Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Chapter 7 - Eris Quod Sum

Go down 
+13
trevi4ko
erfo
LoVe_PeTeR
Stellyan
sdw
rustakil
alek200
evildevilbg
stopz
someone
liquefy
Stanley
legolassss
17 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
trevi4ko

trevi4ko

Male
Брой мнения : 485
Registration date : 15.10.2007

Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 11:46 pm

ThumbsDown Не ми хареса особено тоя епизод ThumbsDown
Гледам, гледам и нищо не става... Никакво развитие... Наи-хубавото е, че Ел се върна макар че вече не толкова корава като преди и че Мая няма способности вече... Докато Артър става все по-силен и по-силен...
Върнете се в началото Go down
deni4ka_v

deni4ka_v

Female
Брой мнения : 137
Registration date : 15.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 11:52 pm

Когато Артър се зачуди как Питър е оцелял беше някъв все едно казваше,че има способности.Ами представятели си да е направил така,че Питар да си мисли,че няма способности а да има... не тва е тъпа теория ами незнам ама Артър и Сай са некви брутални като са злобни и двамата Grin

ПП: много я ко се изразих в тоа коментар Grin
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeПет Окт 31, 2008 12:00 am

Не Артър не се зачуди според мен.Според мен той се изненада на мислосърдието на Сайлар.
Lilian

Lilian

Брой мнения : 48
Registration date : 04.11.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeВто Ное 04, 2008 5:27 pm

За съжаление знаех какво ще стане в епизода и ми беше безинтересен, даже и на моменти ме дразнеха някои дребни недостатъци (например че когато Ел пусна ток на Клеър в самолета Клеър не се и помръдна). Единственото, което ме впечатли в тоя епизод беше прическата на Клеър. Grin
Sylar
Demon Slayer
Sylar

Male
Брой мнения : 823
Registration date : 12.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeВто Ное 04, 2008 6:06 pm

Първият наистина скучен епизод. И тея безсмислени сцени с Клеър бяха леко фейл.
http://www.bg-starcraft.info
Lilian

Lilian

Брой мнения : 48
Registration date : 04.11.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeВто Ное 04, 2008 6:24 pm

Толкова неестествено изглеждаха, въпреки че Клеър не чувства болка, това няма значение, защото мускулите и тъканите реагират на електричество и цялата трябваше да се тресе или поне да се поопърли малко. Grin
stopz

stopz

Male
Брой мнения : 36
Registration date : 21.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeСря Ное 05, 2008 9:57 am

В http://www.imdb.com/title/tt0813715/episodes#season-3 пише че на 10 ще излязат 2 епизода :) Но дали е вярно незнам Sad
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeСря Ное 05, 2008 9:59 am

Дано,дано...
Stanley

Stanley

Male
Брой мнения : 400
Registration date : 12.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeСря Ное 05, 2008 1:57 pm

Интересна информация, дано е така :)
http://heroesandbeyond.wordpress.com/
evildevilbg
A real Hiro
evildevilbg

Male
Брой мнения : 162
Registration date : 21.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeСря Ное 05, 2008 3:05 pm

http://www.tv.com/heroes/show/17552/episode_listings.html?season=3&tag=season_dropdown%3Bdropdown
Хубавото,е че след тази пауза най-вероятно няма да има повече до края на "Villains"
sdw

Male
Брой мнения : 89
Registration date : 29.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeСря Ное 05, 2008 5:04 pm

Наистина е странно,във единият сайт пише едно,във другият пише друго :)
И все пак по пътя ня логиката , не вярвам да излъчат два епизода в един ден ... Освен това видях програмата на NBC ... "Герои" не е единственият сериал с почивка от една седмица,половината вечерни сериали във Неделя,Понеделник и Вторник излъчени на 26,27,28 Октомври,ще се излъчат чак на 9,10,11 Ноември :) Доктор Хаус е такъв типичен пример,другите не ги помня ... :)
Lilit

Lilit

Female
Брой мнения : 148
Registration date : 09.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeСъб Ное 08, 2008 12:12 am

Мая си тръгна най-накрая ThumbsUp

Сега по-сериозно: Артър става все по-силен и това е лошо, защото се мисли за по-добър от всеки друг(както в един момент и всеки един от двамата му сина, за които сме сигурни, че са негови, но при него това е постоянно състояние).

Както вече всички знаем се оформиха два лагера: Пайнхърст и Прайматек, ръководени от Татко и Мама Петрели. Лично за мен нито едните, нито другите могат да се нарекат герои, защото използват едни и същи средства, мислят, че заради бъдещето, което са планирали, могат да използват и пожертват всеки. Тази прилика си личи най-много в съдбата на Дафни, която много ми напомня на Идън. И двете са били измъкнати „от калта” така да се каже, затова лесно могат да бъдат контролирани и заплашвани с миналото им, както в момента се случва с Дафни и както беше с Идън, ако си спомните как Ноа й припомни откъде я е прибрал и какво е била по-рано, за да я принуди да накара Айзък да нарисува картината с Клеър. Дафни не е виновна за това, че е работи за хора, които самата тя смята за злодеи, защото е принудена да го прави и въпреки това се опитва да помогне на други да избегнат нейната съдба, но се поддаде да измами Мат, защото просто е човешко същество, което се страхува за собствения си живот. Мат явно се е усъвършенствал, за да разиграе такъв спектакъл пред Нокс, но не вярвам да е бърникал в главата на Дафни, защото е заслепен от бъдещето, което видя, и е неспособен да се усъмни в нея .

Признавам, че сгреших и Мохиндер наистина беше решил да открие лек за Мая, но все пак не одобрявам отвличането и експериментирането с невинни хора. А и той се присъедини към Пайнхърст и май от него ще излезе един грозен злодей, защото вече няма кой знае какво да губи, а следователно лесно ще се отрече от всякакъв морал. Съжалявам само, че не видях как прави пашкулите.

Клеър и Ел бяха сполучливи заедно, но не като двама партньори, а сравнени една с друга:Клеър, която си има проблеми със своята способност, но също така набира увереност, че може да бъде полезна с нея и да се бори със злодеи, и Ел, която агонизира, изгубила е вече всичко, което са и позволили да има – майка й, баща й и работата в Компанията, затова иска да навлезе някак в нормалния живот, да забрави за проблемите и вината си от предишния. Интересно ми стане, че силите и на двете станаха неконтролируеми, след като Сайлър им сряза черепите(при Ел само от части, но все пак…). Но вероятно преувеличавам и е съвпадение.

Най-сетне получихме доказателство, че способността на Анджела не се изчерпва с пророчески сънища. Тази жена никога не ми е харесвала – толкова хладнокръвна и жестока, използва децата си като оръжия и явно винаги е смятала, че има право да убие, щом смята че има заплаха, но сега кръгозорът й се е разширил и заплахата се е превърнала в удобна пионка. Много съм озадачена обаче от този спомен, който Артър е показал на Гейбриъл. Той е бил уверен в това, което ще види синът му, независимо дали е истина и ли нещо, създадено чрез някоя изсмукана способност. Гейбриъл обаче създава впечатление на двоен агент и сякаш още е предан на Анджела, иначе нямаше да спаси Питър.Но защо ще предпочете майката, която се е опитала да го убие, вместо бащата, който го харесва като побъркан убиец. Явно в него наистина има някакво добро и някаква жертвоготовност.

П.П.:И аз се подразних, че на Клеър нищо не й стана от електричеството – вярно, изгоря на няколко пъти, но би трябвало да се гърчи, защото това няма нищо общо с осезанието, а е мускулен рефлекс.

Не знам дали е имало някаква дива страст между Анджела и Артър, но като характери и поведение според мен са си лика-прилика.

Не вярвам още веднъж след премиерата да има два епизода за една вечер.
someone
Администратор
someone

Male
Брой мнения : 1099
Registration date : 24.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeСъб Ное 08, 2008 12:56 am

Два епизода - през крив макарон... няма начин 100%.

Лилит, изненадваш ме отново, да напишеш такова коментарище за толкова посредствен епизод... хахаха. Няма да ти отговарям, защото не смятам, че си струва, вече предчувствам 3.08, който ТРЯБВА да ни откачи кофите :)
http://zoom.bg/someone
Lilit

Lilit

Female
Брой мнения : 148
Registration date : 09.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitimeСъб Ное 08, 2008 5:37 pm

Сега може да ти се струва посредствен, но чевек вече не може да бъде сигурен дали някой детайл няма да се окаже от голямо значение по-късно, затова се опитвам да анализирам всичко.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum   Chapter 7 - Eris Quod Sum - Page 2 Icon_minitime

Chapter 7 - Eris Quod Sum
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Heroes Preview 3x07 Eris Quod Sum
» Heroes Graphic Novel #109 - SUM QUOD SUM PART 2
» Chapter 3 - One of us, One of them.
» Chapter 8 - Villains

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Архив :: Архив Heroes-