да не използва силите си за лоши или егоистични цели, но това не означава, че не е злоупотребявал с тях, което го е направило зависим от тях.

Женското трио много ме зарадва, а и винаги съм си падала по руската рулетка. Харесва ми как се развива образът на Сандра, която прояви невероятен характер в този епизод, като успя да подчини майчините си чувства на разума си и да вземе правилното решение. Само съжалявам, че не разбрахме достатъчно за миналото на Мередит и познанството й с Ерик Дойл, които бяха само загатнати, но предполагам, че ще бъдат разкрити по-нататък, когато тя е помага на Ноа Бенет. Клеър разбира се също беше страхотна, но никак не ми хареса погледът й на сила и превъзходство. Не мога да разбера единствено как Дойл не се усети, че Клеър би трябвало да има специална способност, след като Сандра няма такава, а принципът на компанията, с които вероятно е запознат, гласи:One of us, one of them. Може би просто е твърде самонадеян и е решил, че неговата сила може да надвие всяка друга, но той дори не я попита за нейната.

Относно Адам първоначално, когато го изкопаха, ми се искаше да бъде отново главен или поне второстепенен злодей, но щом Нокс го отвлече разбрах, че е ще бъде само средство. Беше страхотно да гледам как неговите 400 години минават само за секунди. Преди смятах, че ще съжалявам за премахването му, но размислих неговият образ изигра ролята си в настоящето и няма работа в бъдещето, но ще се радвам да го видя в миналото. И последно за него – не бих казала, че е погребан отново, по-скоро е изметен и изхвърлен.

Според мен този епизод потвърждава мнението ми, че Мохиндер е луд, вероятно зъл и иска да дава способности, не да избавя хората като Мая (и себе си) от тях. Имаше и проблясък на добрата му страна, примесена с идиотска наивност, но все пак беше за малко. В следващия епизод, след опитът за бягство на Трейси и Нейтън, явно ще видим всичките му способности в действие, а не само следствията от тях(пашкулите).

Харесах Дафни от самото начало и тя не ме разочарова. Личи си, че е добър човек, който иска да се чувства разбран и оценен, но е на погрешната страна. Тя вече го осъзнава напълно ясно, но не може да се измъкне(чудно с какво ли я държат от Pinehearst) и въпреки че е изплашена, се опитва да предпази невинните, които още не са въвлечени в това и не са станали злодеи. Силно се надявам бъдещето за нея и Мат да се сбъдне(горкичкият той, беше му отредено основно да седи и да чака в този епизод).

Сайлър отново трябваше да избира да бъде добър или зъл. Сигурно се е почувствал странно, като е чул, че някой го харесва като жесток убиец. Но той реши да се опита да помогне на новооткритото си семейство. В случая обаче Питър създава проблеми, защото макар да разбира, че Гейбриъл започва да става по-добър, той не може да контролира злото или по-точно агресията в себе си. Винаги е завладяващо да гледаш как Сайлър и Питър се бият, има страхотна сценична химия между Закари и Майло.

За състоянието на Анджела не мога да кажа нищо със сигурност. Не смятам, че Артър е влязъл в съня й, тя просто видя бъдещето, а комата, в която изпадна, може да е причинена по същия начин, както тази на Моли във втория сезон. Преди да „възкръсне” Артър си говореше с другите злодеи с мислите си, така че може да е изсмукал от някого сила, подобна на Мори и Мат Паркман.

И за десерт срещата баща-син. За мен тази прегръдка беше най-зловещата сцена досега и ми напомни на една подобна от „Хрониките на Ридик”. Изглеждаше сякаш татко Петрели изтръгва душата на сина си. Всъщност обаче се радвам, че силите на Питър бяха отнети(но не и при кого отидоха) поради няколко съображения:
1. Питър вече няма да изпитва глада от способността на Гейбриъл, което намалява възможността да се превърне в злодей.
2. Той започна да се мисли за най-специалния, което е опасно и за другите, и за самия него.
3. Сега може отново да стане мечтателя-идеалист, който беше в първи сезон.
Сега обаче Артър има способността на синчето си Сайлър, което толкова обича, което може да засили злобата му. А може да я използва, за да нареди пъзела на събитията и да разбере,че ще унищожи света, но всъщност едва ли ще го направи.

П.С.
legolassss написа:
Нали Хиро не спираше времето напълно за Дафне??? Тя не би ли трябвало да е усетила, че го е направил? Hm

Може би усеща само когато се е затичала.

От картината на четиримата злодеи разпознавам само Артър, Нокс и Флинт и не се сещам кой може да е другият.
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeЧет Окт 23, 2008 12:19 am

Stanley, ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО. Smile

Лилит, абсолютно съм съгласен с теб, но 3-тата точка в края на поста ти не ми харесва. Образа на Питър като мечтател идеалист е най-жалкият и глупав, поне според мен. Аз лично предпочитам един badass Питър, който да прави добро :).
http://zoom.bg/someone
deni4ka_v

deni4ka_v

Female
Брой мнения : 137
Registration date : 15.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeЧет Окт 23, 2008 11:13 am

Здравейте! Ее съжалявам за английския ми Grin имах предвид, че той вече не е геой и си няма способностии Sad Е как ще да е. А защо мама Петрели е в кома ? Аз това не го разбрах ? А има ли някаква информация за следващия епизод?
stopz

stopz

Male
Брой мнения : 36

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitimeЧет Окт 23, 2008 11:48 am

deni4ka_v гледаи пак 5 епизод ( маи тогава стана така).Мама Пертели както ти я нерече видя част от бъдещето и там видя Артър.Даже ще ти копна 1 част от субс-а :)
Тя: Няма да успееш, ще те спра.
Артър:Не ставай смешна.Няма да можеш дори да се движиш.
Дано сам обяснил както трябва :)
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light Icon_minitime

Chapter 6 - Dying Of The Light
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Chapter 3 - One of us, One of them.
» Chapter 4 - I Am Become Death
» Chapter 8 - Villains
» Chapter 9 - It's Coming

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Архив :: Архив Heroes-