| Heroes Bulgaria A brave new world. |
|
| Chapter 7 - Eris Quod Sum | |
|
+13trevi4ko erfo LoVe_PeTeR Stellyan sdw rustakil alek200 evildevilbg stopz someone liquefy Stanley legolassss 17 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
trevi4ko
Брой мнения : 485 Age : 34 Registration date : 15.10.2007
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Чет Окт 30, 2008 11:46 pm | |
| Не ми хареса особено тоя епизод Гледам, гледам и нищо не става... Никакво развитие... Наи-хубавото е, че Ел се върна макар че вече не толкова корава като преди и че Мая няма способности вече... Докато Артър става все по-силен и по-силен... | |
| | | deni4ka_v
Брой мнения : 137 Age : 30 Registration date : 15.03.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Чет Окт 30, 2008 11:52 pm | |
| Когато Артър се зачуди как Питър е оцелял беше някъв все едно казваше,че има способности.Ами представятели си да е направил така,че Питар да си мисли,че няма способности а да има... не тва е тъпа теория ами незнам ама Артър и Сай са некви брутални като са злобни и двамата ПП: много я ко се изразих в тоа коментар | |
| | | liquefy
Брой мнения : 139 Age : 30 Registration date : 26.07.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Пет Окт 31, 2008 12:00 am | |
| Не Артър не се зачуди според мен.Според мен той се изненада на мислосърдието на Сайлар. | |
| | | Lilian
Брой мнения : 48 Age : 30 Registration date : 04.11.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Вто Ное 04, 2008 5:27 pm | |
| За съжаление знаех какво ще стане в епизода и ми беше безинтересен, даже и на моменти ме дразнеха някои дребни недостатъци (например че когато Ел пусна ток на Клеър в самолета Клеър не се и помръдна). Единственото, което ме впечатли в тоя епизод беше прическата на Клеър. | |
| | | Sylar Demon Slayer
Брой мнения : 823 Age : 32 Localisation : Пловдив Registration date : 12.05.2007
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Вто Ное 04, 2008 6:06 pm | |
| Първият наистина скучен епизод. И тея безсмислени сцени с Клеър бяха леко фейл. | |
| | | Lilian
Брой мнения : 48 Age : 30 Registration date : 04.11.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Вто Ное 04, 2008 6:24 pm | |
| Толкова неестествено изглеждаха, въпреки че Клеър не чувства болка, това няма значение, защото мускулите и тъканите реагират на електричество и цялата трябваше да се тресе или поне да се поопърли малко. | |
| | | stopz
Брой мнения : 36 Age : 32 Registration date : 21.10.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Сря Ное 05, 2008 9:57 am | |
| | |
| | | liquefy
Брой мнения : 139 Age : 30 Registration date : 26.07.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Сря Ное 05, 2008 9:59 am | |
| | |
| | | Stanley
Брой мнения : 400 Age : 35 Localisation : Варна Registration date : 12.07.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Сря Ное 05, 2008 1:57 pm | |
| Интересна информация, дано е така :) | |
| | | evildevilbg A real Hiro
Брой мнения : 162 Age : 31 Localisation : Dimitrovgrad Registration date : 21.10.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Сря Ное 05, 2008 3:05 pm | |
| | |
| | | sdw
Брой мнения : 89 Age : 37 Registration date : 29.10.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Сря Ное 05, 2008 5:04 pm | |
| Наистина е странно,във единият сайт пише едно,във другият пише друго :) И все пак по пътя ня логиката , не вярвам да излъчат два епизода в един ден ... Освен това видях програмата на NBC ... "Герои" не е единственият сериал с почивка от една седмица,половината вечерни сериали във Неделя,Понеделник и Вторник излъчени на 26,27,28 Октомври,ще се излъчат чак на 9,10,11 Ноември :) Доктор Хаус е такъв типичен пример,другите не ги помня ... :) | |
| | | Lilit
Брой мнения : 148 Age : 32 Localisation : София Registration date : 09.09.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Съб Ное 08, 2008 12:12 am | |
| Мая си тръгна най-накрая Сега по-сериозно: Артър става все по-силен и това е лошо, защото се мисли за по-добър от всеки друг(както в един момент и всеки един от двамата му сина, за които сме сигурни, че са негови, но при него това е постоянно състояние). Както вече всички знаем се оформиха два лагера: Пайнхърст и Прайматек, ръководени от Татко и Мама Петрели. Лично за мен нито едните, нито другите могат да се нарекат герои, защото използват едни и същи средства, мислят, че заради бъдещето, което са планирали, могат да използват и пожертват всеки. Тази прилика си личи най-много в съдбата на Дафни, която много ми напомня на Идън. И двете са били измъкнати „от калта” така да се каже, затова лесно могат да бъдат контролирани и заплашвани с миналото им, както в момента се случва с Дафни и както беше с Идън, ако си спомните как Ноа й припомни откъде я е прибрал и какво е била по-рано, за да я принуди да накара Айзък да нарисува картината с Клеър. Дафни не е виновна за това, че е работи за хора, които самата тя смята за злодеи, защото е принудена да го прави и въпреки това се опитва да помогне на други да избегнат нейната съдба, но се поддаде да измами Мат, защото просто е човешко същество, което се страхува за собствения си живот. Мат явно се е усъвършенствал, за да разиграе такъв спектакъл пред Нокс, но не вярвам да е бърникал в главата на Дафни, защото е заслепен от бъдещето, което видя, и е неспособен да се усъмни в нея . Признавам, че сгреших и Мохиндер наистина беше решил да открие лек за Мая, но все пак не одобрявам отвличането и експериментирането с невинни хора. А и той се присъедини към Пайнхърст и май от него ще излезе един грозен злодей, защото вече няма кой знае какво да губи, а следователно лесно ще се отрече от всякакъв морал. Съжалявам само, че не видях как прави пашкулите. Клеър и Ел бяха сполучливи заедно, но не като двама партньори, а сравнени една с друга:Клеър, която си има проблеми със своята способност, но също така набира увереност, че може да бъде полезна с нея и да се бори със злодеи, и Ел, която агонизира, изгубила е вече всичко, което са и позволили да има – майка й, баща й и работата в Компанията, затова иска да навлезе някак в нормалния живот, да забрави за проблемите и вината си от предишния. Интересно ми стане, че силите и на двете станаха неконтролируеми, след като Сайлър им сряза черепите(при Ел само от части, но все пак…). Но вероятно преувеличавам и е съвпадение. Най-сетне получихме доказателство, че способността на Анджела не се изчерпва с пророчески сънища. Тази жена никога не ми е харесвала – толкова хладнокръвна и жестока, използва децата си като оръжия и явно винаги е смятала, че има право да убие, щом смята че има заплаха, но сега кръгозорът й се е разширил и заплахата се е превърнала в удобна пионка. Много съм озадачена обаче от този спомен, който Артър е показал на Гейбриъл. Той е бил уверен в това, което ще види синът му, независимо дали е истина и ли нещо, създадено чрез някоя изсмукана способност. Гейбриъл обаче създава впечатление на двоен агент и сякаш още е предан на Анджела, иначе нямаше да спаси Питър.Но защо ще предпочете майката, която се е опитала да го убие, вместо бащата, който го харесва като побъркан убиец. Явно в него наистина има някакво добро и някаква жертвоготовност. П.П.:И аз се подразних, че на Клеър нищо не й стана от електричеството – вярно, изгоря на няколко пъти, но би трябвало да се гърчи, защото това няма нищо общо с осезанието, а е мускулен рефлекс. Не знам дали е имало някаква дива страст между Анджела и Артър, но като характери и поведение според мен са си лика-прилика. Не вярвам още веднъж след премиерата да има два епизода за една вечер. | |
| | | someone Администратор
Брой мнения : 1099 Age : 33 Localisation : Somewhere in the END of the beer Registration date : 24.06.2007
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Съб Ное 08, 2008 12:56 am | |
| Два епизода - през крив макарон... няма начин 100%.
Лилит, изненадваш ме отново, да напишеш такова коментарище за толкова посредствен епизод... хахаха. Няма да ти отговарям, защото не смятам, че си струва, вече предчувствам 3.08, който ТРЯБВА да ни откачи кофите :) | |
| | | Lilit
Брой мнения : 148 Age : 32 Localisation : София Registration date : 09.09.2008
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum Съб Ное 08, 2008 5:37 pm | |
| Сега може да ти се струва посредствен, но чевек вече не може да бъде сигурен дали някой детайл няма да се окаже от голямо значение по-късно, затова се опитвам да анализирам всичко. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Chapter 7 - Eris Quod Sum | |
| |
| | | | Chapter 7 - Eris Quod Sum | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|