Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Chapter 7 - Eris Quod Sum

Go down 
+13
trevi4ko
erfo
LoVe_PeTeR
Stellyan
sdw
rustakil
alek200
evildevilbg
stopz
someone
liquefy
Stanley
legolassss
17 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
legolassss
Спазващата правилата
legolassss

Female
Брой мнения : 391
Registration date : 29.08.2008

Chapter 7 - Eris Quod Sum Empty
ПисанеЗаглавие: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 7:38 am

Chapter 7 - Eris Quod Sum 70K

Link@Zamunda
Link@ArenaBG.com

Enjoy the Chapter 7 - Eris Quod Sum D008 Chapter 7 - Eris Quod Sum D005 Chapter 7 - Eris Quod Sum D018 Chapter 7 - Eris Quod Sum D015 Chapter 7 - Eris Quod Sum D005 Chapter 7 - Eris Quod Sum D019 and leave comments!

EDIT BY someone
СЛЕДВАЩИЯТ ЕПИЗОД ИЗЛИЗА на 10.11.2008г. Въпроси от типа "Кога..." ще се наказват!!!
Едит 2... ъ-ъ-ъ седми бе... какъв е този 10-ти където съм го сложил.
07.11.2008г. ЕПИЗОД 3.08 Whistle
Върнете се в началото Go down
https://www.youtube.com/daina9966
Stanley

Stanley

Male
Брой мнения : 400
Registration date : 12.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 12:16 pm

С нетърпение чакам субовете. Не, че съм невеж в английския, но не искам да изтърва и фраза (думичка), а знаете често ползват доста философски изкази : )
Трябва да внимавам за спойлери тука, дем ит... -_-
http://heroesandbeyond.wordpress.com/
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 12:23 pm

Неможах да разбера как Анджела някак си влезе в съня на Сайлар ли какво... явно способноста и не е само виждане в бъдещето....Клеър и Ел - приятелки.Бива.Хареса ми номера ,който Мат изигра на Нокс.Питър ще намери начин да си върне способностите спроред мен.Сайлар го играе двойна игра. Както Анджела го помоли, той спаси Питър и според мен сега ще се опита да саботира новата компания (забравих и името) от вътре.

П.П. Следващият епизод излиза след 2 седмици до колкото разбрах от новия трейлър.
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 12:39 pm

Много тъп епизод... напраооооо немам думи. Може би ако го изгледам ш'ми стане по-интересен
http://zoom.bg/someone
stopz

stopz

Male
Брой мнения : 36
Registration date : 21.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 1:07 pm

Да ви попитам 1 написа че на 11 другия месец щял да излезе 8 епизод вярно ли е?
evildevilbg
A real Hiro
evildevilbg

Male
Брой мнения : 162

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 3:01 pm

Да тогава ще излезе...
Доста безинтересен епизод...
Имаше си и своите добри страни ама все пак...
В ютуб вече има промо на следващия епизод и той ще разказва историята на героите преди...

EDIT by someone
Забранено е пускането на спойлери!!!
alek200

alek200

Male
Брой мнения : 58
Registration date : 26.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 7:48 pm

ЛЕле Страхотен епизод браво става все по - интересно субтитрии вече има в замунда.
Направо не мога да повярвам какво се случи не знам от къде да започна и до къде да стигна.
И какво ще стане с Питър след като сега няма микъкъв способности какво ли ще направи >??? дали ще се свърже по някъкъв начин с Мохиндер и ще го накара да му помогне да си върне способностите ???
Какво ли ще стане с Ел дали ще стане една от Пайнхърст ?
Ама Сайлър направо не го разбирам дали остана на страната на майка си или отиде от към страната на баща си ?? защо ли остави Питър жив.... а всъщност кой от двамата е застанал на правилната страна? Кой е злодеят Тук мама Петрели или Татко Петрели... според мен и двамата за злодей който маниполирът синовете си да вършат черната работа ...
Трябва да се обединят заедно срещу мама и тате Петрели и да ги унищожът ? дали това е замисълът на този сезон или всичко ще свърши в полза и на добрите и на лошите за да могат да се върнат отново в четвъртия сезон ? а дали ще има четвърти сезон аз лично се силно се надявам сда има иначе направо не знам какво ще правя без Героите ми :)
Колко много въпроси какво чудо само.Според мен Дафне има задача да вербува Мат а защо ли господин Петрели уби баща му може би сценаритите са се чудили как да се оттървът от този герои който спроред мен имаше какво още да покаже .. дали Хиро ще се опрви...
Може ли ще се оправи и ще се върне в миналото за да промени случилото се и това което стана в този епизод ще бъде променено а може би в Питър ще остане със силите си ?

А бе хора верно ли следващата сериа е чак след 2 седмици щото някъкъв в замудна така беше написъл някой може ли да ми каже как е адреса на официалният сайт на Герои че не го знам ??? за да провеля лично ако е вярно направо незнам какво да правя Sad

Извинявайте за МНОГО правописни грешни и за ТЪПИТЕ изречения в който се повтарят много думи ама това е защото съм много превърбуден щото преди малко го изгледах епизода и сега все още съм под въздействие :)))
Очаквайте и още един по-нормален отговор от мен Wink Tooth
http://moviesbg.freehostia.com/
legolassss
Спазващата правилата
legolassss

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 7:56 pm

Епизодът нещо не ми хареса... Confused Много е показателно, че докато гледах си писах домашното по английски и всъщност постигнах напредък Confused Ако епизодът беше як нямаше да мога да се отделя от компа... Confused
А инак... Сай изглежда много податлив на манипулация... Hm Интересно ми е дали пък наистина е предпазил Питър...
Инак нямаше особено развитие на действията. Ще изчакам да излязат и субтитрите, ако евентуално съм пропуснала нещо, но общо взето този епизод не отговори на очакванията ми Confused
stopz

stopz

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 10:07 pm

Епизода ми хареса.Хиро ще има много важна роля по нататак в сезона :). Мисля че сега започва развръзката :)
Не мога да чакам 1 седмица пък камоли 2.Мисля да изтегля отнови 1 ви и 2 ри сезон и да гледам докато излезе епзод 8 :).
ПП предложете нещо да гледам :)
rustakil

rustakil

Male
Брой мнения : 120
Registration date : 01.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 11:30 pm

Въобще не бях заинтригуван от тази серия.Омръзна му Усунто да говори за този "Път на просветлението",Хиро и Андо продължават да са все така неориентирани,Мат и Дафни не са кой знае колко добра двойка...И общо взето нещата не отиват на добре Confused
sdw

Male
Брой мнения : 89
Registration date : 29.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 5:57 am

БЕЛЕГА НА ПИТЪР ОТ БЪДЕЩЕТО,ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗАЩО ГО ИМА?

Аз отново ще напиша моето предположение за СПОСОБНОСТИТЕ НА ПИТЪР . Не сте ли се зачудвали защо Питър от бъдещето (който видяхме още в 1-ви сезон) има белег на лицето ... е как така белег ... нали се регенерира,всеки белег ще зарастне,как е възможно?! Този въпрос най-често съм си го задавал докато не гледах предният епизод.Тогава ми стана всичко ясно. Еми сега вече всичко е ясно защо Питър ще се сдобие с белега ... Следователно някак си той отново ще възвърне своите способности... Как и кога само създателите знаят,но Тим Кринг е гений.Това не мисля че е просто теория,просто гледайте-ще е интересно.

EDIT by someone
Темата е за обсъждане на епизода.

Иначе за епизодчето,супер е,всеки с мнението си :) Изкефи ме как Сайлър спаси Питър като уж го изхвърли през прозореца.
Не мога да разбера ... защо в бъдещето Клеър работи за "Пайнхърст" и защо Питър е смятан за враг? Дали именно формулата няма да бъде причината Питър да си възвърне способностите?
sdw

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 6:09 am

Много съжалявам,че пиша 2-ри пореден коментар,но е свързан с друга тема.
Във новият 8-ми епизод ще се разбере,коя е първата жертва на Сайлър,това е ясно от новото промо във youtube ... Интересно ми е коя е русата мацка от промото.Някой да не би да се досеща ?
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 9:58 am

Като цяло за историята, този епизод не струва, но сам за себе си е много добър. Много ми харесаха сблъсъците на Мат и Нокс, както и този на Сай и Артър. Много ми хареса отбора блондинки и това, че Мая се маха. Малко ще ме яд, че Ел е аут, но какво да се прави. Дафне е голяма кучка.

Според коментарите ви и според моите мисли сценаристите си изпълниха задачата, а именно да се чудим, кой е добър и кой лош...

stopz, гледай 4400, ако не си го гледал, а иначе ти препоръчвам Dexter, уникален е :).
http://zoom.bg/someone
stopz

stopz

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 10:04 am

Сигорно ще има нещо с способноста на Сайлар ако помните Питър не можеше да земи способноста (на Сайлар), а трябваше да сглоби 1 часовник може и Бащатата на Питър да не му е зел тази способност(Глада :) ) Така че е вероятно с тази способност Питър да си върне способностите :)
П.П малко се повтаря способност ама карай :)
2П.П someone мерси ще вида Декстер. Наскоро гледах 4400 ,защото ми казаха че е подобен на Герои и таман ми хареса (около 4 сезон) и свърши мн тъпо и ме хвана яд, че го гледах.
sdw

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 2:16 pm

сори ама тъпа теория :) Питър абсорбираше способността само ако види как действа. Ако някой със способност мине покрай него но не я покаже,той няма да му я абсорбира.
rustakil

rustakil

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 2:59 pm

sdw написа:
сори ама тъпа теория :) Питър абсорбираше способността само ако види как действа. Ако някой със способност мине покрай него но не я покаже,той няма да му я абсорбира.

Въобще не е вярно,спомни си как абсорбира способностите на Клод и Тед.
Stellyan

Stellyan

Брой мнения : 3

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 5:41 pm

Аааааа сега разбрах защо Питър от бъдещето беше с белег... Grin Просто сега докато е без сили някой е клъцнал хубавото му личице Tooth Иначе епизода беше сполучлив и сега наистина човек да се чуди кой какъв е ... What the ...
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 6:36 pm

quote="sdw"]Много съжалявам,че пиша 2-ри пореден коментар,но е свързан с друга тема.
Във новият 8-ми епизод ще се разбере,коя е първата жертва на Сайлър,това е ясно от новото промо във youtube ... Интересно ми е коя е русата мацка от промото.Някой да не би да се досеща ?[/quote]
ОМГ...Първата жертва на Сайлър е Браян Дейвис....а русата мацка е ЕЛ... ThumbsDown

EDIT by someone
След като съм направил забележка, няма нужда да цитираш!
LoVe_PeTeR

LoVe_PeTeR

Female
Брой мнения : 148
Registration date : 14.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 7:29 pm

Епизода бече добър, но не чак толкова. Много се изкефих на Мат като изигра Нокс и ме хвана яд на Дафне, че още работи за Артър. Клеър се радвам че Питър я отклони да отиде в компанията, но жалко, че Ел отиде. Знам че не е мн ясно коя е правилната страна, но аз имам антипатии към компанията на Артър. Очаквам следващият епизод с нетърпение, защото знам, че ще е по-добър. :)
Stanley

Stanley

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 8:05 pm

Според мен Дафне не е агент под прикритие... По скоро е двоен агент. Не мисля, че се преструваше пред Мат. Пък и сигурно щеше да я надуши... Най- ми е интересно как може тя да се опитва да го излъже, при положение, че той владее една от най- рационални сили? От всичко най- мразя в този сериал неизползването на силите, когето е наложително... Пример -> Защо Мат не накара Дафне да пусне пистолета на земята с внушаването си? -_-
rustakil

rustakil

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 8:26 pm

Stanley написа:
Според мен Дафне не е агент под прикритие... По скоро е двоен агент. Не мисля, че се преструваше пред Мат. Пък и сигурно щеше да я надуши... Най- ми е интересно как може тя да се опитва да го излъже, при положение, че той владее една от най- рационални сили? От всичко най- мразя в този сериал неизползването на силите, когето е наложително... Пример -> Защо Мат не накара Дафне да пусне пистолета на земята с внушаването си? -_-

Кое те накара да мислиш,че не го е направил? Wink
Stanley

Stanley

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 10:31 pm

Всъщност имаш право ;D Може да я е маниполирал на т'ва отгоре, докато е говорила с Бащата ... с голямо "Б" ;D
erfo

erfo

Male
Брой мнения : 137
Registration date : 13.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 12:16 pm

men пък мее яд ,че бързоходка се съюзи с мат никога не съм го харесвал !!
он татко и мама петрели ,таткото ми допада повече като излъчване и способности ! а и все пак са "били влюбени" няма начин да не си въртяг номера и интриги .
интересно защо питърне се утепакат падна от 5тия етаж .
и ми е много интересно къде ли ще отведе хиро, тази сила дет го завлече?
legolassss
Спазващата правилата
legolassss

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 1:09 pm

Леле! Замисли се за правописа си, човек... Huh
Та едно по едно... Не съм убедена, че Дафне се е съюзила с Мат. Тя си има някаква собствена цел и може в някой момент да го предаде.
Хм... относно това, че Анджела и Артър са били влюбенииии... ДО сега аз лично не съм чула такова нещо... Huh
Питър(по негово собствено мнение) не загина, защото Сай го е предпазил. И на мен също ми се стори, че е така.
А Хиро няма да отиде никъде, според мен, просто ще види миналото. И може би това, което ще се случва в следващия епизод, ще го видим през неговите очи(това е само лично предположение).
Stanley

Stanley

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 6:33 pm

Само вижте изражението на Гейбриъл (предпочитам да наричам добрата му страна по този начин Wink ), когато баща му се зачуди как Питър е оцелял след падането. Копелето е добре въпреки всичко :) Радва ме все повече и повече :)
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum Icon_minitime

Chapter 7 - Eris Quod Sum
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Heroes Preview 3x07 Eris Quod Sum
» Heroes Graphic Novel #109 - SUM QUOD SUM PART 2
» Chapter 3 - One of us, One of them.
» Chapter 8 - Villains

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Архив :: Архив Heroes-