Heroes Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Heroes Bulgaria

A brave new world.

ИндексПорталГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Chapter 9 - It's Coming

Go down 
+12
deni4ka_v
trew1
Dantez
alek200
someone
trevi4ko
sdw
moon_genesis
Stanley
evildevilbg
liquefy
legolassss
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Stanley

Stanley

Male
Брой мнения : 400
Registration date : 12.07.2008

Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeПет Ное 21, 2008 12:29 pm

trevi4ko написа:
Точно Мори Паркман вкара в главата на Нейтън Линдерман за да го накара да стане гобернатор и така Артър Петрели щеше да има много по-голяма изгода от Нейтън....

Т'ва е факт, но остава въпроса кой действително излекува Нейтън. Аз смятам, че е Пит от бъдещето. Един господ знае какво още е можел, все пак от там, от където идва има супер много сособности, с които да се срещне Wink
Върнете се в началото Go down
http://heroesandbeyond.wordpress.com/
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeПет Ное 21, 2008 5:33 pm

Аз пък си мисля,че Питър неможе да има някоя способност и да не знае за нея...
DeathLesS
Администратор
DeathLesS

Male
Брой мнения : 498
Registration date : 18.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeПет Ное 21, 2008 5:42 pm

Какво толкова не ви хареса на епизода? Аз не гледах спойлерите и ми беше интересно.Хубава беше часта с Ел и Сайлър както и с Мат и Дафне :) Епизода не беше лош.Загатна разни неща и ни кара да си зададем някои въпроси.:)
stopz

stopz

Male
Брой мнения : 36
Registration date : 21.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeПет Ное 21, 2008 7:22 pm

И на мене ми хареса.За сега е нямало епизод които да не ми хареса :)
Lilian

Lilian

Брой мнения : 48
Registration date : 04.11.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeПет Ное 21, 2008 8:01 pm

И на мен ми хареса епизода. Частта с вафличките и Хиро как плюеше хартийки по момичетата ме уби направо. Grin Ел и Сай бяха много сладки заедно и се надявам занапред да не се избият.
liquefy

liquefy

Брой мнения : 139
Registration date : 26.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeПет Ное 21, 2008 9:40 pm

Мен пък ми стана тъпичко,когато Ел пържеше Сайлър,защото е убил баща и.И след 2 мин започна да му обяснява как да използва способността си и да се смее с него.
Разбирам,че Сайлър не е виновен за убийството,но все пак...
sdw

Male
Брой мнения : 89
Registration date : 29.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeПет Ное 21, 2008 10:26 pm

Някой ако може да отговори на следните въпроси евала му правя!
1. Как Сай абсорбира способността на Ел без да и поглежда в мозъка ...
2. Кой все пак е излекувал Нейтън,то е ясно че не е Линдерман,но не вярвам да е Пит защото този момент щяха да го дадат.
3. Някой има ли си представа нещо за Барбара,сестрата на Ники и Трейси ... и споделяте ли моето предположение : мисля си че тези тризначки са деца на някой от познатите ни герои но не знам кой,предполагам Адам но това е само теория.
4. Какво мислите за съня на Анджела още в началото на сезона... В болницата,всички мъртви ... А в последният епизод ни показаха същата болница и същите хора от съня по същият начин облечени ...

И за пореден път ще кажа,Хаитянинът е човекът който може да спре Артър,той и само той ! :)
trevi4ko

trevi4ko

Male
Брой мнения : 485
Registration date : 15.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeСъб Ное 22, 2008 3:16 am

sdw написа:
Някой ако може да отговори на следните въпроси евала му правя!
1. Как Сай абсорбира способността на Ел без да и поглежда в мозъка ...
2. Кой все пак е излекувал Нейтън,то е ясно че не е Линдерман,но не вярвам да е Пит защото този момент щяха да го дадат.
3. Някой има ли си представа нещо за Барбара,сестрата на Ники и Трейси ... и споделяте ли моето предположение : мисля си че тези тризначки са деца на някой от познатите ни герои но не знам кой,предполагам Адам но това е само теория.
4. Какво мислите за съня на Анджела още в началото на сезона... В болницата,всички мъртви ... А в последният епизод ни показаха същата болница и същите хора от съня по същият начин облечени ...

И за пореден път ще кажа,Хаитянинът е човекът който може да спре Артър,той и само той ! :)

1) Еми според мене Сай това го може, но просто не го беше усвоил... И сега откри начин да разбира способностите като разбира самите хора...
2) Точно Питър, но Питър от бъдещето... Поне аз с това впечетление останах. Осъзнава грешкато си, че е прострелял брат си и го излекува.
3) Аз нямам никаква представа за Барбара и се надявам да я дадът в следващите епизоди, ако не в следващия сезон.
4) За това някой друг, че и аз съм доста объркан тука...

Ще се радвам ако съм бил полезен и търпя на критика Smile Smile
alek200

alek200

Male
Брой мнения : 58
Registration date : 26.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeСъб Ное 22, 2008 7:18 am

" Какво мислите за съня на Анджела още в началото на сезона... В болницата,всички мъртви ... А в последният епизод ни показаха същата болница и същите хора от съня по същият начин облечени ..."

Това не и ли го вниши Артър ?
http://moviesbg.freehostia.com/
Lilit

Lilit

Female
Брой мнения : 148
Registration date : 09.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeПон Ное 24, 2008 7:05 pm

Досега няма епизод, който да не ми е харесал. В този нямаше много обрати, като изключим Трейси, която вече е на страната на Артър, но понякога действието трябва да се развива плавно и логично. Освен това ми достави и чисто естетическо удоволствие и според мен е най-красиво създаденият досега.

Относно това, което казва Артър, мисля, че преводът не бива да е буквален, защото няма никакъв смисъл – той вече има способност да се телепортира, да пътува във времето и да вижда бъдещето, а и каза почти същото на Анджела в съня й. Според мен това е някакъв израз на английски, който трябва да означава „Не мога да допусна това”. Хиро нещо не ме впечатлява в този сезон, но амнезията му е интригуваща и не смятам, че е повторение в сюжета, защото е различна от тази на Питър. В Ирландия той не знаеше нищо за себе си, но беше със самосъзнание на възрастен, докато Артър изтри всички спомени на Хиро след десетата му година. Айзък доста се е потрудил преди да умре – записките, които остави той изглеждаха далеч по-малко, за да стигнат за издаването на комикса толкова дълго време. Надявам се да помогнат.

При нормални обстоятелства наистина би било странно Ел толкова бързо да промени отношението си към Сайлър, но все пак тя го нападна заради гнева и болката в себе си и след като я избави от тях(емпатията явно винаги е била в него – трябвало е само нещо да я пробуди, като срещата с брат му например; но не ми е ясно дали е пряко свързана с другата му способност) е логично тя мисли по-трезво и милостиво и да му е благодарна, а загубата на баща й е само за добро, защото той само я използваше и й съсипваше живота.

Сцените с Питър и Клеър много ми харесаха. Допада ми начина, по който се развива Питър – той все още е идеалист, но вече не е толкова наивен и придоби голяма сила на духа след загубата на способностите си.

Двойката Мат-Дафни едва ли има смисъл да я обсъждам, тя ни беше ясна от доста време, но това, което се случи в главата на Анджела дава известна представа за отношенията между Мама и Татко Петрели – като всеки значим сблъсък може би и8 предстоящия се корени основно в някакви лични проблеми. Артър сигурно не иска дори да преговаря с нея, защото й няма вяра, понеже му е кръшкала и в следствие може да е извършила някое още по-голямо предателство.

Според мен е било адски глупаво от страна на Кайто да скрие нещо толкова опасно като катализатора така, че да не може да бъде унищожен при риск да попадне в грешните ръце, както е в случая.

П.П:Явно централата на Прайматек ще бъде сцена на едни от най-важните събития, защото досега Анджела все него сънува.
legolassss
Спазващата правилата
legolassss

Female
Брой мнения : 391
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitimeВто Дек 30, 2008 1:24 am

Откриваща част - Мохиндер

When the moon passes between the sun and the earth, strange fascination takes root in the heart and suddenly anything is possible. Its power is undeniable; its beauty, mesmerizing; its lure, biblical; its meaning, unknowable; and as quickly as it comes, it disappears, leaving us to dwell on our own insignificance in the face of God.

Завършващата част на Мохиндер

When the moon passes between the sun and the earth, strange fascination takes root in the heart and suddenly anything is possible. Its power is undeniable; its beauty, mesmerizing; its lure, biblical; its meaning, unknowable; and as quickly as it comes, it disappears, leaving us to dwell on our own insignificance in the face of God.
https://www.youtube.com/daina9966
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Chapter 9 - It's Coming   Chapter 9 - It's Coming - Page 2 Icon_minitime

Chapter 9 - It's Coming
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Episode 3x09 It's Coming PROMOS
» Chapter 3 - One of us, One of them.
» Chapter 6 - Dying Of The Light
» Chapter 4 - I Am Become Death

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Heroes Bulgaria :: Архив :: Архив Heroes-