Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Chapter 6 - Dying Of The Light

Go down 
+13
secretk
deni4ka_v
stopz
kremitoo
LoVe_PeTeR
youaremelting
ПЕТЯ
evildevilbg
rustakil
legolassss
Dantez
liquefy
trevi4ko
17 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
alek200

alek200

Male
Брой мнения : 58
Registration date : 26.09.2008

Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 23, 2008 8:00 pm

Lilit написа:
Ето го и моят коментар – по-добре късно, отколкото никога.
Първо трябва да споделя, че камък ми падна от сърцето, когато видях, че Хиро не уби наистина Андо, защото в него ми е надеждата като най-невинният и добродушният от героите.

Още щом видя как го намушква веднага разбрах че е измислил нещо затова,не е измислена добре тая сцена Wink всеки може да разбере че няма как да го убие та той му е най -добрия приятел пък и той е казал че няма да навреди на човек Wink

Цитат :
Женското трио много ме зарадва, а и винаги съм си падала по руската рулетка.

Тук беше напълно ясно че ще убият Клеър и тя ще спре тоя елигофрен :)

Цитат :
Относно Адам първоначално, когато го изкопаха, ми се искаше да бъде отново главен или поне второстепенен злодей, но щом Нокс го отвлече разбрах, че е ще бъде само средство. Беше страхотно да гледам как неговите 400 години минават само за секунди.

Беше ясно че това ще стана щом дадоха как господин Петрели не е добре Wink

Цитат :
Според мен този епизод потвърждава мнението ми, че Мохиндер е луд, вероятно зъл и иска да дава способности, не да избавя хората като Мая (и себе си) от тях.

Според мен за сега няма много място за Мохи в тоя сериал надявам се по нататък да има нещо интересно за него Wink
Върнете се в началото Go down
http://moviesbg.freehostia.com/
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 23, 2008 8:33 pm

Ще има споко... според мен той ще е скритата лимонка на Тим.
http://zoom.bg/someone
Stanley

Stanley

Male
Брой мнения : 400
Registration date : 12.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 23, 2008 8:53 pm

someone написа:
Аз лично предпочитам един badass Питър, който да прави добро :).

Same here :) И аз го искам да е един такъв... дори със силата на Сай, но със желанието да не е зависим от нея. Заложено е в самия персонаж- той е добър и с всички сили ще се мъчи да се пребори с глада. Хареса ми как влетя в Пайнхеарст... или както там се пише- супер надъхан, с огромен потенциал да ги натръшка всичките, истински badass герой Wink Шибаните му чувства обаче го прецакаха, което отново показва доброто в него, въпреки всичко. Все още не мога да се премиря с това, че сега за него се отнася понятието "Powerless" Confused - този, който до сега беше най- силния изпомежду им...
http://heroesandbeyond.wordpress.com/
stopz

stopz

Male
Брой мнения : 36
Registration date : 21.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 23, 2008 9:42 pm

мисля че Хаитянецът ще има голяма роля в следващите епизоди може той да помогне за убиването на Артър :)
deni4ka_v

deni4ka_v

Female
Брой мнения : 137
Registration date : 15.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 23, 2008 10:50 pm

Hi! Grin ами благодаря на някой който беше отговорил на въпросът ми за Мама Петрели :)
а ету защо пак съм тук според мен:
Това горе в ляво е Артър Петрели,долу под него е Нокс,долу в дясно е бащата на Паркман,горе дясно имам две предположения едното е Сайлър а другото е Нейтън
Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 8b2f532fe46da55e
и още нещо африканския Айзък казва "това за злодеите" нали така? А те какво целят ? Да раздават способности?
trevi4ko

trevi4ko

Male
Брой мнения : 485
Registration date : 15.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 23, 2008 11:12 pm

deni4ka_v написа:
Hi! Grin ами благодаря на някой който беше отговорил на въпросът ми за Мама Петрели :)
а ету защо пак съм тук според мен:
Това горе в ляво е Артър Петрели,долу под него е Нокс,долу в дясно е бащата на Паркман,горе дясно имам две предположения едното е Сайлър а другото е Нейтън
и още нещо африканския Айзък казва "това за злодеите" нали така? А те какво целят ? Да раздават способности?

Според мене горе в дясно е Мохиндер, а под него е ония със сините пламъци...
А за това какво целят мога само да предполагам... Tongue Съмнявам се, че е точно за да раздават способности при положнеие, че Арър ги измуква от останалите, но не знам... Може и в това да им е целта... Huh Hm
stopz

stopz

Male
Брой мнения : 36
Registration date : 21.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Icon_minitimeПет Окт 24, 2008 8:04 pm

Не мисля че ще е Мохиндер тои няма мустаци :). Сигорно в следващите епизоди ще изникне този (наи горе в дясно).
legolassss
Спазващата правилата
legolassss

Female
Брой мнения : 391
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Icon_minitimeСъб Ное 08, 2008 5:55 pm

deni4ka_v написа:

E, поне покрай последния епизод се изясни, че горе са Артър и Мохиндер, а отдолу-единият със сигурност е Нокс... а за другия не мисля, че е Флинт... а Мори умря... може да е нов Baby
https://www.youtube.com/daina9966
legolassss
Спазващата правилата
legolassss

Female
Брой мнения : 391
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Icon_minitimeВто Дек 30, 2008 1:10 am

Откриваща част - Мохиндер

In every journey, the traveler must ask: was the right path taken? Many roads are long and winding, filled with those who have lost their way. Some forge their own course, guided by faith, seeking not a location, but a kindred soul. Others step together, finding safety in the arms of another. A few remove themselves from the trail to avoid the path of temptation. But those who watch the track too closely fail to see where it led them, and are often all too surprised by their destination.
https://www.youtube.com/daina9966
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light   Chapter 6 - Dying Of The Light - Page 2 Icon_minitime

Chapter 6 - Dying Of The Light
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Chapter 3 - One of us, One of them.
» Chapter 4 - I Am Become Death
» Chapter 8 - Villains
» Chapter 9 - It's Coming

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Архив :: Архив Heroes-