| Chapter 6 - Dying Of The Light | |
|
+13secretk deni4ka_v stopz kremitoo LoVe_PeTeR youaremelting ПЕТЯ evildevilbg rustakil legolassss Dantez liquefy trevi4ko 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
alek200
Брой мнения : 58 Age : 34 Localisation : Bul / Sofia Registration date : 26.09.2008
| Заглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light Чет Окт 23, 2008 8:00 pm | |
| - Lilit написа:
- Ето го и моят коментар – по-добре късно, отколкото никога.
Първо трябва да споделя, че камък ми падна от сърцето, когато видях, че Хиро не уби наистина Андо, защото в него ми е надеждата като най-невинният и добродушният от героите. Още щом видя как го намушква веднага разбрах че е измислил нещо затова,не е измислена добре тая сцена всеки може да разбере че няма как да го убие та той му е най -добрия приятел пък и той е казал че няма да навреди на човек - Цитат :
- Женското трио много ме зарадва, а и винаги съм си падала по руската рулетка.
Тук беше напълно ясно че ще убият Клеър и тя ще спре тоя елигофрен :) - Цитат :
- Относно Адам първоначално, когато го изкопаха, ми се искаше да бъде отново главен или поне второстепенен злодей, но щом Нокс го отвлече разбрах, че е ще бъде само средство. Беше страхотно да гледам как неговите 400 години минават само за секунди.
Беше ясно че това ще стана щом дадоха как господин Петрели не е добре - Цитат :
- Според мен този епизод потвърждава мнението ми, че Мохиндер е луд, вероятно зъл и иска да дава способности, не да избавя хората като Мая (и себе си) от тях.
Според мен за сега няма много място за Мохи в тоя сериал надявам се по нататък да има нещо интересно за него | |
|
| |
someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light Чет Окт 23, 2008 8:33 pm | |
| Ще има споко... според мен той ще е скритата лимонка на Тим. | |
|
| |
Stanley
Брой мнения : 400 Age : 35 Localisation : Варна Registration date : 12.07.2008
| Заглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light Чет Окт 23, 2008 8:53 pm | |
| - someone написа:
- Аз лично предпочитам един badass Питър, който да прави добро :).
Same here :) И аз го искам да е един такъв... дори със силата на Сай, но със желанието да не е зависим от нея. Заложено е в самия персонаж- той е добър и с всички сили ще се мъчи да се пребори с глада. Хареса ми как влетя в Пайнхеарст... или както там се пише- супер надъхан, с огромен потенциал да ги натръшка всичките, истински badass герой Шибаните му чувства обаче го прецакаха, което отново показва доброто в него, въпреки всичко. Все още не мога да се премиря с това, че сега за него се отнася понятието "Powerless" - този, който до сега беше най- силния изпомежду им... | |
|
| |
stopz
Брой мнения : 36 Age : 32 Registration date : 21.10.2008
| Заглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light Чет Окт 23, 2008 9:42 pm | |
| мисля че Хаитянецът ще има голяма роля в следващите епизоди може той да помогне за убиването на Артър :) | |
|
| |
deni4ka_v
Брой мнения : 137 Age : 30 Registration date : 15.03.2008
| Заглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light Чет Окт 23, 2008 10:50 pm | |
| Hi! ами благодаря на някой който беше отговорил на въпросът ми за Мама Петрели :) а ету защо пак съм тук според мен: Това горе в ляво е Артър Петрели,долу под него е Нокс,долу в дясно е бащата на Паркман,горе дясно имам две предположения едното е Сайлър а другото е Нейтън и още нещо африканския Айзък казва "това за злодеите" нали така? А те какво целят ? Да раздават способности? | |
|
| |
trevi4ko
Брой мнения : 485 Age : 34 Registration date : 15.10.2007
| Заглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light Чет Окт 23, 2008 11:12 pm | |
| | |
|
| |
stopz
Брой мнения : 36 Age : 32 Registration date : 21.10.2008
| Заглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light Пет Окт 24, 2008 8:04 pm | |
| Не мисля че ще е Мохиндер тои няма мустаци :). Сигорно в следващите епизоди ще изникне този (наи горе в дясно). | |
|
| |
legolassss Спазващата правилата
Брой мнения : 391 Age : 32 Localisation : the Middle earth Registration date : 29.08.2008
| |
| |
legolassss Спазващата правилата
Брой мнения : 391 Age : 32 Localisation : the Middle earth Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light Вто Дек 30, 2008 1:10 am | |
| Откриваща част - Мохиндер
In every journey, the traveler must ask: was the right path taken? Many roads are long and winding, filled with those who have lost their way. Some forge their own course, guided by faith, seeking not a location, but a kindred soul. Others step together, finding safety in the arms of another. A few remove themselves from the trail to avoid the path of temptation. But those who watch the track too closely fail to see where it led them, and are often all too surprised by their destination. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Chapter 6 - Dying Of The Light | |
| |
|
| |
| Chapter 6 - Dying Of The Light | |
|